پرسش از دکتر

پاسخ پرسش های خود را از دکتر دریافت کنید

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

پروستاتیت - پرسش 105

  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 373 پروستات
    جناب اقای دکتر سلام، حدود سه ماه هست درد در ناحیه پهلوها و زیر ناف احساس میکنم،دکتر متخصص اورولوژی،پروستاتیت تشخیص داده است،حدود 40 سی سی ادرار تو مثانه میمونه، ایا به عمل فتق راست و چپم. ارتباط داره؟ سوال دیگه اینکه در طی روز و مخصوصا شب در حتی وقتی تخلیه میکنم باز هم در ناحیه پاها احساس سوزش میکنم وهمچنین پشتم و سرمم درد میگیره، ایا ارتباط با پروستات داره؟ قرص هم vesicare و تاوانکس استفاده میکنم، چند وقت دیگه این بیماری ادامه داره؟
    سپاس از راهنمایی اتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      درمان پروستاتیت مزمن احتقانی مصرف 4 هفته انتی بیوتیک می باشد عمل جنسی داشته باشید و شیاف ایندومتاسین روزی یک عدد بگذارید اصل درمان عدم نگرانی و ارامش فکری می باشد و مشکلات دیگر ارتباطی به پروستاتیت ندارد