پرسش از دکتر

  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۴ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام پدرم ۸۰ سالشه روز ۲۷ خرداد عمل هرنی راست رو با بی حسی نخاعی انجام داده بعد از عمل تا به الان که ۶ روز گذشته بی اختیاری ادرار داره و بیضه هاش هم متورم شده
    امروز بردیمش متخصص کلیه و مثانه اول گفت عوارض آمپوله بعدش گفت که باید سوند مادام العمر براش بذارید.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۴ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      نظري ندارم

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱ تیر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام من بعد هربارسکسم سر مثانم خونی میشه انگار خط مثانم واتر میشه نشانه چیست
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱ تیر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سوال مفهوم نيست

  • تصویر کاربر س.ح پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام .خسته نباشيد.جناب دكتر محلول پتاسيم وسيترات براي درمان ضخامت مثانه كودكان مفيد است؟آيا با ترازوسين تداخل دارد؟ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      مفيد نيست

  • تصویر کاربر زماني پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آقاي دكتر خسته نباشيد
    مادر من ٤ماهه سنگ شكني داشته سه بار هم استنت گذاشته بود ٤ماهه شديدا در ناحيه مثانه هنگام إدرار شديدا درد دارد طوريكه گريه هاي شديدي ميكند و بهتر نميشود
    سي تي اسكن تنگي uvj و سيستيت نشان داده
    بنظرتون چيكار بايد كرد
    ٤ماهه كه آنتي بيوتيك هم مصرف ميكند
    ما واقعا ناعلاج مونديم ده ها بار هم دكتررفته باز عذاب و رنج داره تو مثانه حين إدرار
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      به اورولوژيست مراجعه كنند

  • تصویر کاربر منافی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نیاشید خدمت جناب دکتر

    مرد با سن 45 ساله که در سونوگرافی تومور داشتم توسط پژشک معالج برداشته شد جواب پاتولوزی رو گذاشتم آیا احتیاجی به واکسن هست یا نه ؟ ممنون اجرکم عندالله
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      واكسن لازم است

  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر. من مدتی هست که پس از خروج از توالت چه با حرکاتی مثل عطسه یا سرفه چه جا به جا شدن های یهویی و چه حتی بدون هیچ حرکت خاصی و در حالی که روی صندلی نشسته هستم یا روی تخت دراز کشیدم، برای لحظه ای حس شل و سفت شدن عضلات کنترل ادرارم بهم دست میده. گاهی که چک میکنم رطوبت مختصری خارج شده و گاهی هم چک میکنم و چیزی خارج نشده (احتمال میدم هنوز از مجرا خارج نشده) منتها چون روی بحث نجاسات هم حساسم باعث میشه با هربار که این حس سراغم میاد برم توالت حتی اگر مثانم پر نشده باشه. در طول زمانی که خواب هستم هیچ نیازی به رفتن فوری به توالت ندارم. ادرارم هم به صورت طبیعی خارج میشه. به توصیه برخی توی اینترنت بعد از ادرار هم چند بار عضلات کف لگنم رو شل و سفت میکنم و هم استبرا میکنم. با این حال کماکان این حس برقراره. پیش اورولوژیست رفتم و ایشون ازمایش ادرار و سونوگرافی نوشتن. ازمایش ادرارم هیچ چیز منفی نداشت و سونوگرافی هم کمی التهاب در مثانه رو تشخیص داد. دو هفته انتی بیوتیک مصرف کردم و یک ماه قرص ویسول. تنها تاثیری که داشت این بود که احساس اینکه باید سریع برم توالت کم شد (گاهی هر یه ساعت میرفتم). با این حال احساس خروج ادرار رو کماکان دارم (البته ویسول رو کماکان روزی یکی میخورم) نمیدونم شاید هم یه احساس کاذب هست (با توجه به اینکه گاهی که چک کردم چیزی خارج نشده بوده) یا شاید هم ترشحات دیگه ای هست که ازم خارج میشه و اصن ادرار نیست. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
    1. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)
      یادم رفت بگم که ۳۳ ساله هستم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    8. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان شما مناسب است وداروها را دو هفته ادامه دهيد

    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا.ح پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر.خسته نباشيد.ميخواستم بدانم براي درمان ضخامت مثانه در كودكان چه اقداماتي انجام ميشود؟آيا تجويز باكلوفن وداروهايي مثل ترازوسين مجاز است؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      با بكلوفن

  • تصویر کاربر sirvan پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام من ۳۱ سال سن دارم دو ماه هست که با درد مثانه مواجه هستم سونوگرافی دادم که پروستات از حد طبیعی ۳۵ سی سی بزرگتر هست ایا ربطی به خود ارضایی دارد .و ایاکار متخصص داخلی‌مداوا میشود یا باید پیش اورولوژی برم.باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      مراجعه به اورولوژي

  • تصویر کاربر sirvan پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام من ۳۱ سال سن دارم دو ماه هست که با درد مثانه مواجه هستم سونوگرافی دادم که پروستات از حد طبیعی ۳۵ سی سی بزرگتر هست ایا ربطی به خود ارضایی دارد .و ایاکار متخصص داخلی‌مداوا میشود یا باید پیش اورولوژی برم.باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      جواب دادم

  • تصویر کاربر منافی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر قوامی

    یک مرد 45 ساله هستم هیچ وقت سیگار هم نکشیده ام تو سونوگرافی تومور مثانه مشاهده شده بود در تاریخ 98/3/4 تومور برداشته شد جواب پاتولوژی رو فرستادم پزشک معالجم گفته واکسن نمی خواهد و باید هر سه ماه فعلا کنترل یعنی سیستوسکوپی بشه نظر جناب عالی را می خواستم ممنون اجرکم عندالله
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      درمان درست است

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.