4 عکس از انواع سنگ کلیه

فهرست مطالب

سنگ های سیستم دستگاه ادراری یا همان سنگ کلیه زمانی تشکیل می شوند که حجم ادرار کم شود و مواد تشکیل دهنده سنگ در ادرار افزایش یابد. خوردن مایعات کم و در نتیجه کاهش مایعات بدن شانس ابتلا به سنگ ها را افزایش می دهد.

1 نفر از 20 نفر در طول زندگی خود مبتلا به سنگ کلیه و یا سنگ های سیستم ادراری می شود. در بعضی شرایط پزشکی نظیر نقرس در فرد و بعضی داروها، شانس بیمار برای ابتلا به سنگ کلیه بالا می برد. سنگ کلیه اگر زود درمان شود، ضایعه ای به کلیه نمی رساند.

خوردن غذای کم نمک،پروتئین های حیوانی، کلسیم و اگزالات مانع از تشکیل سنگ کلیه می شود.

انواع سنگ کلیه:

  1. سنگهای اسیداوریکی : با کم خوردن پروتئین های حیوانی شانس ابتلا به سنگ اسید اوریکی کاهش می یابد.
  2. سنگ های فسفات کلسیم : کم خوردن نمک ، پروتئین، کلسیم باعث کاهش شانس سنگ سازی می شود.
  3. سنگ های اگزالات کلسیم : خوردن کمتر نمک، پروتئین؛ اگزالات باعث کاهش سنگ فوق می شود.

عکس کلیه :

عکس کلیه

سدیم در نمک و فلفل وجود دارد. نمک در سوپ، کنسرو، غذاهای بسته بندی شده و  FAST FOOD سبزیجات و گوشت وجود دارد.

شیوع و شانس سنگ کلیه در دنیا رو به افزایش است. تغییر در رژیم غذایی ممکن است، کلید اصلی در جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه باشد. شیوع و شانس این سنگ ها از سال 1964 تا 1972 دو برابر شده است. با سن، نژاد شیوع و شانس ابتلا به سنگ کلیه تفاوت می کند. سن شیوع سنگ های کلیه 30-50 سالگی می باشد. تشکیل سنگ به فاکتورهای محیطی و ژنتیکی ارتباط دارد.

عکس رادیوگرافی سنگ کلیه

فاکتورهای محیطی شامل رژیم غذایی، آب و هوا هستند. غذاهای ذرت دار شانس ابتلا به سنگ کلیه  را بالا می برد. افزایش درجه حرارت محیط باعث تشکیل سنگ کلیه می شود. شیوع سنگ کلیه را در سربازان آمریکایی که به هنگام جنگ کویت اعزام شده بودند گزارش کرده اند.

افزایش سنگ در سنین بالا کاهش می یابد. دیابت، چاقی، فشار خون، نارسایی مزمن کلیه و بیماری های قلبی عوامل مساعد کننده هستند. سنگ کلیه بر حسب اندازه، محل، مشخصات رادیولوژیکی، علت و اتیولوژی، ترکیب سنگ و شانس عود و برگشت سنگ تقسیم بندی می شوند.

اندازه سنگ ها به ترتیب 5 میلی متر، 5 تا 10 میلی متر، 10 تا 20 میلی متر و بیشتر از 20 میلی متر طبقه بندی می شوند. طول میزراه (حالب) بر حسب قد افراد تفاوت دارد، ولی در مورد 25 سانتی متر اتفاق نظر وجود دارد.

 وقتی سنگ در کلیه تشکیل شد، 90 درصد امکان دفع آن  از میزراه(حالب) وجود دارد. در هنگام دفع سنگ از حالب، درد شدید پهلو (کولیک کلیوی) ایجاد می شود، که تنها راه تسکین درد تزریق مورفین می باشد.

عکس از انواع سنگ کلیه:

در این قسمت تصویر انواع سنگ کلیه را مشاهده خواهید کرد:

سنگ‌های اسید اوریکی:

سنگ‌های اسید اوریکی

سنگ‌های کلسیمی:

سنگ‌های کلسیمی

سنگ استروویت:

سنگ استروویت

سنگ سیستئین:

سنگ سیستئین

مشخصات سنگ کلیه با عکس رادیوگرافی:

با گرفتن عکس ساده شکم، سنگ یا درد کلیه، میزراه، مثانه و گاهی در مجرای ادرار دیده می شود. بر حسب مواد تشکیل دهنده سنگ، ممکن است سنگ در عکس به خوبی یا اصلا دیده نشود.

سنگ هایی که در عکس ها دیده می شوند

  • سنگ های اوگزالات کلسیم دهیدرات
  • کلسیم فسفات
  • کلسیم اوگزالات منو هیدرات

سنگ هایی که بطور ضعیف در عکس دیده می شوند

  • مگنزیم- آمونیوم- فسفات
  • آپتات
  • سیستین

سنگ هایی که در عکس دیده نمی شوند

  • سنگ های اسید اوریک
  • اورات آمونیوم
  • گزانتین
  • سنگ های ایجاد شده بعلت بعضی داروها

علت و عوامل ایجادکننده سنگ کلیه:

  • عفونت
  • عوامل غیرعفونی
  • اختلالات ژنتیک
  • بعضی داروها
بهترین داروی پروستات و تکرر ادرار
  • بیماری های هیپرپاراتیروئیدیسم، نفروکلسیوز، بیماریهای گوارشی(کرون،سوء تغذیه،برداشتن قسمتی از روده و هیپراوگزالوریا
  • تنگی محل اتصال حالب به لگنچه (حفره ای در کلیه که ادرار در آن جمع می شود)
  • تنگی حالب
  • برگشت ادرار به کلیه ها
  • کلیه های نعل اسبی
  • اسیدوز کلیوی

سنگ هایی که در زمینه اختلال ژنتیک بوجود می آیند، سیستین و گزانتین می باشند. سنگ های عفونی مثل سنگ آمونیوم اورات و غیرعفونی مثل اوگزالات کلسیم هستند. جنبه های متابولیک در تشکیل سنگ های سیستم دستگاه ادراری (سنگ کلیه) بسیار با اهمیت می باشد.

چه کسانی در معرض و شانس ابتلا به سنگ کلیه هستند؟

وضعیت شانس و ریسک تشکیل سنگ کلیه موضوع مهمی است، چون احتمال عود و رشد سنگ وجود دارد و درمان داروئی لازم الاجرا می باشد. 50 درصد افراد مستعد سنگ سازی یک بار در طول عمر خود مبتلا به عود سنگ می شوند. بیماری عود سنگسیستم ادراری(سنگ کلیه)در بیش از 10 درصد بیماران مشاهده می شود. بچه ها و افراد جوانی که دچار سنگ سیستم ادراری می شوند، درمعرض شانس ابتلا به عود سنگ می باشند. سنگ هایی که در زمینه عفونت مثل سنگ های اسید اوریکی و سنگ های ارثی بوجود می آیند؛ شانس عود درآنها بالا می باشد.

تشخیص سنگ کلیه

بیمارانی که مبتلا به سنگ های ادراری هستند، ممکن است به علت درد پهلو (کولیک کلیوی)، تهوع، استفراع و گاهی اوقات تب مراجعه کنند و ممکن است بدون هیچگونه علامتی باشند. برای تشخیص بیماری، بررسی استاندارد و قابل قبول، گرفتن شرح حال و امتحان بالینی بیمار الزامی باشد. تشخیص کلینیکی به گرفتن عکس امکان پذیر می باشد. چنانچه سونوگرافی در دسترس باشد، باید به عنوان اولین قدم تشخیصی مورد استفاده قرار گیرد. اگر درد تسکین یابد، ارزیابی های تصویری نباید به تاخیر افتد.

سونوگرافی در حدود 85 تا 100 درصد دقیق می باشد. عکس ساده 70 تا80 درصد اختصاصی می باشد. سی تی اسکن بدون تزریق برای تشخیص وجود سنگ استاندارد بوده و جایگزین عکس رنگی تزریقی شده. اگر سی تی اسکن بدون تزریق ، سنگ نشان نداد، باید به فکر علت دیگری برای درد بیمار شد و علت آن بررسی شود. سی تی اسکن در مقایسه با عکس رنگی 100 درصد دقیق تر می باشد.

سی تی اسکن با ماده حاجب سنگ های بزرگتر از 3 میلی لیتر را 100 درصد تشخیص می دهد.

تجزیه و آنالیز سنگ در تمام بیماران باید انجام شود.

درد پهلو به علت وجود سنگ کلیه

تجزیه سنگ برای بار دوم در موارد ذیل انجام می شود:

  • عود سنگ در حالیکه بیمار تحت درمان برای پیشگیری می باشد
  • عود سریع و زودرس بعد از درمان و از بین بردن سنگ سیستم دستگاه ادراری
  • عود سنگ سیستم ادراری بعد از یک مدت طولانی

درمان درد پهلو در بیماران مبتلا به سنگ ادراری:

تسکین درد، اولین قدم درمانی در بیماران مبتلا به درد پهلو می باشد. داروهای ضد درد و التهاب(NSAIDS) در بیماران با درد پهلو موثر می باشد. این دسته داروها دارای اثر ضد درد بهتری نسبت به مواد مخدر می باشند، در کوتاه مدت بیماری که این داروها را استفاده می کند، نیازی به استفاده از داروی دیگری نخواهد داشت. برای سنگ هایی که در میزراه (حالب) هستند و انتظار می رود که خود به خود دفع شوند، شیاف یا قرص NSAID مثل (دیکلوفناک) ممکن است التهاب را کاهش داده و مانع از عود شود.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر Masoud جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من ۲۸ سالمه و تا الان از کودکی ۵ بار برای تنگی مجاری ادرار عمل کردم که آخرین بار ۲ سال پیش بوده ، در حال حاضر موقع ادرار با کمی تاخیر و قطره قطره شروع میشه و بعد فشار میارم فشار ادرار زیاد میشه و تکرر هم دارم ، چند وقت پیش مقداری خارش در نوک آلت احساس میکردم که آزمایش ادرار دادم و مشکلی نبود ، ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      عكس مجرا گرفته شود

  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام من 2 هفته پیش مشکل سوزش و دیزور ادرار گرفتم و البته نزدیک انزال جلو گیری کردم و4 روز کوتریموکسازول مصرف کردم سوزش برطرف شد ولی احساس ادرار وتکرر قطع نشد آزمایش کامل و سونوگرافی گرفتم دکتر گفت التهاب پروستات داری گفت 10روز سیپروفلوکساسین و 1 ماه پروترال مصرف کن الان 7 روز است سیپرو فلوکساسین و3 روز پروترال مصرف میکنم ولی مینشینم زیر بیضه هام احساس بیحسی میکنم وشبها هم هر 1 یا 2 ساعت دفع ادرار دارم وحسی مثل انزال دارم.
    لطفا راهنمایی کنید. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام من 2 هفته پیش سوزش وتکرر ودیزور گرفتم 5 روز کوتریموکسازول مصرف کردم سوزش برطرف شد ولی تکرر و دیزور دوباره برگشت آزمایش کامل دادم و همینطور سونوگرافی دکتر گفت باید 10 روز سیپروفلوکساسین و1 ماه پروترال 0/4 مصرف کنم الان 7 روز سیپروفلوکساسین و 3 روز است پروترال مصرف میکنم ولی هنوز شبها هر 1 یا 2 ساعت ادرار دارم و وقتی مینشیم زیر بیضه هام حالت بیحسی احساس میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      يك عدد قرص وزيكر ده ميلي كرم روزانه ميل كنيد ده روز 

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وادب. من 58 ساله هستم حدود سه، چهار ماه است مشکل تکرر ادرار دارم. اولين آزمايشی که دادم p.s.a total=3.9 و سپس ماه بعد 4.8 و در تاريخ 99.02.07 مقدار6.2 و p.s.a free=2.31 است. نتيجه سونوگرافی پروستات به حجم تقريبی 60 سی سی با حدود مشخص و با اکوی هتروژن است. داروهاي پروترال0.4 ، تولرين، فنارومکس و افلوکسير 200 تجويز برايم تجويز شده و مصرف ميکنم ولی من بازهم از تکرر ادرار اذيت ميشوم و مشکلم را برطرف نکرده است.
    لطفا راهنمايي بفرماييد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    باسلام . با توجه به اینکه با مشکل دفع ادرار سالهاست درگیر می باشم و همچنین زود انزال نیز هسنم ممکن است علت این امر التهاب پروستات باشد . لطفا راهنمائی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد علت مثانه فعال شده

  • تصویر کاربر حمزه جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..43سالمه سنو دادم گفتن پروستاتیت مزمن دارم انتی بیوتیک تاوانکس و سیپرو و ضد التهاب هم دو دوره حدودا دوماه خوردم بی
    فایده بود حتی شیاف ضد التهاب ایندومتاسین هم ده تا استفاده کردم همش بیفایده..تکرر ادرار ،درد ،سوزش ،وانزال دردناک درنزدیکی وتکرر وسوزش بعد از نزدیکی شدید...ممنون راهنمایی کنید..ایا قرص امنیک دوره درمان دارد
    میگن اگه بخورم باید تا اخر عمر بخورم؟آیامفیده؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته

  • تصویر کاربر جمشیدی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام. پدرم ۶۹ ساله هست.دیابت نوع دو کنترل شده داره... از دو ماه قبل هماجوری واضح بدون درد داشته...اما تو دو تا بازه زمانی دو روزه...الان ادرارش طبیعی هست... به علت کراتینی ۱.۷ نتونست انجام بده با کانتراست... اما تشخیص سی تی اینه ک مشکوک ب TCC یا RCC هست... بیوپسی انجام داده شد و نتیجه این اومد ک بافت نکروز شده... و یورین سایتولوژی هم جوابش منفی آمد... برای تشخیص بهتر ام ار ای انجام داد ک منتها باز ب علت کراتینین ۲ نتونست با ماده حاجب انجام بده... و جواب ام ار ای هم مثل سی تی آمد... با این وضعیت نظر شما درباره پلن درمانی بیمارمون چیه؟؟؟ جراحی کنیم؟ یا اینکه ب خاطر کراتینین نزدیک ب ۱.۸ تا ۲ و bun 30 تا ۳۵ دست نگه داریم...با این وضعیت از نظر شما بیمار ما ب دیالیز نیاز داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      كراتينين زياد بالا نيست عمل قابل انجام است

  • تصویر کاربر ح.م جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، عرض ادب وقتتون بخیر،
    بنده 28 سالمه و حدود 2 ماه پیش به مدت طولانی تحریک شده بودم (1 ساعت شاید) اما ارضا نشدم، آلتم رنگش به طرفی کبودی رفت و شل شد. حدود نیم ساعت بعد متوجه شدم که چیزای اضافی به هر دو بیضه چسبیده. چون چند سال پیش این حالت برام پیش اومده بود بازم ( در شرایط مشابه اما بدون کبودی و شل شدن ) و خودش خوب شده بود گفتم این بار هم خودش اوکی میشه، اما این بار تا الان خوب نشده.
    توی این مدت بعضی اوقات انگار ناپدید میشد اما دوباره بعد چند ساعت نگاه میکردم میدیمشون تیکه های اضافی رو، درد خیلی کمه ، اندازه ی بیضه ها تغییری نکرده و با هم برابره، وقتی یکم فشار میدم تیکه های اضافی رو درد نداره، قسمت های اضافی در قسمت بالایی پشت بیضه هاست.
    حدودا 5 روز پیش رابطه داشتم، بعد رابطه انگار درد یکم بیشتر شده و بعضی اوقات داخل کشاله هم درد داره، همچنین بالای آلت (قسمت رویش مو ) درد خفیف.
    میخواستم جسارتا بدونم تشخیص شما چیه؟ با توجه به شرایط کرونایی منطقیست به پزشک مراجعه کردن یا خیر؟ یا اینکه بازم صبر کنم ؟
    واقعا ازتون تشکر میکنم که تو این شرایط کرونایی همچنین محیطی رو فراهم کردید، خدا خیرتون بده.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      بايد معاينه شويد

    2. تصویر کاربر ح.م چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      نگران کنندست جناب دکتر ؟! امکانش هست تا آخر ماه صبر کنم یا زودتر باید به پزشک مراجعه کنم ؟
    3. تصویر کاربر ح.م چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      نگران کنندست جناب دکتر ؟ امکانش هست تا آخر ماه صبر کنم تا شرایط بهتر شه یا باید زود به دکتر مراجعه کنم ؟
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      تا أخر ماه اشكالي ندارد

    5. تصویر کاربر ح.م چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      خیلی ممنون، تا آخر ماه رابطه (عمل جنسی ) داشته باشم برای رفع این موضوع بهتر است یا خیر ؟ از انجام دادن چ کارهای منع هستم ؟
      لطف میکیند اگر جواب آخرین سوالاتم را هم بدید
      با تشکر فراوان
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      رابطه جنسي داشته باشيد

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با سلام بنده 38 سالمه و مدتی بود تکرر ادرار شبانه داشتم(حدود 7 بار در شب میزان ادار هم خیلی کم در حد چند قطره) که بعد از آزمایش و سونوگرافی دکترم فرمودند عفونت باکتریایی ندارم ولی پروستاتم شدیدا التهاب داره و داروی امینک تجویز کردند الان 3 روزه که دوره درمان دارو تمام شده و دارو رو قطع کردم مجددا تکرر ادار شبانه شروع شده و بدون مراجعه به پزشک دوباره مصرف دارو رو ادامه دادم-من تا کی باید این دارو رو مصرف کنم؟ (سالیان سال هم هست که درد بیضه دارم و تشخیص اسپرماتوسل بوده که درمان هم نشدم)
    ممنون از وقتی که میگذارد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ميل كنيد دو هفته ميل كنيد

  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    سی سالمه تازه ازدواج کردم زودارضاع میشم بعضی موقعا قبل از دخول واینکه نمیدونم اینکه میگم درسته یانه خوشاب قبل از رابطه دارم وهمسرم ازخیسی که قبل ازشروع سرالت پیش میاد بدش میاد وباعث بحث میشه
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سه ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص داپوكستين ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سه ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص داپوكستين ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم قند و بیماری قلبی دارد یکدفعه سرگیچه و سردرد گرفت بردیم ازمایش اوره 80 بود بیمارستان خواباندیم اومد رزو 57 و سنو گرفتیم نوشته کلیه چپ 3 تا کیست کوچک داره و پروستات داره دکترش مرخصش کرده گفته بیا مطب ایا درمانش طول میکشه دارو یی هست که خوبش کنه نگرانش هستیم راهنمایی کنید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      باید از بیمار شرح حال گرفته شود و مورد معاینه بالینی قرار گیرد و سپس درمان داروئی یا جراحی انجام شود ولی کیست ها هیچگونه اهمیتی ندارند و مشکل پدر شما از پروستات است
  • تصویر کاربر سامی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام کلیه سمت چپ من پر از سنگ شده و میخواستم بدونم آیا امکان تشخیص این هست که با تحقیق روی سنگ امکان فهمیدن این هست که یک شخص چند سال میشود که سنگ کلیه دارد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر تجزیه سنگ فقط برای درمان موثر است و برای موارد دیگر مثل مورد شما بی تاثیر است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

رنال کولیک

درمان اورژانسی رنال کولیک

درد کلیه بعد از دفع سنگ

علت درد کلیه بعد از دفع سنگ چیست؟