آیا سرطان بیضه کشنده است؟

فهرست مطالب
سرطان بیضه، زمانی که سلولهای بیضه غیرطبیعی(سرطانی) شوند، به عنوان یک بیماری ظاهر می شود. سرطان ممکن است در یک یا دو بیضه بوجود آید. سن ابتلا به سرطان بیضه 30 تا 35 سالگی است. دو نوع سرطان وجود دارد، سمی نوما و غیرسمی نوما.

علائم سرطان بیضه

علت سرطان در بیضه ها ناشناخته است ولی عواملی که فرد را در شانس و ریسک ابتلا به سرطان بیضه قرار می دهد، بیضه های نزول نکرده، موارد غیرطبیعی مادرزادی در کلیه و آلت تناسلی و سابقه سرطان بیضه در فامیل می باشند. سرطان در بیضه ها اغلب توسط بیمار بصورت یک توده یا تورم در بیضه تشخیص داده می شود.

  • از مشخصه های سرطان بیضه ، بزرگی بیضه، معمولا بدون درد می باشد ولی گاهی درد در بیضه، درد ناحیه کشاله ران و تجمع مایع در کیسه بیضه(اسکروتوم) دیده می شود. تشخیص سرطان بیضه توسط بیمار و انجام سونوگرافی می باشد.
  •  درجه نفوذپذیری سرطان در بدن به غدد لنفاوی شکم و سینه می باشد که با سی تی اسکن و MRI قابل تشخیص است.
  • بعضی سرطان های بیضه از خود ماده ای ترشح می کند که وارد خون شده و با اندازه گیری این ماده در خون نوع سرطان را قبل ازعمل می توان تشخیص داد و به آن (TUMOR MARKER)گویند.
  • تقسیم بندی درجه بندی سرطان از صفر تا سه می باشد. درجه 3 سرطان بسیار پیشرفته است.
  • علائم بیمار به صورت درد پایین شکم یا کشاله ران، احساس سنگینی در کیسه بیضه(اسکروتوم)،بزرگی و تورم بیضه و از بین رفتن بیضه می باشد.

سرطان بیضه

  • درمان بر حسب نوع سرطان تفاوت می کند. 4 نوع درمان استاندارد شامل اشعه درمانی، شیمی درمانی، پیگیری بیمار . جراحی وجود دارد.
  • چون بعد از درمان شانس عود سرطان وجود دارد، بیمار باید مورد پی گیری قرار گیرد، در صورت عود سرطان، شیمی درمانی و جراحی تواما ” باید صورت گیرد.
  • پیش آگهی بر حسب نوع سرطان، درجه نفوذپذیری(دست اندازی سرطان) و تعداد و اندازه غدد لنفاوی گرفتارشده شکم دارد.

آیا سرطان بیضه کشنده است؟

سرطان بیضه از دسته سرطان هایی است که در صورت تشخیص در مراحل اولیه به راحتی قابل درمان است و بیمار می تواند طول عمر عادی داشته باشد. این سرطان حتی در مراحل پیشرفته نیز قابل درمان است اما تاثیرات دائمی بر کیفیت زندگی جنسی بیمار می تواند بگذارد.

بقای سرطان بیضه

میزان بقا در بیماران مبتلا بیش از 96 درصد است که همین امر نشان دهنده درصد بسیار کم مرگ بر اثر سرطان بیضه است.

سرطان بیضه و ناباروری

درمان ممکن است باعث اختلال جنسی شود و چنانچه بیمار نیاز به پرتو درمانی یا شیمی درمانی داشته باشد،عوارض این مورد جداگانه است. پس از تشخیص سرطان در بیضه و در صورت خواست بیمار برای تولید مثل در آینده می توان اسپرم وی را در بانک اسپرم ذخیره کرد تا در آینده بتواند برای فرزندآوری اقدام کند.

همچنین در صورت لزوم مراحل درمان ممکن است به سمت برداشتن یک بیضه به طور کامل ختم شود. از این رو توصیه می شود که فرد پیش از اقدام به درمان راهکار های پیشنهادی برای باروری را به کمک پزشک متخصص مدنظر بگیرد.

از مشکلات دیگر گزارش شده پس از درمان سرطان، ناتوانی یا ضعف جنسی در بیمار است که در گام اول ریشه در مشکلات روانشناختی و ضعف ناشی از درمان های طولانی مدت دارد. همچنین در صورت برداشته شدن بخشی از بافت بیضه و نتاحیه اطراف ممکن است باعث گشاد شدن عروق خونی ناحیه تناسلی و ضعف در توانایی جنسی بیمار بشود.

مراحل سرطان در بیضه ها

تمام سرطان های بیضه از سلول های زاینده در بیضه شروع می شود. دو نوع سرطان سلول های زاینده (سلول ژرم) وجود دارد که سمی نوما و غیر سمی نوما نامیده می شود. این دو نوع سرطان بطور متفاوتی رشد کرده و باعث دست اندازی و متاستاز می شوند و درمان آنها نیز متفاوت است. نوع غیر سمی نوما در مقایسه با سمی نوما بسرعت رشد و پیشرفت می کند. سرطانهای سمی نوما به اشعه درمانی بخوبی پاسخ درمانی نشان می دهند.

ممکن است سرطان بیضه مخلوطی از سمی نوما و غیر سمی نوما باشد، بنابراین در چنین مواردی درمان سرطان غیر سمی نوما باید صورت گیرد.

  • شخصی که شانس مبتلا شدن به یک بیماری را داشته باشد، به آن ریسک فاکتور می گویند. داشتن ریسک فاکتور بمعنی این نیست که شخص مبتلا به سرطان می شود و نداشتن ریسک فاکتور هم به معنی این نیست که مبتلا به سرطان نمی شود.

اگر شانس ابتلا به این سرطان  را در خود می بینید در موارد ذیل با پزشک خود مشورت کنید:

  1. اگر سابقه عدم نزول بیضه نکرده داشته اید.
  2. اگر رشد بیضه بطور غیرطبیعی داشته اید.
  3. اگر سابقه سرطان بیضه داشته اید.
  4. اگر سابقه سرطان بیضه در فامیل، بخصوص پدر یا برادر سرطان داشته اند.
  5. اگر بزرگی بیضه یا تورم بیضه پیدا کنید.
  6. درد مبهم در پایین شکم حس کنید.
  7. تجمع مایع بطور ناگهانی در کیسه بیضه(اسکروتوم)

سرطان بیضه

تشخیص سرطان بیضه

  1. معاینه بیمار به منظوربررسی بزرگی بیضه و یا وجود غده در شکم
  2. انجام سونوگرافی بیضه و سی تی اسکن شکم و ریه
  3. انجام آزمایش خون برای بررسی بعضی مواد که از بعضی از سرطان ها ترشح می شود و وارد خون می شود و به آن مارکر سرطان گویند نظیر:
  • آلفا فیتو پروتئین (AFP)
  • بتا گونادوتروپین کوریونیک (B-HCG)

این دو آزمایش قبل از خارج کردن بیضه باید انجام شود و سپس عمل جراحی با شکاف دادن در ناحیه کشاله ران و خارج کردن بیضه از کشاله ران صورت گیرد. پس از خارج کردن بیضه بمنظور بررسی دست اندازی و متاستاز سرطان به سایر قسمتهای بدن باید عکس سینه، سی تی اسکن و ام آرای شکم انجام شود. چنانچه غدد لنفاوی شکم گرفتار شده باشد، در سرطان های غیر سمی نوما باید غدد لنفاوی از طریق عمل جراحی خارج شوند، در صورتیکه در نوع سمی نوما غدد لنفاوی گرفتار باشد، اشعه درمانی کفایت می کند.

برای پی گیری بیمار به منظور اینکه آیا درمان جراحی موفقیت آمیز بوده یا خیر، باید آزمایش خون برای آلفافیتوپروتئین و کوریونیک گونادوتروپین انجام شود. چنانچه آزمایش خون موارد فوق را نشان دهد بیانگر این است که بعد از عمل، سرطان عود کرده و یا عمل بخوبی انجام نشده و سرطان در جای دیگری از بدن وجود دارد، که باید مشخص شود.

وقتی سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی کند، به آن متاستاز گویند. اگر بعد از عمل، آزمایش خون مثبت شود ممکن است سرطان به ریه متاستاز داده است.

چه کسانی بعد از درمان سرطان پیش آگهی خوبی دارند؟

در مورد سرطان های غیر سمی نوما اگر موارد زیر وجود داشته باشد

  1. سرطان محدود به بیضه یا در غدد لنفاوی شکم (رتروپریتون) باشد.
  2. سرطان به ریه متاستاز نداده باشد.
  3. مواد ترشح کننده سرطان به مقدار کم در خون وجود داشته باشد.

در مورد سرطان سمی نوما موارد زیر باشد

  1. سرطان به اورگانها متاستاز نداده باشد.
  2. مقدار AFP در آزمایش خون طبیعی باشد و BHCG و LDH هر مقدار که در خون وجود داشته باشد.

درمان سرطان بیضه

در مراحل اولیه سرطان یا STAGE 0 شامل:

  1. اشعه درمانی
  2. پی گیری بیمار
  3. خارج کردن بیضه (اورکیکتومی)

در مرحله بعدی یا STAGE 1

بر اساس اینکه نوع سرطان سمی نوما یا غیرسمی نوما باشد، درمان فرق می کند.

اگر سمی نوما باشد شامل:

  1. برداشتن بیضه با پی گیری دقیق بیمار
  2. اگر بیمار درمان بسیار جدی بخواهد، برداشتن بیضه و شیمی درمانی می باشد

و اگر غیر سمی نوما باشد شامل:

  1. برداشتن بیضه و پی گیری طولانی مدت
  2. برداشتن بیضه و غدد لنفاوی شکم (رتروپریتون) با پی گیری طولانی
  3. بعد از جراحی، شیمی درمانی برای بیمارانی که شانس عود سرطان در آنها وجود دارد.

STAGE 2 سرطان بیضه

اگر سرطان سمی نوما باشد درمان شامل :

  1. اگر تومور 5 سانتی متر یا کوچک تر باشد، جراحی برداشتن بیضه و اشعه درمانی به غدد لنفاوی لکن وشکم و یا جراحی برداشتن بیضه و غدد لنفاوی شکم.
  2. اگر بزرگتر از 5 سانتی متر باشد برداشتن بیضه با اشعه درمانی و شیمی درمانی و پی گیری طولانی مدت است.

درمان غیر سمی نوما STAGE 2 :

  1. برداشتن بیضه و غدد لنفاوی و پی گیری طولانی
  2. برداشتن بیضه و غدد لنفاوی و سپس اشعه درمانی و شیمی درمانی

درمان عود سرطان در بیضه

  1. اشعه درمانی و شیمی درمانی
  2. تجویز مقدار زیاد شیمی درمانی
  3. برداشتن سرطان عود شده، اگر پس از دو سال عود کرده باشد و یا سرطان در یک محل عود کرده باشد.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مجتبی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام.39 ساله هستم و مجرد.در روز شاید تا 3 بار هم خود ارضایی دارم.تا یک ماه گذشته خروج منی کامل و طبیعی داشتم .الان مدت یک تا دو ماه هست که یا به کل نی خارج نمیشود و یا در حد یک تا دو قطره.تحریک و بزرگی آلت هم رخ نمیدهد و همیشه کوچک است.استرس زیاد و اعصاب ناراحت هم دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام علت مشكل شما خود ارضايي مي باشد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر پسر جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 695 مشاهده پرسش
    سلام من یه پسر ۱۸ ساله هستم گاهی اوقات یکی از بیضه هام(بیشتر بیضه چپ) از حالت طبیعی خارج میشه و به صورت افقی قرار میگیره به طوری که خودم متوجه میشم ۹۰ درجه چرخیده حدودا هفته ای یک بار یا بیشتر اینطوری میشم و بعد از یک یا دو ساعت به حالت اول بر میگرده ۵ ماهی میشه که اینطوری ام من خودم درد و متورم شدن احساس نمیکنم به انزال هم میرسم و اصلا مشکلی ندارم اما وقتی به فوق تخصص کلیه و مجرای ادرار مراجعه کردم منو معاینه کرد و گفت شما گردش نداری اما مستعد گردش هستی و باید عمل فیکس کردن بیضه ها رو انجام بدی خواستم از شما بپرسم که من اصلا نیازی به این عمل دارم یا نه ممنون میشم اگر جواب بدين، اگه نیازی نیست که عمل نکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بله بيضه بايد فيكس شود

  • تصویر کاربر بابایی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با سلام من مرد هستم 34 سالمه و 10 ساله ازدواج کردم ولی حدود 8 سال است که دچار مشکلات خاصی شدم.اولین بار به دلیل عدم نعوظ کامل و سوزش هنگام انزال به دکتر مراجعه کردم و قرص های افلوکساسین برای پروستاتیت مصرف کردم ولی مدتی بعد و با آزمایشات مختلف ادرار و اسپرم هیچ دکتری تشخیص نداد و می گفتند پروستاتیت مزمن دارم و ممکن است هیچ وقت درمان نشود و مدام قرص های ضد التهاب و ضد عفونت تجویز می شد و مصرف می کردم تا اینکه دو سال بعد سنگ کلیه در حالب داشتم و با داروی گیاهی دفع شد اما سوزش ادرار و ادرار دو شاخه و پیچ خورده داشتم که یک دکتر برای تشخیص بیشتر سیستوسکوپی انجام داد و مشکل تنگی مجرای ادرار یا بزرگی و عفونت پروستات مشاهده نشد . اما همچنان سوزش ادرار و مشکل نعوظ داشتم که مجدد در سال 98 دو سنگ در کلیه راست بود که دفع نشد و با عمل و خرد کردن سنگ و گذاشتن استنت درمان شدم اما هنوزم مشکل سوزش ادرار دارم و نعوظم کامل نیست سوزش ادرارم با اینکه آب زیاد میخورم از نوک آلت تا پروستاتم است و ادرارم بصورت پیچ خورده خارج می شودو در هنگام انزال نیز سوزش دارم و همچنین در نمونه اسپرمم گلوبول سفید بیش از حد وجود دارد.دیگر نمیدانم چه باید بکنم.لازم به ذکر است که من گاستریت معده هم 4 سال است دارم و تری گلیسرید خونم خیلی بالاست و کبدم چرب است که دکتر گفته آنزیم چربی در کبدم کم تولید میشه و قرص جم فیبروزیل و فاموتیدین در حال حاضر مصرف می کنم . ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.خدا خیرتان بدهد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه و ١٢ ساعت يك عدد قرص بكلوفن ده روز ميل كنيد            هر ١٢ ساعت

  • تصویر کاربر امیر‌علی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام‌جناب‌‌اقای‌دکتر‌قوامی‌وقتتون‌بخیر
    بنده‌۳۵‌سالمه‌‌،یکساله‌که‌ازدواج‌کردم‌مشکل‌نعوظ‌دارم
    سابقه‌هیچ‌گونه‌بیماری‌ندارم.مدت‌زمان‌نعوظم‌خیلی‌کمه‌
    وقتی‌وارد‌رابطه‌با‌همسرم‌میشم‌نعوظم‌سریع‌شل‌میشه‌،
    در‌طول‌این‌یکسال‌اصلا‌عمل‌دخول‌انجام‌نشده‌‌هم‌به‌علت
    ترس‌و‌استرس‌خانمم‌و‌مشکل‌نعوظ‌خودم.
    ممنون‌میشم‌راهنماییم‌کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر سهند جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من تقریبا یه سال پیش متوجه یه چیزی تو بیضم‌شدم که چسبیده به بیضه چپم و به مرور بزرگ شد اندازه یه فندق. بعو یکی دیگه کنارش درومد چند ماه پیش رفتم پیش پزشک معاینه کرد و گفت بیرون بیزه هست و سرطان نیست ولی سونوگرافی داد ولی جرات نکردم‌برم. به نظرتون سرطانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نگران نباشيد سرطان نيست از اين غده ها در بيضه ها ديده مي شود و اهميتي ندارد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نگران نباشيد سرطان نيست از اين غده ها در بيضه ها ديده مي شود و اهميتي ندارد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اصلی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر بنده بعد از نزدیکی متوجه وجود خون در منی شدم اولین دفعه است که خون میبینم تابحال علائم خاصی نداشته ام فقط سنگ کلیه دارم یک مقدار هم آنزیمهای کبدم بالاست و اندکی کاهش وزن پیدا کرده ام ممنون میشم جواب بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر نظام چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام ایا این زائدها زیگل میباشند کمی خارش دارند.سام بیماری؟
    1. تصویر کاربر نظام جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      جواب ندادین؟؟؟
    2. تصویر کاربر نظام جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      جواب ندادین؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام زگيل نيستند ولي ليزر كنيد

    4. تصویر کاربر نظام یکشنبه ۱۰ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      چرا جواب نمیدین؟
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام زگيل نيستتند

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۴۳ سالمه و میل جنسیم خیلی کم شده وموقع نزدیکی التم شل میشه و مشکل نعوظ دارم الان سه ساله حتما باید قبل نزدیکی قرص مصرف کنم وگرنه وسط کار آلتم سل میشه.قرص سیگنافیلد یا ویگرا ۵۰ را سه قسمت میکنم جواب میده.
    خواستم ببینم برای افزایش میل جنسی ومشکل نعوظم چکارکنم؟
    اگه میدونید حضوری بهتره تا بیام خدمت شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام مراجعه كنيد بهتر است

  • تصویر کاربر مصطفی شنبه ۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام.دچار عدم نزول بیضه هستم و بیضه سمت چپ بسیار کوچک در حد عدس و چند ماه دیگه عمل میکنم‌.ازمایش اسپرم دادم که پیوست فرستادم.هنوز اقدام به ارتباط بدون وسایل جلوگیری نکردم.۵ ماهه ازدواج کردم.دکتر که شهر خودم رفتم گفتن اقدام کنم بدون وسایل پیشگیری.اگه بعد ۳ماه نتیجه نداد درمان دارویی رو شروع کنم.نطر شما چیست با توجه به اینکه تک بیضه هستم.اولا عمل پایین اوردن رو توصیه میکنید؟ کمی ترس از مشکل ایجاد شدن برای باروری هستم.دوم اینکه شانس باوریم چقدره؟دکتر شهر خودم امیدواری زیادی نداده؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام حركت اسپرم خيلي پايين است شانس بچه دار شدن كم است عمل  بيضه انجام شود

  • تصویر کاربر فیروز جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام .
    اقای دکتر بمدت دوهفته میباشد که با یکم حالت تهوع به بیمارستان رفتم به توصیه دکتر سرم قندی نمکی را در مدت ۴۵ دقیقه وارد بدنم کردن که احساس شدید ادرار کردم به سرویس که رفته با زور توانستم مقدار ادرار دفع کنم به توصیه دکتر ارولوژ از سوند استفا ه کردم ودارو درمانی با انتیبیوتیک و...شروع کردم وهر شب قرص پروترال ۰۴شروع کردم ازمایش وکشت ادار ووسونو گرافی واسکن انجام دادم که بپویست میباشد .
    پس از ده روز سوند را بیرون اورده ودر وحله اول ادرا با فشار طبیعی ودفع طبیعی بود .
    نظر پزشک این بود که بعد سه روز از اتمام انتیوبیوتیک و..اقدام به ازمایش مجدد وکشت ادرار وسونو گرافی انجام شود که اینکارهم انجام دادم ولی متاسفانه هرروز فاصله احساس ادرارم بیشتر شده .
    دکتر نظرش اینه که بنده دوهفته دیگر قرص پروترال را ادامه بدم وبعد از ان رجوع کنم به دکتر برای تعیین تکلیف .
    ولی متاسفانه بنده در اینمدت واقعا اذیت شدم ودر ببست و چهار ساعت ده دوازده بار اگر بیشتر نباشد کمتر نیست مجبورم به سرویس برم وبا زور وزاری تخلیه ا دارار کنم .
    حال با توجه به شرح وعکهای پیوست خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
    ممنون شما هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر س یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    با سلام، من حدود یک ماه قبل با درد بیضه راست مواجه شدم، پس از مراجعه به متخصص و انجام سونو گرافی، تشخیص بر عفونت دادن،و آنتی بیوتیک تجویز نمودن، ولی همچنان تورم و درد در بیضه راست دارم، حتی سه بار به متخصص مراجعه کردم، آزمایش خون و ادرار و حتی آزمایش اسپرم گرفتن، ولی الان هم تاوانکس می خورم بهتر نشدم ، خواهشا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با سلام شما مشخصات سن و تآهل خود را ذکر نکرده اید به هر حال شما به بیماری پروستاتیت مزمن احتقانی مبتلا هستید ضمن حفظ آ رامش فکری و عدم نگرانی دستورات ذیل را انجام دهید تا بهبودی حاصل شود .
      1- روزی دو بار هر بار 15 دقیقه در آب گرم بنشینید به مدت دو هفته
      2- عمل جنسی داشته باشید
      3-از خوردن غذاهای تند خوداری کنید
      4- ادرار خود را زودتر تخلیه کنیدی
      5- شیاف ایندومتاسین صد میلی گرم روزی یک بار گذاشته شود
      6-مصرف آنتی بیوتیک به مدت 4 هفته
      7- از انجام کارهای سنگین خودداری شود
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مجدد و تشکر از شما بابت پاسخ. همونطور که عرض کردم وقتی درد شروع میشه در بالای بیضه سمت چپ حالتی مانند تورم نیز ایجاد میشود که بسیار حساس میباشد البته بعد از انجام عمل جنسی از بین میره و درد نیز بطور تدریجی از بین میره آیا ایجاد شدن این تورم هم نشأت گرفته از التهاب پروستات میباشد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      بله از علائم مهم ان می باشد
  • تصویر کاربر سرکوت جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام
    من 19 سالمه با فشار دادن بیضم چپ درد میگره ولی با همان فشار برای بیضه راست مشکلی نیست
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر شما درد بیضه ندارید. زایده بالای بیضه به نام اپی دیدیم وجود دارد کا التهاب دارد و باید درمان شود ۱-داروی ضد التهاب ۲-خوردن انتی بیوتیک به مدت ۴ هفته ۳-انجام عمل جنسی ۴-عدم انجام کارهای سنگین ۵-نشستن در اب گرم به مدت ۱۵ دقیقه هر روز به مدت ۱۰ روز
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
فتق بیضه

اگر فتق بیضه عمل نشود چه می‌شود؟ | ۷ عارضه خطرناک + هشدار

درمان درد بیضه چپ و زیر شکم

درمان درد بیضه چپ و زیر شکم؛ ۵ علت اصلی و راهکارهای فوری

درد خفیف بیضه سمت راست

درد خفیف بیضه سمت راست: علت و راهنمای کامل (آیا خطرناک است؟)