پرسش از دکتر

کیست اسپرماتوسل - پرسش 23894

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش) بیضه
    1- اگر در اثر برداشتن کسیت اسپرماتوسل به اپیدیدم آسیب برسد و فرد نابارور شود غیر از موضوع ناباروری چه عوارضی برای او خواهد داشت ؟
    2- اگر فرض کنیم میدانیم با عمل جراحی اپیدیدم آسیب خواهد دید ،آیا تخلیه کیست بدون اسکلرو تراپی با استفاده از سوزن بهتر نیست؟
    3- آیا تخلیه کیست با سوزن نیاز به بستری دارد و عوارضی آن غیر از برگشت کیست ، چه چیز دیگری خواهد بود؟
    با تشکر از راهنمایی جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      تخليه با سوزن بهتر است ولي ممكن است عود كند و عوارضي نداردت

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      تخليه با سوزن بهتر است ولي ممكن است عود كند و عوارضي نداردت و بستري هم نداردت

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.