پرسش از دکتر

توده مثانه - پرسش 64478

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مثانه
    اقای دکتر از شما راجب جواب پاتو پدرم سوال کردم فرمودید bcgتراپی باید انجام شود سوال دیگه من این است ایا این درمان جلوی عود تومور را میگیرد و اینکه احتمال عود تا چه حد است و ایا بعد نیاز مجدد به سبستوسکوپی و تراش مجدد دارد ممنون شما هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 4 ماه پیش)

      عود نا مشخص است ولي اگر عود كند سيستوسكوپي و تراش لازم مي  و در صد عود نا مشخص است

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.