درمان قطعی زودانزالی شدید با قرص پاروکستین 20

فهرست مطالب

در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی زود انزالی گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی)، موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی داروی زود انزالی بپردازیم.

زودانزالی شدید چیست؟

زودانزالی شدید به حالتی اطلاق می‌شود که انزال در مردان به صورت مداوم و غیرقابل کنترل، در کمتر از یک دقیقه پس از دخول اتفاق می‌افتد (یا حتی قبل از هرگونه دخول رخ می‌دهد). این وضعیت یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی در مردان است و می‌تواند تاثیرات مخربی بر کیفیت زندگی، روابط عاطفی و اعتماد به نفس فرد داشته باشد. درک تفاوت میان زودانزالی طبیعی و زودانزالی شدید برای تشخیص و درمان آن بسیار مهم است.

درمان زودانزالی شدید چیست؟

درمان زودانزالی شدید یک فرآیند چندوجهی است که شامل روش‌های دارویی، رفتاری و مشاوره روان‌شناختی می‌شود. از آنجایی که زودانزالی شدید می‌تواند ریشه‌های فیزیکی و روانی داشته باشد، یک متخصص می‌تواند بهترین برنامه درمانی را بر اساس شرایط فردی شما تعیین کند.

مشکلات مربوط به زودانزالی
  • درمان دارویی:

    • داروهای ضد افسردگی (SSRI): داروهایی مانند سرترالین، پاروکستین و داپوکستین (که به صورت ویژه برای این منظور تولید شده است) می‌توانند به تأخیر در انزال کمک کنند. این داروها با افزایش سطح سروتونین در مغز، کنترل بیشتری بر فرآیند انزال ایجاد می‌کنند.

    • داروهای بی‌حس‌کننده موضعی: کرم‌ها، ژل‌ها یا اسپری‌های حاوی لیدوکائین یا پریلوکائین می‌توانند با کاهش حساسیت آلت تناسلی، به تأخیر در انزال کمک کنند. این محصولات معمولاً قبل از رابطه جنسی استفاده می‌شوند.

  • درمان‌های رفتاری:

    • تکنیک “توقف-شروع”: در این روش، شما یا شریک جنسی‌تان تحریک را تا زمانی که نزدیک به انزال هستید، ادامه می‌دهید و سپس تحریک را متوقف می‌کنید. پس از فروکش کردن حس انزال، تحریک دوباره شروع می‌شود. تکرار این چرخه به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال خود پیدا کنید.

    • تکنیک “فشردن”: این روش شبیه به تکنیک قبلی است. در این حالت، هنگامی که احساس می‌کنید نزدیک به انزال هستید، شریک جنسی شما با انگشتانش به آرامی انتهای آلت تناسلی را فشار می‌دهد تا حس انزال از بین برود.

  • مشاوره و روان درمانی:

    • اگر علت زودانزالی شدید روانی باشد (مانند استرس، اضطراب یا مشکلات در رابطه)، مشاوره با یک درمانگر جنسی می‌تواند بسیار مفید باشد. این مشاوره‌ها به شما کمک می‌کنند تا علت اصلی مشکل را شناسایی کرده و راهکارهای مناسبی برای مدیریت آن پیدا کنید.

ترکیب این روش‌ها اغلب بهترین نتایج را در پی دارد. مهم‌ترین گام، صحبت با یک متخصص اورولوژی برای دریافت تشخیص و برنامه درمانی مناسب است.

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

پاروکستین، یکی از قوی‌ترین داروهای از دسته SSRIs است که به دلیل نیمه‌عمر طولانی و اثرات قابل توجه بر سیستم سروتونرژیک، به طور گسترده‌ای برای درمان زودانزالی تجویز می‌شود. سروتونین، یک انتقال‌دهنده عصبی در مغز است که نقش کلیدی در تنظیم خلق و خو، خواب، اشتها و همچنین عملکرد جنسی، از جمله انزال، ایفا می‌کند. پاروکستین با افزایش سطح سروتونین در شکاف سیناپسی مغز، به خصوص در مسیرهایی که در کنترل انزال نقش دارند، عمل می‌کند. این افزایش سطح سروتونین منجر به مهار بازتاب انزال و در نتیجه به تأخیر انداختن زمان رسیدن به اوج لذت جنسی و انزال می‌شود.

نحوه مصرف پاروکستین ۲۰ برای زودانزالی:

دوز معمول برای درمان زودانزالی، 20 میلی‌گرم به صورت یک بار در روز است. اثرات درمانی معمولاً پس از چند روز تا چند هفته مصرف مداوم آشکار می‌شود. در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم پاروکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه کند. این روش برای کسانی که به طور مکرر رابطه جنسی ندارند یا تمایل به مصرف روزانه ندارند، مناسب است.

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی:

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 میلی‌گرم برای زودانزالی می‌تواند به دو شکل اصلی باشد، که انتخاب بین آن‌ها بستگی به شرایط فردی، دفعات رابطه جنسی و نظر پزشک دارد:

1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

 معمولاً یک قرص 20 میلی‌گرمی پاروکستین یک بار در روز مصرف می‌شود. توصیه می‌شود هر روز در یک ساعت مشخص (مثلاً صبح‌ها بعد از صبحانه یا شب‌ها قبل از خواب) مصرف شود تا سطح دارو در بدن ثابت بماند. اثرات درمانی پاروکستین برای زودانزالی با مصرف روزانه، معمولاً پس از چند روز تا چند هفته (حدود 1 تا 3 هفته) شروع می‌شود. این به این دلیل است که بدن نیاز دارد تا به سطوح بالاتر سروتونین عادت کند و مکانیسم‌های تنظیم‌کننده انزال تغییر کنند.

  • مزایا: ایجاد یک سطح ثابت از دارو در بدن که منجر به کنترل پایدارتر زودانزالی می‌شود. همچنین برای افرادی که روابط جنسی مکرر دارند، مناسب‌تر است.

  • معایب: مصرف روزانه ممکن است عوارض جانبی بیشتری در طولانی‌مدت ایجاد کند و نیاز به رعایت نظم در مصرف دارد.

2. مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand Dosing):

در این روش، بیمار دوز مشخصی از پاروکستین (معمولاً 10 تا 20 میلی‌گرم) را 3 تا 6 ساعت قبل از زمان پیش‌بینی شده برای رابطه جنسی مصرف می‌کند. پاروکستین نیاز به زمان دارد تا جذب شده، به حداکثر غلظت خود در پلاسما برسد و اثرات درمانی خود را اعمال کند.

عوارض جانبی پاروکستین:

  • پاروکستین ممکن است عوارض جانبی مانند تهوع، سردرد، سرگیجه، خشکی دهان، خواب‌آلودگی یا بی‌خوابی ایجاد کند.

  • قطع ناگهانی مصرف پاروکستین می‌تواند منجر به سندرم قطع مصرف (Withdrawal Syndrome) شود، بنابراین قطع دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج صورت گیرد.

  • مانند سایر SSRIs، ممکن است در برخی افراد باعث کاهش میل جنسی یا مشکل در رسیدن به ارگاسم شود.

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین، که با نام تجاری “پروزاک” نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از SSRIs پرکاربرد است که علاوه بر درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی، در مدیریت زودانزالی نیز مؤثر شناخته شده است. فلوکستین نیز مانند پاروکستین، با افزایش سطح سروتونین در مغز، انزال را به تأخیر می‌اندازد. مشابه پاروکستین، فلوکستین با مهار بازجذب سروتونین توسط نورون‌ها، غلظت این انتقال‌دهنده عصبی را در فضاهای سیناپسی افزایش می‌دهد. این افزایش سطح سروتونین، به کند شدن فرآیند انزال کمک می‌کند.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف روزانه: دوز معمول فلوکستین برای زودانزالی، معمولاً بین 10 تا 20 میلی‌گرم در روز است. برخی مطالعات نیز دوزهای بالاتر (تا 60 میلی‌گرم) را بررسی کرده‌اند، اما دوزهای پایین‌تر معمولاً مؤثر هستند و عوارض جانبی کمتری دارند. شروع اثر آن ممکن است چند هفته طول بکشد.

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز”: برخی پزشکان مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم فلوکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه می‌کنند، اما اثربخشی آن به صورت “در صورت نیاز” ممکن است کمتر از مصرف روزانه باشد، به خصوص به دلیل نیمه‌عمر نسبتاً طولانی‌تر آن نسبت به برخی دیگر از SSRIs که برای مصرف On-Demand طراحی شده‌اند.

عوارض جانبی فلوکستین:

  • عوارض جانبی فلوکستین می‌تواند شامل تهوع، اسهال، سردرد، عصبی بودن، بی‌خوابی یا خواب‌آلودگی باشد.

  • فلوکستین نیز مانند سایر SSRIs، نباید ناگهانی قطع شود و نیاز به کاهش تدریجی دوز تحت نظارت پزشک دارد.

  • نیمه‌عمر فلوکستین طولانی‌تر از بسیاری از SSRIs دیگر است که این ویژگی می‌تواند برای مصرف روزانه مفید باشد.

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    دکتر من زود انزالی دارم باید چیکار کنم رابطه در حد 2 دقیقه طول میکشه یا کمتر باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    وسط رابطه موقع ارضا شدن خودم وقتی از امدن اب منی جلوگیری میکنم تا مدت بیشتری روابطه داشته باشم دیگر الت تناسلی به زور دوباره میتونم رابطه رو ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از سكس يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

    2. تصویر کاربر حمید شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)

      تشكر

    4. تصویر کاربر حمید جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)
      خدا پدر مادرتو بیامرزه مشکلم حل شد فقط برای زود ارضا میشم میخواستم ببینم دکتر جان قرصی برای این دارین ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۳۷ سال دارم الان دو هفته هست گاه وقتی احساس سوزشی سر الت داشتم ولی الان مرتب ادرارم میگیره ویه حالت سوزش سر التم ولی زمانیکه ادرار میکنم اون ادرار برای چند دقیقه ای رفع میشه
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)
      چرا پاسخ نمیدید دکتر جان
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازومكس يك هفته ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام
    ببخشید مزاحم شدم من پای راستم معامله و چون رانندگی میکنم و با پای چپ فعالیت گاز و ترمز رو انجام میدم .
    امروز از صبح کلاهک سر آلت بی حس شده یعنی همون ختنه گاه .
    چکار باید کنم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من ۲۵ سالمه زودانزالی شدید دارم چند وقتی هست این مشکل و دارم گفتم شاید خودش ب مرور زمان خوب میشه ولی نشد همینم باعث پایین اومدن اعتماد بنفسم شده ،قبلا هم رابطه زیاد هم خودارضای داشتم اگه راه حلی میشناسید ک برگردم بحالت قبل ممنون میشم کمکم کنید!
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من پدرم ۶۷سال سن دارند و دو سال هست مشکل نعوظ دارند پیش همکاران تون در شیراز مراجعه کردند و معاینه شده اند و سونوگرافی لگن و پروستات انجام داده اند مشکلی نداشتند .مدتی تحت فشار روحی بوده اند و استرس داشتند والان داروی آکسابین ۲۰و فوروزماید و اسپیرو نولاکتان زیر نظر متخصص داخلی مصرف می کنند بنظرتون برای مشکل نعوظ چه دارویی می‌توانند مصرف کنند.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنند

  • تصویر کاربر راشد شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر وسپاس فراوان مشکل نعوذ و زود انزالی دارم به هنگام رابطه اندام نتاسلی بسیار شل است و این موجب نگرانی است یک ماه است این مشکل بیشتر شده - هیچ بیماری ندارم دارو مصرف نمیکنم
    برای این مشکل از هیچ دارویی استفاده نکردم -استرس ندارم 0 سبک زندگی سالمی دارم - فعالیت بدنی دارم 49 سال هم سن دارم اهل دخانیات و چیزهای دیگر هم نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر پوریا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر من از زمانیکه به بلوغ جنسی رسیدم مشکل زود انزالی داشتم و الان 38سالمه و ده ساله متاهل هستم و فقط با بی حس کننده و کاندوم می تونم رابطه داشته باشم، در شرایط عادی حتی قبل نزدیکی دچار انزال میشم،ممنون میشم اگر راه حل و درمانی وجود داره راهنمایی بفرمائید. با نهایت سپاس و آرزوی سلامتی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر دیانا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خانم۳۶ ساله هستم و دو تا زایمان داشتم دو سالی هست که بعد از بیرون آمدن از دستشویی فکر میکردم یه ذره ادرار از من خارج میشه به دکتر زنان و زایمان رفتم و گفت کمی رحمم پایین آمده ولی مشکل خاصی ندارم و به من قرص فنیدازول ۱۰۰ داد و گفت ادرارم رنگی میشه وقتی این قرص را خوردم با خوردن قرص دیگه اون احساس را نداشتم حالا به این قرص معتاد شدم و اگه این قرص نباشه حدودا باید ۲۰ دقیقه تو دستشویی بمونم و مدام خودم رو خالی کنم دوباره تا خودم رو خشک میکنم فکر میکنم ادرارم خارج میشه اگه قرص نخورم و چند تا لیوان آب بخورم حدودا نیم ساعت ادرارم پشت سر هم میریزه ولی اگه قرص بخورم طوریم نیست نمیدونم واقعا ریزش ادرار دارم یا برا اعصابم هست و باید برم دکتر اعصاب وقتی قرصه رو میخورم وقتی ترشح دارم تر شحاتم هم نارنجی میشه نمیدونم طبیعیه یا ادرار همراهش میشه نمیدونم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نوار مثانه گرفته شود و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نوار مثانه گرفته شود و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر HESAM جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    لطفا بهترین داروئی که میتونه بیشتر اختلال در نعوز و کمی زود انزالی رودرمان کنه معرفی بفرمایید .من سیلدنافیل رو مدتی استفاده کردم خیلی خوب بود اما فکر کنم دیگه موثر نیست .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین نیز مانند پاروکستین و فلوکستین، به دسته مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) تعلق دارد. با این حال، تفاوت اصلی و کلیدی داپوکستین در فارماکوکینتیک (چگونگی جذب، توزیع، متابولیسم و دفع دارو در بدن) خاص آن است. داپوکستین دارای نیمه‌عمر بسیار کوتاه (حدود 1 تا 2 ساعت) است، به این معنی که به سرعت در بدن جذب شده، اثر خود را اعمال می‌کند و سپس به سرعت از بدن دفع می‌شود. این ویژگی منحصربه‌فرد، آن را برای مصرف “در صورت نیاز” (On-Demand) و دقیقاً پیش از فعالیت جنسی، ایده‌آل ساخته است.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand): این رایج‌ترین و توصیه‌شده‌ترین روش مصرف داپوکستین است.

    • دوز معمول داپوکستین 30 میلی‌گرم است، که حدود 1 تا 3 ساعت قبل از فعالیت جنسی برنامه‌ریزی شده مصرف می‌شود.

    • اگر دوز 30 میلی‌گرم کافی نبود و به خوبی تحمل شد، پزشک ممکن است دوز را تا 60 میلی‌گرم افزایش دهد.

    • مهم: داپوکستین نباید بیش از یک بار در هر 24 ساعت مصرف شود.

عوارض جانبی داپوکستین:

  • عوارض جانبی شایع: تهوع، سردرد، سرگیجه (به خصوص هنگام بلند شدن سریع)، اسهال و بی‌خوابی.

  • میزان بروز عوارض: به دلیل نیمه‌عمر کوتاه و مصرف “در صورت نیاز”، داپوکستین معمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به SSRIs با مصرف روزانه دارد. با این حال، برخی افراد ممکن است این عوارض را تجربه کنند.

  • سرگیجه و غش: در برخی موارد نادر، داپوکستین می‌تواند باعث سرگیجه شدید یا غش (سنکوپ) شود، به خصوص اگر با الکل، داروهای خاص دیگر یا در حالت کم‌آبی بدن مصرف شود. توصیه می‌شود که دارو با یک لیوان پر آب مصرف شده و از بلند شدن ناگهانی پرهیز شود.

  • تداخلات دارویی: داپوکستین می‌تواند با برخی داروها مانند مهارکننده‌های قوی آنزیم CYP3A4 (مثل داروهای ضد قارچ خاص) یا داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد. حتماً پزشک خود را در مورد تمام داروهای مصرفی مطلع کنید.

  • الکل: مصرف همزمان داپوکستین با الکل می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند سرگیجه و غش را افزایش دهد.

  • نیاز به نسخه پزشک: داپوکستین یک داروی نسخه‌ای است و حتماً باید تحت نظر و با تجویز پزشک مصرف شود. خوددرمانی می‌تواند خطرناک باشد.

قوی ترین قرص برای زودانزالی

سروتونین برای زود انزالی

مطالعات تجربی نشان داده که سروتونین و گیرنده های آن، کنترل عصبی انزال در حیوانات را تنظیم می‌کنند. به علاوه بر روی حیوانات نشان داده است که کاهش سروتونین و فعال نمودن گیرنده های مربوط به آن منجر به یک انزال سریع‌تر می‌گردد. دو روش درمانی با داروهای فوق وجود دارد.

چون استفاده مداوم و طولانی مدت دارو ممکن است بیمار را از استفاده دراز مدت آن باز دارد، لذا استفاده دارو 3 ساعت قبل از عمل جنسی روش دیگر درمان است. نتایج این روش با روش طولانی مدت 12 هفته چندان تفاوتی ندارد. این نوع روش درمانی در سال 1979 توسط Alilenious گزارش شد.

کلومی پرامین برای درمان زودانزالی

طی مطالعاتی گزارش شده کلومی پرامین، در درمان زود انزالی موثر است ولی به علت عوارض 5 الی 15 درصدی آن مانند اختلال دید، خشکی دهان و سایر عوارض کولینرژیک مصرف آن محدود گردیده است. داروی ذکر شده با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش سروتونین شده و باعث به تاخیر انداختن انزال می‌ گردد.

داروهای فوق به طور گسترده‌ای در درمان افسردگی استفاده می‌شوند و به علت عارضه به تاخیر انداختن انزال و بعضا قطع انزال، برای درمان زود انزالی در انسان استفاده می‌شوند.

داروهای نامبرده  دارای مکانیسم و اثر مشابهی هستند و شواهدی موجود است که نشان می‌دهد که سیتالوپرام و فلوواکستین اثرات کمتری نسبت به داروهای پاروکستین، سرترالین و فلوکستین در به تاخیر انداختن انزال دارند. با کشف اثر و مکانیسم این داروها، راهی به سوی درمان زود انزالی را پیش روی ما قرار داد.

سرترالین برای درمان زودانزالی

سرترالین علاوه بر مهار انتخابی باز جذب مجدد سروتونین دارای مهار گیرنده های دوپامین نیز می‌باشد و شایع‌ترین عارضه آن اختلالات گوارشی است. مقدار مصرفی دارو به میزان 25 تا 50 میلی‌گرم روزانه می‌باشد.

قرص پاروکستین برای زود انزالی

آمپول درمان زودانزالی

درمان‌های تزریقی برای درمان زودانزالی کمتر رایج هستند و معمولاً در مواردی که سایر روش‌ها موثر نباشند یا بیمار نمی‌تواند از قرص‌های خوراکی استفاده کند، در نظر گرفته می‌شوند. این آمپول‌ها اغلب حاوی داروهایی هستند که به صورت مستقیم به آلت تناسلی تزریق می‌شوند تا به بهبود نعوظ و در نتیجه به کنترل انزال کمک کنند. این داروها با افزایش جریان خون و ایجاد نعوظ قوی‌تر، ممکن است به فرد کمک کنند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد.

  • نحوه عملکرد: برخی از این آمپول‌ها حاوی ترکیباتی مانند پاپاورین یا پروستاگلاندین E1 هستند که با شل کردن عضلات صاف در آلت تناسلی، جریان خون را افزایش می‌دهند و نعوظ را بهبود می‌بخشند.

  • نکات مهم: تزریق این آمپول‌ها باید حتماً توسط پزشک آموزش داده شود و به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند درد، کبودی یا نعوظ طولانی‌مدت (پریاپیسم)، تنها تحت نظارت دقیق پزشکی انجام می‌شود. به همین دلیل، آمپول درمان زودانزالی به عنوان خط اول درمان توصیه نمی‌شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص لوکسیم (Loxim) یک نام تجاری برای داروی داپوکستین (Dapoxetine) است. داپوکستین به صورت اختصاصی برای درمان زودانزالی تولید و به تایید رسیده است. این دارو به گروه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) تعلق دارد.

  • نحوه عملکرد: داپوکستین با افزایش موقت سطح سروتونین در شکاف‌های سیناپسی مغز، به تاخیر انداختن فرآیند انزال کمک می‌کند. این دارو به سرعت جذب و دفع می‌شود، بنابراین تنها چند ساعت در بدن باقی می‌ماند. به همین دلیل، قرص لوکسیم برای زودانزالی باید یک تا سه ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف شود.

  • عوارض جانبی: از عوارض جانبی رایج این دارو می‌توان به تهوع، سرگیجه، سردرد و اسهال اشاره کرد. در برخی موارد، ممکن است باعث کاهش فشار خون و غش کردن شود، به همین دلیل باید با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص زولامین برای زودانزالی

قرص زولامین (Zolamin) نیز یکی دیگر از نام‌های تجاری داروی داپوکستین است. مانند لوکسیم، قرص زولامین نیز یک داروی خوراکی است که برای درمان زودانزالی اولیه و ثانویه در مردان بزرگسال تجویز می‌شود.

  • نحوه عملکرد: مکانیسم عملکرد قرص زولامین دقیقاً مشابه لوکسیم است. این دارو با افزایش سطح سروتونین، به مغز کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد. این دارو نیز باید به صورت “در صورت نیاز” و قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

  • نکات مصرف: مصرف این قرص با الکل توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است عوارض جانبی آن را افزایش دهد. همچنین، افرادی که سابقه مشکلات قلبی یا بیماری‌های کبدی دارند، باید قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

قرص دپاپکس برای زودانزالی

قرص دپاپکس (Depapeks) نیز نام تجاری دیگری از داروی داپوکستین است. این دارو نیز با همان مکانیسم و برای همان منظور یعنی درمان زودانزالی به بازار عرضه شده است.

  • نحوه عملکرد: قرص دپاپکس به صورت یک داروی سریع‌الاثر عمل می‌کند. این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در مواقع لزوم و بدون نیاز به مصرف روزانه و طولانی‌مدت، مورد استفاده قرار گیرد. این دارو به فرد کمک می‌کند تا زمان انزال را به طور قابل توجهی به تاخیر اندازد و رضایت جنسی بیشتری را تجربه کند.

  • اهمیت مشاوره پزشکی: هرچند قرص دپاپکس برای زودانزالی بسیار موثر است، اما مصرف آن باید با دقت و تحت نظر پزشک انجام شود. پزشک با ارزیابی شرایط فرد، دوز مناسب را تعیین می‌کند و مطمئن می‌شود که هیچ گونه منع مصرفی برای بیمار وجود ندارد.

زودانزالی ثانوی

اورولوژیست درمان زودانزالی

در چند دهه گذشته درمان زود انزالی مشخصا توسط روانپزشکان و سکسولوژیستها صورت می‌گرفت و در اوایل سال 1970 به صورت رفتار درمانی توسط دو نفر روانپزشک زن و مرد به نام‌های مسترز و جانسون انجام می‌ شد.

این درمان در چند دهه توسط این دو نفر روانپزشک به روش رفتار درمانی که مستلزم رابطه اجرایی توسط بیمار بود. دوره درمانی طولانی مدت بود و بیمار از ادامه آن خودداری می‌نمود و آن دسته از بیمارانی که تن به این روش درمانی می‌دادند، نتیجه‌ای مطلوب نمی‌گرفتند.

در همان زمان روانپزشکان دیگری مسئله درمان طبی- دارویی را پیشنهاد می‌کردند ولی متاسفانه توسط این دو پزشک مورد ملامت و سرزنش قرار می‌گرفتند. در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی با داروهای مختلف گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی) موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد.

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    دکتر من زود انزالی دارم باید چیکار کنم رابطه در حد 2 دقیقه طول میکشه یا کمتر باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    وسط رابطه موقع ارضا شدن خودم وقتی از امدن اب منی جلوگیری میکنم تا مدت بیشتری روابطه داشته باشم دیگر الت تناسلی به زور دوباره میتونم رابطه رو ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از سكس يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

    2. تصویر کاربر حمید شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)

      تشكر

    4. تصویر کاربر حمید جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)
      خدا پدر مادرتو بیامرزه مشکلم حل شد فقط برای زود ارضا میشم میخواستم ببینم دکتر جان قرصی برای این دارین ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۳۷ سال دارم الان دو هفته هست گاه وقتی احساس سوزشی سر الت داشتم ولی الان مرتب ادرارم میگیره ویه حالت سوزش سر التم ولی زمانیکه ادرار میکنم اون ادرار برای چند دقیقه ای رفع میشه
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)
      چرا پاسخ نمیدید دکتر جان
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازومكس يك هفته ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام
    ببخشید مزاحم شدم من پای راستم معامله و چون رانندگی میکنم و با پای چپ فعالیت گاز و ترمز رو انجام میدم .
    امروز از صبح کلاهک سر آلت بی حس شده یعنی همون ختنه گاه .
    چکار باید کنم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من ۲۵ سالمه زودانزالی شدید دارم چند وقتی هست این مشکل و دارم گفتم شاید خودش ب مرور زمان خوب میشه ولی نشد همینم باعث پایین اومدن اعتماد بنفسم شده ،قبلا هم رابطه زیاد هم خودارضای داشتم اگه راه حلی میشناسید ک برگردم بحالت قبل ممنون میشم کمکم کنید!
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من پدرم ۶۷سال سن دارند و دو سال هست مشکل نعوظ دارند پیش همکاران تون در شیراز مراجعه کردند و معاینه شده اند و سونوگرافی لگن و پروستات انجام داده اند مشکلی نداشتند .مدتی تحت فشار روحی بوده اند و استرس داشتند والان داروی آکسابین ۲۰و فوروزماید و اسپیرو نولاکتان زیر نظر متخصص داخلی مصرف می کنند بنظرتون برای مشکل نعوظ چه دارویی می‌توانند مصرف کنند.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنند

  • تصویر کاربر راشد شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر وسپاس فراوان مشکل نعوذ و زود انزالی دارم به هنگام رابطه اندام نتاسلی بسیار شل است و این موجب نگرانی است یک ماه است این مشکل بیشتر شده - هیچ بیماری ندارم دارو مصرف نمیکنم
    برای این مشکل از هیچ دارویی استفاده نکردم -استرس ندارم 0 سبک زندگی سالمی دارم - فعالیت بدنی دارم 49 سال هم سن دارم اهل دخانیات و چیزهای دیگر هم نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر پوریا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر من از زمانیکه به بلوغ جنسی رسیدم مشکل زود انزالی داشتم و الان 38سالمه و ده ساله متاهل هستم و فقط با بی حس کننده و کاندوم می تونم رابطه داشته باشم، در شرایط عادی حتی قبل نزدیکی دچار انزال میشم،ممنون میشم اگر راه حل و درمانی وجود داره راهنمایی بفرمائید. با نهایت سپاس و آرزوی سلامتی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر دیانا جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خانم۳۶ ساله هستم و دو تا زایمان داشتم دو سالی هست که بعد از بیرون آمدن از دستشویی فکر میکردم یه ذره ادرار از من خارج میشه به دکتر زنان و زایمان رفتم و گفت کمی رحمم پایین آمده ولی مشکل خاصی ندارم و به من قرص فنیدازول ۱۰۰ داد و گفت ادرارم رنگی میشه وقتی این قرص را خوردم با خوردن قرص دیگه اون احساس را نداشتم حالا به این قرص معتاد شدم و اگه این قرص نباشه حدودا باید ۲۰ دقیقه تو دستشویی بمونم و مدام خودم رو خالی کنم دوباره تا خودم رو خشک میکنم فکر میکنم ادرارم خارج میشه اگه قرص نخورم و چند تا لیوان آب بخورم حدودا نیم ساعت ادرارم پشت سر هم میریزه ولی اگه قرص بخورم طوریم نیست نمیدونم واقعا ریزش ادرار دارم یا برا اعصابم هست و باید برم دکتر اعصاب وقتی قرصه رو میخورم وقتی ترشح دارم تر شحاتم هم نارنجی میشه نمیدونم طبیعیه یا ادرار همراهش میشه نمیدونم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نوار مثانه گرفته شود و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نوار مثانه گرفته شود و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر HESAM جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    لطفا بهترین داروئی که میتونه بیشتر اختلال در نعوز و کمی زود انزالی رودرمان کنه معرفی بفرمایید .من سیلدنافیل رو مدتی استفاده کردم خیلی خوب بود اما فکر کنم دیگه موثر نیست .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۴ آبان ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر..بنده دچارمشکل زود انزالی هستم دکتر برام قرص داپوکسیتین تجویز کرد وگفت دو ساعت قبل از رابطه یکی بخورم.میخواستم بدونم بامصرف این قرص چند دقیقه معمولا رابطه بیشتر میشه..ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بيشتر از دو دقيقه

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر..بنده دچارمشکل زود انزالی هستم دکتر برام قرص داپوکسیتین تجویز کرد وگفت دو ساعت قبل از رابطه یکی بخورم.میخواستم بدونم بامصرف این قرص چند دقیقه معمولا رابطه بیشتر میشه..ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام من دچار دیابت نوع دوم هستم برای درمان زود انزالی چه قرصی میتونم استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      قرص پاروكستين روزي يكعدد به مدت سه ماه 

  • تصویر کاربر مهیار پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با سلام بنده 38سال سن دارم چندین ساله قند دارم قندم 180میباشد .همه قسمت بدنم تست شده خوب بود .سونو گرافی ازکلیه مثانه .پرو ستات و الت تناسلی هم خوب بود اما نعوظ ندارم با توجه ب اینکه ب متخصصین ارولوزی زیادی مراجه کردم بی نتیجه بود .با توجه به اینکه قرصهی متعددی از نوع ویاگرا .ویگدول .سیگنافیل .ویزارسین .تالافیل .ووووووومصرف کردم لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      پاپاورين در ألت بايد تزريق شود

    2. تصویر کاربر مهیار چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      استاد گرامی سلام ممنون از توجه شما .در زمان انجام سونوگرافی از الت پاپاورین تزریق شد و دکتر بسیار ترسید تا الت بعد از تایم خاصی سیاه نشود .ایا این امکان وجود دارد ؟ ایا امکان روانی هم دارد ؟ایا میشود از قرص در این ضمینه استفاده کرد ؟بنده رو ببخشید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      درمان پاپاورين است

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      درمان پاپاورين است

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Behnam چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    میشه بیشتر توضیح بدین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      انزال زير يك دقيقه است

  • تصویر کاربر اسد جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    من 47 ساله هستم یک دقیه بیشتر نمی تونم انزالم را نگهدارم مشکم را تا حالا با کاندوم وادامه دخول تا دوباره انزالی حل کردم الان اگه می شه راهی سر راهم بگذارید که مشکلم حل شود ممنون می شم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص پاروكستين به مدت سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام پسری 28 ساله هستم و متاهل
    تحریک و نعوظ بالایی دارم و به سرعت ارضا میشم(قبلا هم خودارضایی داشتم)
    دارویی میخوام که مشکلم را تا پایان عمر حل کنه
    با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      قرص پاروكستين روزي يك عدد به مدت سه ماه ٢٠ميلي گرم

  • تصویر کاربر بنیامین جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید جناب دکتر عذرخواهم با مطالعه سوالات فهمیدم ک شما معمولا برای زودانزالی داروی پاروکستین رو تجویز میکنید.. من ب داروخانه مراجعه کردم گفتند داپوکستین مناسبه.. نظر شما چیه کدوم مناسب تر و بازدهی بهتری خواهد داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      داپوكسين

  • تصویر کاربر سامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من ۲۸ سالمه کاملا سالمم قدم ۱۸۰ وزنم ۹۵ من یه موقه هایی ب صورت طبیعی نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه ارضا بشم ولی بخوام کلی بگم بیشتر وقتا ب ۵ دقیقه هم نمیرسه ب همین خاطررفتم دکتر ب خاطر زودانزالیم ک اومد بهم قرص پاروکستین داد گفت تا ۱ ماه روزی ۱ عدد بخور ک منم مصرف میکردم ک هفته اول تموم شد تو هفته دومم تاثیرکرده بودک حتی باور اول سکسم ب ۳۰ دقیقه میرسید ولی از هفته ۳ و ۴ هی داشت اون تایم هفته دوم میومد پاین و جوری شد ک اصلا عین قبل بودم وتاثیری نداشت منم سر۱ماه قط کردم قرصو و نخوردم حالا لطفا بگید چیکار کنم چی بخورم ک ب اون تایم دلخواه حداقل نیم ساعت برسم ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سوال كوتاه شود

  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۴۱ سالمه مدت زیادی است در هنگام رابطه با همسرم ۲ دقیقه اول ارضا میشم تا الان نتونستم خودم رو درمان کنم ضمنا فشار خون دیاستول دارم داروی لوزار واملودپین مصرف میکنم
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      ٢ دقيقه طبيعي است

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت