درمان قطعی زودانزالی شدید با قرص پاروکستین 20

فهرست مطالب

در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی زود انزالی گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی)، موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی داروی زود انزالی بپردازیم.

زودانزالی شدید چیست؟

زودانزالی شدید به حالتی اطلاق می‌شود که انزال در مردان به صورت مداوم و غیرقابل کنترل، در کمتر از یک دقیقه پس از دخول اتفاق می‌افتد (یا حتی قبل از هرگونه دخول رخ می‌دهد). این وضعیت یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی در مردان است و می‌تواند تاثیرات مخربی بر کیفیت زندگی، روابط عاطفی و اعتماد به نفس فرد داشته باشد. درک تفاوت میان زودانزالی طبیعی و زودانزالی شدید برای تشخیص و درمان آن بسیار مهم است.

درمان زودانزالی شدید چیست؟

درمان زودانزالی شدید یک فرآیند چندوجهی است که شامل روش‌های دارویی، رفتاری و مشاوره روان‌شناختی می‌شود. از آنجایی که زودانزالی شدید می‌تواند ریشه‌های فیزیکی و روانی داشته باشد، یک متخصص می‌تواند بهترین برنامه درمانی را بر اساس شرایط فردی شما تعیین کند.

مشکلات مربوط به زودانزالی
  • درمان دارویی:

    • داروهای ضد افسردگی (SSRI): داروهایی مانند سرترالین، پاروکستین و داپوکستین (که به صورت ویژه برای این منظور تولید شده است) می‌توانند به تأخیر در انزال کمک کنند. این داروها با افزایش سطح سروتونین در مغز، کنترل بیشتری بر فرآیند انزال ایجاد می‌کنند.

    • داروهای بی‌حس‌کننده موضعی: کرم‌ها، ژل‌ها یا اسپری‌های حاوی لیدوکائین یا پریلوکائین می‌توانند با کاهش حساسیت آلت تناسلی، به تأخیر در انزال کمک کنند. این محصولات معمولاً قبل از رابطه جنسی استفاده می‌شوند.

  • درمان‌های رفتاری:

    • تکنیک “توقف-شروع”: در این روش، شما یا شریک جنسی‌تان تحریک را تا زمانی که نزدیک به انزال هستید، ادامه می‌دهید و سپس تحریک را متوقف می‌کنید. پس از فروکش کردن حس انزال، تحریک دوباره شروع می‌شود. تکرار این چرخه به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال خود پیدا کنید.

    • تکنیک “فشردن”: این روش شبیه به تکنیک قبلی است. در این حالت، هنگامی که احساس می‌کنید نزدیک به انزال هستید، شریک جنسی شما با انگشتانش به آرامی انتهای آلت تناسلی را فشار می‌دهد تا حس انزال از بین برود.

  • مشاوره و روان درمانی:

    • اگر علت زودانزالی شدید روانی باشد (مانند استرس، اضطراب یا مشکلات در رابطه)، مشاوره با یک درمانگر جنسی می‌تواند بسیار مفید باشد. این مشاوره‌ها به شما کمک می‌کنند تا علت اصلی مشکل را شناسایی کرده و راهکارهای مناسبی برای مدیریت آن پیدا کنید.

ترکیب این روش‌ها اغلب بهترین نتایج را در پی دارد. مهم‌ترین گام، صحبت با یک متخصص اورولوژی برای دریافت تشخیص و برنامه درمانی مناسب است.

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

پاروکستین، یکی از قوی‌ترین داروهای از دسته SSRIs است که به دلیل نیمه‌عمر طولانی و اثرات قابل توجه بر سیستم سروتونرژیک، به طور گسترده‌ای برای درمان زودانزالی تجویز می‌شود. سروتونین، یک انتقال‌دهنده عصبی در مغز است که نقش کلیدی در تنظیم خلق و خو، خواب، اشتها و همچنین عملکرد جنسی، از جمله انزال، ایفا می‌کند. پاروکستین با افزایش سطح سروتونین در شکاف سیناپسی مغز، به خصوص در مسیرهایی که در کنترل انزال نقش دارند، عمل می‌کند. این افزایش سطح سروتونین منجر به مهار بازتاب انزال و در نتیجه به تأخیر انداختن زمان رسیدن به اوج لذت جنسی و انزال می‌شود.

نحوه مصرف پاروکستین ۲۰ برای زودانزالی:

دوز معمول برای درمان زودانزالی، 20 میلی‌گرم به صورت یک بار در روز است. اثرات درمانی معمولاً پس از چند روز تا چند هفته مصرف مداوم آشکار می‌شود. در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم پاروکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه کند. این روش برای کسانی که به طور مکرر رابطه جنسی ندارند یا تمایل به مصرف روزانه ندارند، مناسب است.

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی:

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 میلی‌گرم برای زودانزالی می‌تواند به دو شکل اصلی باشد، که انتخاب بین آن‌ها بستگی به شرایط فردی، دفعات رابطه جنسی و نظر پزشک دارد:

1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

 معمولاً یک قرص 20 میلی‌گرمی پاروکستین یک بار در روز مصرف می‌شود. توصیه می‌شود هر روز در یک ساعت مشخص (مثلاً صبح‌ها بعد از صبحانه یا شب‌ها قبل از خواب) مصرف شود تا سطح دارو در بدن ثابت بماند. اثرات درمانی پاروکستین برای زودانزالی با مصرف روزانه، معمولاً پس از چند روز تا چند هفته (حدود 1 تا 3 هفته) شروع می‌شود. این به این دلیل است که بدن نیاز دارد تا به سطوح بالاتر سروتونین عادت کند و مکانیسم‌های تنظیم‌کننده انزال تغییر کنند.

  • مزایا: ایجاد یک سطح ثابت از دارو در بدن که منجر به کنترل پایدارتر زودانزالی می‌شود. همچنین برای افرادی که روابط جنسی مکرر دارند، مناسب‌تر است.

  • معایب: مصرف روزانه ممکن است عوارض جانبی بیشتری در طولانی‌مدت ایجاد کند و نیاز به رعایت نظم در مصرف دارد.

2. مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand Dosing):

در این روش، بیمار دوز مشخصی از پاروکستین (معمولاً 10 تا 20 میلی‌گرم) را 3 تا 6 ساعت قبل از زمان پیش‌بینی شده برای رابطه جنسی مصرف می‌کند. پاروکستین نیاز به زمان دارد تا جذب شده، به حداکثر غلظت خود در پلاسما برسد و اثرات درمانی خود را اعمال کند.

عوارض جانبی پاروکستین:

  • پاروکستین ممکن است عوارض جانبی مانند تهوع، سردرد، سرگیجه، خشکی دهان، خواب‌آلودگی یا بی‌خوابی ایجاد کند.

  • قطع ناگهانی مصرف پاروکستین می‌تواند منجر به سندرم قطع مصرف (Withdrawal Syndrome) شود، بنابراین قطع دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج صورت گیرد.

  • مانند سایر SSRIs، ممکن است در برخی افراد باعث کاهش میل جنسی یا مشکل در رسیدن به ارگاسم شود.

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین، که با نام تجاری “پروزاک” نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از SSRIs پرکاربرد است که علاوه بر درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی، در مدیریت زودانزالی نیز مؤثر شناخته شده است. فلوکستین نیز مانند پاروکستین، با افزایش سطح سروتونین در مغز، انزال را به تأخیر می‌اندازد. مشابه پاروکستین، فلوکستین با مهار بازجذب سروتونین توسط نورون‌ها، غلظت این انتقال‌دهنده عصبی را در فضاهای سیناپسی افزایش می‌دهد. این افزایش سطح سروتونین، به کند شدن فرآیند انزال کمک می‌کند.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف روزانه: دوز معمول فلوکستین برای زودانزالی، معمولاً بین 10 تا 20 میلی‌گرم در روز است. برخی مطالعات نیز دوزهای بالاتر (تا 60 میلی‌گرم) را بررسی کرده‌اند، اما دوزهای پایین‌تر معمولاً مؤثر هستند و عوارض جانبی کمتری دارند. شروع اثر آن ممکن است چند هفته طول بکشد.

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز”: برخی پزشکان مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم فلوکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه می‌کنند، اما اثربخشی آن به صورت “در صورت نیاز” ممکن است کمتر از مصرف روزانه باشد، به خصوص به دلیل نیمه‌عمر نسبتاً طولانی‌تر آن نسبت به برخی دیگر از SSRIs که برای مصرف On-Demand طراحی شده‌اند.

عوارض جانبی فلوکستین:

  • عوارض جانبی فلوکستین می‌تواند شامل تهوع، اسهال، سردرد، عصبی بودن، بی‌خوابی یا خواب‌آلودگی باشد.

  • فلوکستین نیز مانند سایر SSRIs، نباید ناگهانی قطع شود و نیاز به کاهش تدریجی دوز تحت نظارت پزشک دارد.

  • نیمه‌عمر فلوکستین طولانی‌تر از بسیاری از SSRIs دیگر است که این ویژگی می‌تواند برای مصرف روزانه مفید باشد.

  • تصویر کاربر آذرین دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید پدر من در اردیبهشت ماه عمل بزرگی پروستات و فتق وسنگ مثانه به صورت عمل باز نمود که بعد از عمل جز کمخونی مشکل خاصی نداشت تا اینکه الان یکماه هست که دچار بی اختیاری ادرار شده است تا چرت میزنه دچار این عارضه میشود وسونگرافی هم کردن گفتن پروستات نرمال هست فقط یکم حجم که در مثانه بلقی میماند زیاد هست که این همه بعد از عمل نرمال هست وپدرم قرص یوریسان میخورد ولی تاثیری نداره و خیلی از بی اختیاری ادرار رنج میبرد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      بي اختياري ادرار درماني ندارد

  • تصویر کاربر هومن دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب دکتر. من حدود ۳۲ سال سن دارم.
    حدود ۱ ماه پیش دچار خارش و التهاب در انتهای آلت و همچنین تیر کشیدن سر آلت شدم. حس سنگینی زیر نافم داشتم. تکرر پیدا کردم و سوزش خفیف ادرار حس میکردم، مخصوصا صبح‌ها... حتی یکی دوبار پیش اومد که چند ساعت ادرار نکرده بودم، بعد از رفتن به دستشویی حس می‌کردم اول در حد یک ثانیه، فشار ادرار داره ترشحات.یا عفونتی رو خارج میکنه و حتی شاید ادرار دوشاخه هم می‌شد ولی سریعا بعدش راحت ادرار رو به حالت عادی و همیشگی تخلیه می‌کردم. ادرارم نه رنگ عجیب داشت، نه بوی عجیب و نه هیچ مشکل دیگه. پیش میومد که گاهی انتهای ادرارم هم قطره‌ای خارج می‌شد. البته در کلا علائمم شدید نبود که زمین‌گیرم کنه، ولی بشدت روی روحیه‌ام تاثیر گذاشت. تو همون روزها یک بار هم پیش اومد که چند ساعت پیاده‌روی کردم و بیضه‌م دچار التهاب شد که با استراحت، التهاب خوابید. به دکتر مراجعه کردم. آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام دادم و کاملا نرمال بود. دکتر شک به بیماری مقاربتی داشتن و حدود دو هفته آنتی‌بیوتیک مصرف کردم: سفتریاکسون، آزیترومایسین، داکسی‌سایکلین و سیپروفلاکسین.
    ناگفته نمونه که دکتر زنان برای همسرم تست تجویز کردن و دو مورد "مایکوپلاسما جنیتالیوم" و "اوره آپلاسما پارووم" مثبت بودن.
    با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها بهتر شدم و تقریبا همه علائم از بین رفتن...
    اما چند روز پیش مجدد علائمم برگشت؛ البته نه به شدت قبل!
    متاسفانه عادت بد خود ارضایی هم دارم که خیلی در تلاش برای ترکش هستم و بدتر از اون اینکه، گاهی اوقات سریع هم منی رو تخلیه نمی‌کنم و خودم متوجه میشم که حین این طولانی کردن انزال، به پروستاتم خیلی فشار میاد.
    دقیقا یک روز قبل از اینکه علائمم برگرده، بعد از یک مدت طولانی، به همین شکل خودارضایی کردم.
    واقعا از نظر روحی بهم ریختم و زندگیم دچار اخلال شده...
    واریکوسل معمولی و بدون درد هم دارم که قبلا بهم گفته بودن نیازی به عمل نیست.
    ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر هومن یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه سوزش و خارش داخل مجاری و نوک آلته. انگار که داخل مجاری عفونت یا التهاب یا زخم باشه. البته مشکل خون و اینچیزا ندارم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد ده روز و روزي يكعدد شياف ايندومتاسين١٠٠ استعمال كنيد ده روز وروزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من طی 17 روز قرص سیفیکسیم 400(روزی 1عدد) به همراه فنازوپیریدن(هر8ساعت) برای سوزش ادرارم استفاده کردم که خیلی نسبت قبل بهتر شدم ولی هنوز کمی سوزش دارم و کامل بهبود پیدا نکردم ازمایش ادرار ندادم بخاطر شرایط کرونا
    متاسفانه دچار شقاق هم هستم که درحال درمان هست
    میخواستم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر ایمان شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      و اینکه سوزش فقط موقع ادرار نیست بیشتر بصورت رندوم رخ میده و از بیضه تا نوک الت یه مقدار سوزش دارم
    2. تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ؟
    3. تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر اگه میشه راهنمایی کنید
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك ١٠٠ استعمال كنيد ده روز

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده ۴۰ سالمه و مدتی است که احساس سوزش در لوله آلت دارم وبعضی مواقع نیز در مقعد نیز سوزش دارم دکتر برام تاوانکس ۵۰۰وسلکسیب۲۰۰تجویز کردن که یک هفته است مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته .میخواستم بپرسم مشکلم چیست وراه درمانش چیه.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      التهاب پروستات مي باشد بايد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از مریضای خودتان هستم من موقع دفع ادرار احساس می‌کنم ادرارم کامل دفع نمی شود لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی
    دکتر همانطور که مشاهده میکنید سوراخ الت بنده خیلی بزرگ است و در هنگام رابطه سوزش ایجاد میشه و درد میگیره برا همین میترسم تلمبه بزنم
    خیلی استرس دارم میشه بگین مشکل چیه؟ حل میشه؟ میترسم پاره شه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      كوچك كردن سوراخ مجراي ادرار امكان پذير است

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام پسر من که الان 5 سالش هست تو قسمت ختنه گاه دچار کجی آلت حدود 20 درجه به سمت چپ بعد از ختنه شده سوال من اینه که برای اصلاح کجی آیا نیاز به عمل جراحی هست و دوم اینکه بهتره الان اقدام کنیم یا صبر کنیم بعد از بلوغ اقدام کنیم.
    با سپاس فراوان
    محمد حسینی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      نيازي به عمل نمي باشد

  • تصویر کاربر Mina سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخير
    خانم ٢٠ ساله هستم و متاهل
    هنگام ادرار دچار درد ميشم و تكرر ادرار پيدا كردم
    پارسال هم همچين مشكلي پيدا كردم و ازمايش دادم دكتر گفت عفونت ساده هست و انتي بيوتيك تجويز كرد
    الان بايد چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد ده روز و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ، من حدود ۳ هفته هست مدام احساس ادرار دارم و شب ها هم ۳ الی ۴ بار حس ادرار دارم ولی مقدار ادرار بسیار کم و تخلیه نمیشه. خون و سوزش ندارم اصلا و بوی بد هم ندارد .
    مستعد عفونت ادرار هستم ،سالی یکبار اینطور میشم .
    چه قرصی مصرف کنم با این شرایط؟متشکر
    1. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      درضمن ۲۴ سالمه و خانم هستم.
      فکر میکنم به خاطر روش بد پاک کردن عقب به جلو اینطور شدم. مطمئن نیستم.اما به خاطر روابط جنسی نیست
      تشکر
    2. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ۲۴ سالمه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    A$AP:
    سلام من مشکل انزال بی اختیار دارم هر دفه بعد از ادرار کردن مایع منی ازم خارج میشه بیضه راستم وقتی ارضا نشم تیر میکشه و درد میکنه اخرای ادرارم سوزش دارم و منی وقتی میاد سر التم درد میکنه میسوزه ، سونو پروستات و بیضه هم دادم مشکلی نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ استعمال كنيد ده روز

درحال دریافت اطلاعات

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین نیز مانند پاروکستین و فلوکستین، به دسته مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) تعلق دارد. با این حال، تفاوت اصلی و کلیدی داپوکستین در فارماکوکینتیک (چگونگی جذب، توزیع، متابولیسم و دفع دارو در بدن) خاص آن است. داپوکستین دارای نیمه‌عمر بسیار کوتاه (حدود 1 تا 2 ساعت) است، به این معنی که به سرعت در بدن جذب شده، اثر خود را اعمال می‌کند و سپس به سرعت از بدن دفع می‌شود. این ویژگی منحصربه‌فرد، آن را برای مصرف “در صورت نیاز” (On-Demand) و دقیقاً پیش از فعالیت جنسی، ایده‌آل ساخته است.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand): این رایج‌ترین و توصیه‌شده‌ترین روش مصرف داپوکستین است.

    • دوز معمول داپوکستین 30 میلی‌گرم است، که حدود 1 تا 3 ساعت قبل از فعالیت جنسی برنامه‌ریزی شده مصرف می‌شود.

    • اگر دوز 30 میلی‌گرم کافی نبود و به خوبی تحمل شد، پزشک ممکن است دوز را تا 60 میلی‌گرم افزایش دهد.

    • مهم: داپوکستین نباید بیش از یک بار در هر 24 ساعت مصرف شود.

عوارض جانبی داپوکستین:

  • عوارض جانبی شایع: تهوع، سردرد، سرگیجه (به خصوص هنگام بلند شدن سریع)، اسهال و بی‌خوابی.

  • میزان بروز عوارض: به دلیل نیمه‌عمر کوتاه و مصرف “در صورت نیاز”، داپوکستین معمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به SSRIs با مصرف روزانه دارد. با این حال، برخی افراد ممکن است این عوارض را تجربه کنند.

  • سرگیجه و غش: در برخی موارد نادر، داپوکستین می‌تواند باعث سرگیجه شدید یا غش (سنکوپ) شود، به خصوص اگر با الکل، داروهای خاص دیگر یا در حالت کم‌آبی بدن مصرف شود. توصیه می‌شود که دارو با یک لیوان پر آب مصرف شده و از بلند شدن ناگهانی پرهیز شود.

  • تداخلات دارویی: داپوکستین می‌تواند با برخی داروها مانند مهارکننده‌های قوی آنزیم CYP3A4 (مثل داروهای ضد قارچ خاص) یا داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد. حتماً پزشک خود را در مورد تمام داروهای مصرفی مطلع کنید.

  • الکل: مصرف همزمان داپوکستین با الکل می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند سرگیجه و غش را افزایش دهد.

  • نیاز به نسخه پزشک: داپوکستین یک داروی نسخه‌ای است و حتماً باید تحت نظر و با تجویز پزشک مصرف شود. خوددرمانی می‌تواند خطرناک باشد.

قوی ترین قرص برای زودانزالی

سروتونین برای زود انزالی

مطالعات تجربی نشان داده که سروتونین و گیرنده های آن، کنترل عصبی انزال در حیوانات را تنظیم می‌کنند. به علاوه بر روی حیوانات نشان داده است که کاهش سروتونین و فعال نمودن گیرنده های مربوط به آن منجر به یک انزال سریع‌تر می‌گردد. دو روش درمانی با داروهای فوق وجود دارد.

چون استفاده مداوم و طولانی مدت دارو ممکن است بیمار را از استفاده دراز مدت آن باز دارد، لذا استفاده دارو 3 ساعت قبل از عمل جنسی روش دیگر درمان است. نتایج این روش با روش طولانی مدت 12 هفته چندان تفاوتی ندارد. این نوع روش درمانی در سال 1979 توسط Alilenious گزارش شد.

کلومی پرامین برای درمان زودانزالی

طی مطالعاتی گزارش شده کلومی پرامین، در درمان زود انزالی موثر است ولی به علت عوارض 5 الی 15 درصدی آن مانند اختلال دید، خشکی دهان و سایر عوارض کولینرژیک مصرف آن محدود گردیده است. داروی ذکر شده با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش سروتونین شده و باعث به تاخیر انداختن انزال می‌ گردد.

داروهای فوق به طور گسترده‌ای در درمان افسردگی استفاده می‌شوند و به علت عارضه به تاخیر انداختن انزال و بعضا قطع انزال، برای درمان زود انزالی در انسان استفاده می‌شوند.

داروهای نامبرده  دارای مکانیسم و اثر مشابهی هستند و شواهدی موجود است که نشان می‌دهد که سیتالوپرام و فلوواکستین اثرات کمتری نسبت به داروهای پاروکستین، سرترالین و فلوکستین در به تاخیر انداختن انزال دارند. با کشف اثر و مکانیسم این داروها، راهی به سوی درمان زود انزالی را پیش روی ما قرار داد.

سرترالین برای درمان زودانزالی

سرترالین علاوه بر مهار انتخابی باز جذب مجدد سروتونین دارای مهار گیرنده های دوپامین نیز می‌باشد و شایع‌ترین عارضه آن اختلالات گوارشی است. مقدار مصرفی دارو به میزان 25 تا 50 میلی‌گرم روزانه می‌باشد.

قرص پاروکستین برای زود انزالی

آمپول درمان زودانزالی

درمان‌های تزریقی برای درمان زودانزالی کمتر رایج هستند و معمولاً در مواردی که سایر روش‌ها موثر نباشند یا بیمار نمی‌تواند از قرص‌های خوراکی استفاده کند، در نظر گرفته می‌شوند. این آمپول‌ها اغلب حاوی داروهایی هستند که به صورت مستقیم به آلت تناسلی تزریق می‌شوند تا به بهبود نعوظ و در نتیجه به کنترل انزال کمک کنند. این داروها با افزایش جریان خون و ایجاد نعوظ قوی‌تر، ممکن است به فرد کمک کنند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد.

  • نحوه عملکرد: برخی از این آمپول‌ها حاوی ترکیباتی مانند پاپاورین یا پروستاگلاندین E1 هستند که با شل کردن عضلات صاف در آلت تناسلی، جریان خون را افزایش می‌دهند و نعوظ را بهبود می‌بخشند.

  • نکات مهم: تزریق این آمپول‌ها باید حتماً توسط پزشک آموزش داده شود و به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند درد، کبودی یا نعوظ طولانی‌مدت (پریاپیسم)، تنها تحت نظارت دقیق پزشکی انجام می‌شود. به همین دلیل، آمپول درمان زودانزالی به عنوان خط اول درمان توصیه نمی‌شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص لوکسیم (Loxim) یک نام تجاری برای داروی داپوکستین (Dapoxetine) است. داپوکستین به صورت اختصاصی برای درمان زودانزالی تولید و به تایید رسیده است. این دارو به گروه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) تعلق دارد.

  • نحوه عملکرد: داپوکستین با افزایش موقت سطح سروتونین در شکاف‌های سیناپسی مغز، به تاخیر انداختن فرآیند انزال کمک می‌کند. این دارو به سرعت جذب و دفع می‌شود، بنابراین تنها چند ساعت در بدن باقی می‌ماند. به همین دلیل، قرص لوکسیم برای زودانزالی باید یک تا سه ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف شود.

  • عوارض جانبی: از عوارض جانبی رایج این دارو می‌توان به تهوع، سرگیجه، سردرد و اسهال اشاره کرد. در برخی موارد، ممکن است باعث کاهش فشار خون و غش کردن شود، به همین دلیل باید با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص زولامین برای زودانزالی

قرص زولامین (Zolamin) نیز یکی دیگر از نام‌های تجاری داروی داپوکستین است. مانند لوکسیم، قرص زولامین نیز یک داروی خوراکی است که برای درمان زودانزالی اولیه و ثانویه در مردان بزرگسال تجویز می‌شود.

  • نحوه عملکرد: مکانیسم عملکرد قرص زولامین دقیقاً مشابه لوکسیم است. این دارو با افزایش سطح سروتونین، به مغز کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد. این دارو نیز باید به صورت “در صورت نیاز” و قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

  • نکات مصرف: مصرف این قرص با الکل توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است عوارض جانبی آن را افزایش دهد. همچنین، افرادی که سابقه مشکلات قلبی یا بیماری‌های کبدی دارند، باید قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

قرص دپاپکس برای زودانزالی

قرص دپاپکس (Depapeks) نیز نام تجاری دیگری از داروی داپوکستین است. این دارو نیز با همان مکانیسم و برای همان منظور یعنی درمان زودانزالی به بازار عرضه شده است.

  • نحوه عملکرد: قرص دپاپکس به صورت یک داروی سریع‌الاثر عمل می‌کند. این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در مواقع لزوم و بدون نیاز به مصرف روزانه و طولانی‌مدت، مورد استفاده قرار گیرد. این دارو به فرد کمک می‌کند تا زمان انزال را به طور قابل توجهی به تاخیر اندازد و رضایت جنسی بیشتری را تجربه کند.

  • اهمیت مشاوره پزشکی: هرچند قرص دپاپکس برای زودانزالی بسیار موثر است، اما مصرف آن باید با دقت و تحت نظر پزشک انجام شود. پزشک با ارزیابی شرایط فرد، دوز مناسب را تعیین می‌کند و مطمئن می‌شود که هیچ گونه منع مصرفی برای بیمار وجود ندارد.

زودانزالی ثانوی

اورولوژیست درمان زودانزالی

در چند دهه گذشته درمان زود انزالی مشخصا توسط روانپزشکان و سکسولوژیستها صورت می‌گرفت و در اوایل سال 1970 به صورت رفتار درمانی توسط دو نفر روانپزشک زن و مرد به نام‌های مسترز و جانسون انجام می‌ شد.

این درمان در چند دهه توسط این دو نفر روانپزشک به روش رفتار درمانی که مستلزم رابطه اجرایی توسط بیمار بود. دوره درمانی طولانی مدت بود و بیمار از ادامه آن خودداری می‌نمود و آن دسته از بیمارانی که تن به این روش درمانی می‌دادند، نتیجه‌ای مطلوب نمی‌گرفتند.

در همان زمان روانپزشکان دیگری مسئله درمان طبی- دارویی را پیشنهاد می‌کردند ولی متاسفانه توسط این دو پزشک مورد ملامت و سرزنش قرار می‌گرفتند. در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی با داروهای مختلف گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی) موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد.

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر آذرین دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید پدر من در اردیبهشت ماه عمل بزرگی پروستات و فتق وسنگ مثانه به صورت عمل باز نمود که بعد از عمل جز کمخونی مشکل خاصی نداشت تا اینکه الان یکماه هست که دچار بی اختیاری ادرار شده است تا چرت میزنه دچار این عارضه میشود وسونگرافی هم کردن گفتن پروستات نرمال هست فقط یکم حجم که در مثانه بلقی میماند زیاد هست که این همه بعد از عمل نرمال هست وپدرم قرص یوریسان میخورد ولی تاثیری نداره و خیلی از بی اختیاری ادرار رنج میبرد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      بي اختياري ادرار درماني ندارد

  • تصویر کاربر هومن دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب دکتر. من حدود ۳۲ سال سن دارم.
    حدود ۱ ماه پیش دچار خارش و التهاب در انتهای آلت و همچنین تیر کشیدن سر آلت شدم. حس سنگینی زیر نافم داشتم. تکرر پیدا کردم و سوزش خفیف ادرار حس میکردم، مخصوصا صبح‌ها... حتی یکی دوبار پیش اومد که چند ساعت ادرار نکرده بودم، بعد از رفتن به دستشویی حس می‌کردم اول در حد یک ثانیه، فشار ادرار داره ترشحات.یا عفونتی رو خارج میکنه و حتی شاید ادرار دوشاخه هم می‌شد ولی سریعا بعدش راحت ادرار رو به حالت عادی و همیشگی تخلیه می‌کردم. ادرارم نه رنگ عجیب داشت، نه بوی عجیب و نه هیچ مشکل دیگه. پیش میومد که گاهی انتهای ادرارم هم قطره‌ای خارج می‌شد. البته در کلا علائمم شدید نبود که زمین‌گیرم کنه، ولی بشدت روی روحیه‌ام تاثیر گذاشت. تو همون روزها یک بار هم پیش اومد که چند ساعت پیاده‌روی کردم و بیضه‌م دچار التهاب شد که با استراحت، التهاب خوابید. به دکتر مراجعه کردم. آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام دادم و کاملا نرمال بود. دکتر شک به بیماری مقاربتی داشتن و حدود دو هفته آنتی‌بیوتیک مصرف کردم: سفتریاکسون، آزیترومایسین، داکسی‌سایکلین و سیپروفلاکسین.
    ناگفته نمونه که دکتر زنان برای همسرم تست تجویز کردن و دو مورد "مایکوپلاسما جنیتالیوم" و "اوره آپلاسما پارووم" مثبت بودن.
    با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها بهتر شدم و تقریبا همه علائم از بین رفتن...
    اما چند روز پیش مجدد علائمم برگشت؛ البته نه به شدت قبل!
    متاسفانه عادت بد خود ارضایی هم دارم که خیلی در تلاش برای ترکش هستم و بدتر از اون اینکه، گاهی اوقات سریع هم منی رو تخلیه نمی‌کنم و خودم متوجه میشم که حین این طولانی کردن انزال، به پروستاتم خیلی فشار میاد.
    دقیقا یک روز قبل از اینکه علائمم برگرده، بعد از یک مدت طولانی، به همین شکل خودارضایی کردم.
    واقعا از نظر روحی بهم ریختم و زندگیم دچار اخلال شده...
    واریکوسل معمولی و بدون درد هم دارم که قبلا بهم گفته بودن نیازی به عمل نیست.
    ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر هومن یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه سوزش و خارش داخل مجاری و نوک آلته. انگار که داخل مجاری عفونت یا التهاب یا زخم باشه. البته مشکل خون و اینچیزا ندارم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد ده روز و روزي يكعدد شياف ايندومتاسين١٠٠ استعمال كنيد ده روز وروزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من طی 17 روز قرص سیفیکسیم 400(روزی 1عدد) به همراه فنازوپیریدن(هر8ساعت) برای سوزش ادرارم استفاده کردم که خیلی نسبت قبل بهتر شدم ولی هنوز کمی سوزش دارم و کامل بهبود پیدا نکردم ازمایش ادرار ندادم بخاطر شرایط کرونا
    متاسفانه دچار شقاق هم هستم که درحال درمان هست
    میخواستم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر ایمان شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      و اینکه سوزش فقط موقع ادرار نیست بیشتر بصورت رندوم رخ میده و از بیضه تا نوک الت یه مقدار سوزش دارم
    2. تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ؟
    3. تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر اگه میشه راهنمایی کنید
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك ١٠٠ استعمال كنيد ده روز

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده ۴۰ سالمه و مدتی است که احساس سوزش در لوله آلت دارم وبعضی مواقع نیز در مقعد نیز سوزش دارم دکتر برام تاوانکس ۵۰۰وسلکسیب۲۰۰تجویز کردن که یک هفته است مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته .میخواستم بپرسم مشکلم چیست وراه درمانش چیه.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      التهاب پروستات مي باشد بايد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از مریضای خودتان هستم من موقع دفع ادرار احساس می‌کنم ادرارم کامل دفع نمی شود لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی
    دکتر همانطور که مشاهده میکنید سوراخ الت بنده خیلی بزرگ است و در هنگام رابطه سوزش ایجاد میشه و درد میگیره برا همین میترسم تلمبه بزنم
    خیلی استرس دارم میشه بگین مشکل چیه؟ حل میشه؟ میترسم پاره شه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      كوچك كردن سوراخ مجراي ادرار امكان پذير است

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام پسر من که الان 5 سالش هست تو قسمت ختنه گاه دچار کجی آلت حدود 20 درجه به سمت چپ بعد از ختنه شده سوال من اینه که برای اصلاح کجی آیا نیاز به عمل جراحی هست و دوم اینکه بهتره الان اقدام کنیم یا صبر کنیم بعد از بلوغ اقدام کنیم.
    با سپاس فراوان
    محمد حسینی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      نيازي به عمل نمي باشد

  • تصویر کاربر Mina سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخير
    خانم ٢٠ ساله هستم و متاهل
    هنگام ادرار دچار درد ميشم و تكرر ادرار پيدا كردم
    پارسال هم همچين مشكلي پيدا كردم و ازمايش دادم دكتر گفت عفونت ساده هست و انتي بيوتيك تجويز كرد
    الان بايد چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد ده روز و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ، من حدود ۳ هفته هست مدام احساس ادرار دارم و شب ها هم ۳ الی ۴ بار حس ادرار دارم ولی مقدار ادرار بسیار کم و تخلیه نمیشه. خون و سوزش ندارم اصلا و بوی بد هم ندارد .
    مستعد عفونت ادرار هستم ،سالی یکبار اینطور میشم .
    چه قرصی مصرف کنم با این شرایط؟متشکر
    1. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      درضمن ۲۴ سالمه و خانم هستم.
      فکر میکنم به خاطر روش بد پاک کردن عقب به جلو اینطور شدم. مطمئن نیستم.اما به خاطر روابط جنسی نیست
      تشکر
    2. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ۲۴ سالمه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    A$AP:
    سلام من مشکل انزال بی اختیار دارم هر دفه بعد از ادرار کردن مایع منی ازم خارج میشه بیضه راستم وقتی ارضا نشم تیر میکشه و درد میکنه اخرای ادرارم سوزش دارم و منی وقتی میاد سر التم درد میکنه میسوزه ، سونو پروستات و بیضه هم دادم مشکلی نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ استعمال كنيد ده روز

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ناشناس جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده در شهرستان هستم پانزده سال هست ازدواج کرده‌ام سی و نه سالمه ودوتا بچه دارم مشکل بنده زود انزالی است،
    هنگامیکه میخوام نزدیکی کنم التم شل میشه ولی در حالت معاشقه التم نعوظ دارد
    هنگامی هم که در حالت نعوظ دخول انجام میدهم بلافاصله انزال صورت میگیرد
    انواع تادلافیل وسیلدنافیل مصرف کرده ام ولی موجب سردرد میشود
    آیا از داپوکستین استفاده کنم یا پاروکستین میزان مصرف و مدت مصرف وزمان مصرف را لطف بفرمایید
    اگر بامصرف اینها نتیجه نگرفتم چکار کنم
    ممنون خواهم شد پاسخ دهید در ضمن بنده در مواقع صبح گاهی اوقات نعوظ زیاد اذیتم میکند
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ ميلي گرم به مدت سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر ناشناس شنبه ۱۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکترشب میل کنم یا روز؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      صبح ها بعد از صبحانه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهيم جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    مشكل زودارضايي شديد دارم.تفاوت بين سرترالين و داپوكسيتين و پاروكستين چيه؟كدومش به دردم ميخوره.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      داپوكستين سه ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص

  • تصویر کاربر raj جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۸ سالمه قبلا زیاد خودارضایی داشتم چ سالی میشد اسپرمام ب صورت تیکه ای بودن و خیلی زود ارضا میشدم حتی قبل از نعوظ کامل ..الانم چن ماهه مشکل نعوظ دارم تازه ام نامزد گرفتم سرد بودنو بی میلیم جوریه ک نامزدمم بهم میگه چقد سردی تورو خدا کمکم کنید چکار کنم ایا این مشکل قابل درمان قطعی هست الانم بگو چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      • روزي يك عدد قرص پاروكستين به مدت سه ماه ميل كنيد و براي نعوظ يك ساعت قبل از رابطه جنسي
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دكتر بنده سی وهشت سال سن دارم التم دوازده سانت هست میخواستم ببینم راهی برای بزرگ كردنش هست ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      هيچ راه درمان در دنيا وجود ندارد

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید
    بنده ۲۶ سالمه بنده دوران مجردیم خودارضایی میکردم و با چندتا خانم همرابطه داشتمو الانم بعدازدواج همین مشکلی رودارم اونم اینکه تو واژن خانم ها هیچی احساسی نمیکنم یعنی مثل اینکه پوست التم بدون حس هستش چه دارو یا اسپری لیدوکایین یا حاوی بنزوکایین و...با کاندوم و یا بدون کاندوم و... چه بدون دارو و همه چیز هیچ حسی التم نداره بقیه قسمت های بدنم خدارو شکر سالمه وحتی التمم سالمه ولی مشکلم اینجاست که اصلا التم از واژن خانم ها هیچ درکی نداره و اذیت میشم حالا قطر و طول التم نمی دونم خوبه یا نه ولی خانم ها نسبتا راضی بودن
    ممنونم میشم دارو و یا هرچیزی که صلاح میدونید رو بفرمایید تا امتحان کنم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      دارويي براي اين مورد وجود ندارد

  • تصویر کاربر ایدا پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    دوس دارم با شوهرم سکس کنم ولی هیچ حسی ندارم چه قرصی مصرف کنم که بدنم داغ بشه حس پیدا کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      به متخصص زنان مراجعه كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      به متخصص زنان مراجعه كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    من 18 سالمه زود انزالی حدود 3 دقیقه دارم و بعضی مواقع خود ارضایی میکنم و اگه رابطه جنسی هم داشته باشم حدود 5 دقیقه طول میشه اگه من قرض پاروکستین 20 رو مصرف کنم هیچ عوارض خاصی نداره مصرف کنم
    1. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      شما كه زود انزال نيستيد ولي دارو عوارضي ندارد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    36سالمه متاهلم، زود انزالی در حد 2دقیقه پس از دخول دارم، نعوظم هم یه مقدار ضعیفه، متاسفانه دوران مجردی خودارضایی داشتم، هیچ دارویی مصرف نمیکنم، ممنون از شما آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۵ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد يك ساعت قبل از رابطه ميل كنيد و براي زود انزالي روزي يك عدد قرص پاروكستين ميل كنيد

  • تصویر کاربر سینا شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 29 سالمه و از زود انزالی شدید رنج میبرم ( 30 ثانیه بعد از دخول) و به شدت این موضوع رو رفتار و اعتماد به نفسم تاثیر منفی داشته - نعوذ خوبی دارم (به محض لمس کردن) 4 سال هست ازدواج کردم .متسفانه دوران مجردیم خود ارضایی داشتم.لطفا راهنماییم کنید این موضوع خیلی ازارم میده
    1. تصویر کاربر سینا پنجشنبه ۲۸ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)

      روزی یک عدد قرص پاروکستین میل کنید

    3. تصویر کاربر سینا شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا دوز مصرف و مدت زمان مصرف رو هم بفرمایید.تشکر از شما
    4. تصویر کاربر سینا شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا دوز مصرف و مدت زمان مصرف رو هم بفرمایید.
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)

      به مدت سه ماه و ۲۰ میلی گرم

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محرم جمعه ۲۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض خسته نباشین بنده ۳۶ سالمه
    مشکلم این است که وقتی میخوام نزدیکی کنم به محض نعوظ ارضا میشم و وقتی قرص سیلدنافین میخورم تپش قلب و فشار خونم بالا میره ممنون میشم راهنماییم کنین برای درمان چکار کنم یا مشکل چی میتونه باشه در ضمن سیگاری هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)

      روزی یک عدد قرص پاروکستین میل کنید

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت