کجی آلت مادرزادی چیست؟

فهرست مطالب

درجاتی از کجی آلات تناسلی بطور طبیعی ممکن است وجود داشته باشد. در بسیاری از موارد، آلت به هنگام نعوظ به طور خفیف بطرف راست یا چپ خم یا کج می رود.

کجی آلت تناسلی زمانی مشکل ساز است که باعث درد شود و رابطه جنسی را بعلت کجی زیاد غیر ممکن سازد، بدین معنی که دخول به دستگاه تناسلی زن صورت نمی گیرد.

منظور از کجی آلت مادر زادی چیست؟

انحنای آلت تناسلی مادرزادی که به آن “آکوردی” نیز گفته می شود، بیماری است که در بدو تولد پسر وجود دارد. والدین ممکن است در اوایل زندگی کودک خود در هنگام پوشک کردن متوجه انحنا شوند. بعضی از پسران تا پس از بلوغ متوجه مشکل نمی شوند. انحنا معمولاً فقط با نعوظ قابل مشاهده است.

انحنای مادرزادی (انحنای آلت تناسلی مرد از بدو تولد) بسیار نادر است. کمتر از حدود 1٪ از مردان بدون بیماری Peyronie انحنای آلت را تجربه می کنند.

در کجی مادرزادی، کجی به هنگام تولد دیده می شود. بعضی کجی ها بهنگام تولد قابل توجه بوده، بطوری که در همان دوره اولیه زندگی عمل و اصلاح می شود. سایر کجی ها ممکن است بعد از دوران بلوغ خود را نشان دهند و فرد متوجه آن شود. بطور معمول کجی آلت به هنگام نعوظ ، مشخص می شود.

کجی آلت

علت کجی آلت چیست؟

دلیل اصلی ایجاد کجی آلت مادرزادی به تفاوت در ساختار و طول بافت‌های تشکیل‌دهنده آلت تناسلی در طول رشد جنینی برمی‌گردد. آلت تناسلی مرد از سه بافت اصلی تشکیل شده است: دو جسم غار (Corpora Cavernosa) که مسئول نعوظ هستند و یک جسم اسفنجی (Corpus Spongiosum) که مجرای ادرار (پیشابراه) را در بر گرفته است. هر دوی این اجسام توسط یک لایه فیبری ضخیم و سفید به نام تونکا آلبوژینیا (Tunica Albuginea) احاطه شده‌اند.

  • رشد نامتوازن تونکا آلبوژینیا: در اکثر موارد کجی آلت مادرزادی، دلیل اصلی این است که بافت تونکا آلبوژینیا در یک طرف آلت کوتاه‌تر و در طرف مقابل بلندتر است. هنگام نعوظ، طرف کوتاه‌تر مانع از کشیدگی کامل می‌شود و آلت را به سمت خود می‌کشد و منحنی می‌کند.

  • مشکلات جسم اسفنجی (در موارد کوردئی): در برخی موارد که بیشتر با عنوان “کوردئی” شناخته می‌شوند، خود بافت‌های زیرین آلت و اطراف مجرای ادرار (جسم اسفنجی) به اندازه کافی توسعه نیافته و سفت هستند. این بافت‌ها عملکردی مشابه یک طناب سفت دارند که آلت را به سمت پایین می‌کشند و باعث انحنای شکمی (Ventral Curvature) می‌شوند.

  • پیچش آلت (Penile Torsion): گاهی اوقات، آلت به دور محور خود پیچیده است. این حالت بیشتر به دلیل نحوه اتصال غلاف‌های سطحی به تنه آلت در دوران جنینی ایجاد می‌شود.

بیماری پیرونی با کجی آلت مادرزادی چه تفاوتی دارد؟

بیماری پیرونی که با کجی الت همراه می باشد، به علت ناشناخته با ایجاد نسج یا بافت غیرطبیعی در یکی از لایه های پوشاننده آلت، باعث کجی آلت می گردد. این بیماری بعد از سن 40 سالگی بعلت نامعلومی که تاکنون مشخص نشده بوجود می آید، اکثر اوقات آلت به طرف پایین کج و خمیده می گردد. این بیماری با گذشت زمان روند پیشرونده ای دارد و در معاینه بالینی بیمار یک نسج سفت (SCAR TISSUE) در یک قسمت از آلت قابل لمس می باشد. در کجی مادرزادی آلت هرگز پلاک غیرطبیعی وجود ندارد و نیز روند پیشرونده هم ندارد و آلت معمولا به طرف پایین و گاهی به طرف چپ و راست ممکن است کج شود.

درد خفیف در بیضه

این عارضه با ایجاد اسکارهایی (جای زخم) بر روی بافتی تشکیل می‌شود که بدنه جسم غاری آلت تناسلی را می‌پوشاند، ساختاری که tunica albuginea (سفید پرده) نام دارد علت بیماری پیرونی نامعلوم است.

درمان کجی آلات تناسلی

درمان کجی آلت تناسلی در اغلب افراد با روش جراحی است اما روش های غیر جراحی دیگری نیز وجود دارد. شرایط بیمار مهم ترین دلیل برای انتخاب روش درمان کجی آلت تناسلی است.

در ابتدا این سوال پیش می آید که، عمل جراحی مناسب چه افرادی است؟

در افرادی که انحنای آلت تناسلی آنها بیشتر از ۳۰ درجه است و افرادی که در روابط جنسی خود مشکل دارند یا کسانی که از نظر زیبایی برایشان خوشایند نیست، درمان جراحی انتخاب می شود که شامل چند نوع مختلف است:

  • بریدن و برداشتن قسمت هایی از پوشش اجسام غاری
  • استفاده از پیوند در طرف مقابل کجی
  • چین دادن پوشش اجسام غاری

کجی مادرزادی نیازی به درمان ندارد، مگر اینکه مرد قادر به رابطه جنسی رضایت بخش نباشد، در این حالت اصطلاح کجی توسط عمل جراحی ضرورت پیدا می کند. یکی دیگر از روشهای درمانی که صد درصد نمی باشد استفاده از محلول تستوسترون (DHT) روزانه به مدت 2 تا 3 ماه برروی آلت، باعث اصطلاح کجی آلت تناسلی می شود.

  • اورولوژیست ها تجربه زیادی در مورد روش های ترمیمی انحنای نعوظ مادرزادی دارند. اصلاح انحنای نعوظ مادرزادی با جراحی آلت تناسلی مرد، به منظور کوتاه شدن طرف آلت تناسلی مقابل خمیدگی و مطابقت با طرف دیگر، انجام می شود. این منجر به نعوظ صاف می شود. این روش موفقیت بالایی دارد و می تواند در شرایط سرپایی انجام شود.

انحنای آلت تناسلی چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک شما یک سابقه پزشکی و جنسی می گیرد که به طور معمول برای تشخیص خمیدگی آلت تناسلی مادرزادی کافی است. همچنین ممکن است برای پزشک مفید باشد که آلت تناسلی مرد شما را در حالت ایستاده معاینه کند. این کار را می توان پس از تزریق داروهای وازوکاتیو برای ایجاد نعوظ انجام داد.

آیا آلت تناسلی خمیده طبیعی است؟

درجه خاصی از خم شدن در آلت تناسلی مرد طبیعی دیده می شود. در بسیاری از موارد  آلت تناسلی مرد هنگام قائم می تواند کمی به چپ یا راست منحنی شود. آلت تناسلی مرد خمیده وقتی مشکل ایجاد می کند که باعث درد و یا جلوگیری از رابطه جنسی مرد شود.

شیوع و شانس گرفتاری کجی مادرزادی آلت (CPC)

مشکل است که کجی آلت تناسلی را پیش بینی و گزارش کرد. بعضی مطالعات بین المللی ، شیوع آنرا 10 درصد در جمعیت دنیا می دانند. بعضی محققین عقیده دارند کاهش هورمون جنسی (تستوسترون) در آلت، باعث کجی آلت می شود. گاهی کجی به طرف پایین در حدود 60 درجه می باشد که در چنین حالتی عمل جنسی ناراحت کننده و دخول به سختی امکان پذیر است.

انواع کجی آلت تناسلی

  1. نوع اول بسیار شدید بوده و بافت های پوشاننده آلت نظیر اسپونژیوم، فاشیای BUCKS و COLLS وجود ندارند.
  2. نوع دوم که کورپوس اسپونژیوم وجود دارد و فاشیای BUCKS وCOLLS وجود ندارد و جای آنرا نسج غیرطبیعی گرفته است.
  3. در نوع سوم فقط لایه یا فاشیای دارتوس (DARTOS) وجود نداشته و جای آنرا نسج غیرطبیعی گرفته است.

کج بودن اندام تناسلی در کودکان

برخی از کودکان پسر و نوجوانان، به دلیل عوامل ژنتیکی، با انحنای آلت تناسلی متولد می‌شوند، با این وجود، این عارضه تنها در دوران بلوغ، با رشد آلت و آغاز زندگی جنسی قابل مشاهده است. برای جلوگیری از عوارض ناشی از کجی آلت تناسلی، تشخیص زود هنگام آن حائز اهمیت است.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

 

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخدا قوت به محضر آقای دکتر ایجانب حدود 10 سال است که دچار بزرگی پروستات شده ام در حال حاظر به اندازه 44 و وزن 27 گرم می باشد ودر این مدت داروی فینسترال وپروترال مصرف میکنم ودر طول مصرف دارو از نظر گرفتگی ادار مشکل ندارم ولی چند هفته قبل برای چند روز ادرارم خیلی قهوه ای رنگ ش وآزمایش دادم psa 12 بود و یک هفته بعد آزمایش دادم. پی اس ای 7.82 شده اما فبلا در بهمن ماه 2.7 بود آیا بنظر شما در معرض سرطان پروستات هستم یا لطفا راهنمایی کتید در مرز قصرشیرین هستم راهم دور ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      به مدت دو هفته از قرص سیپروفلاکسوسین 250 میلی گرم هر 12 ساعت یک عدد و یک هفته از شیاف ایندومتاسین 00 میلی گرم روزی یک عدد به مدت یک هفته و عمل جنسی داشته باشید وروزی دو بار در اب گرم بشینید بعد از دو هفته ازمایش را تکرار کنید اگر پایین امد سرطان ندارید
  • تصویر کاربر م.ج شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    دکتر قوامی سلام: متاسفانه من امکان اومدن به تهران رو ندارم. چون در شهرستان زندگی می کنیم. دکتر قوامی ممکنه پروستات مزمن احتقتنی داشته باشم؟ برای یاد آوری لازمه که سوال قبلی رو دوباره براتون بزارم که در زیر اونو دوباره گذاشتم و اینکه از شما بسیار ممنونم.

    با سلام خدمت آقای دکتر قوامی:
    جناب دکتر قوامی مدت تقریبا زیادی است که با حالت های گوناگونی در اجابت مزاج چه در هنگام ادرار کردن و چه در هنگام مدغوع کردن مواجهم که برای طولانی نشدن توضیحات مستقیما بدان ها اشاره می کنم. امیدوارم که تشخیص جنابعالی راه گشا باشد. آقای دکتر من در هنگام ادرار کردن اولا اینکه با مشکل مواجهم یعنی اینکه دیر شروع به ادرار کردن می کنم و وقتی هم که ادرار می کنم حس می کنم یه چیزی جریان ادرار رو کم کرده و تخلیه به راحتی صورت نمی گیره و کامل نیست. همچنین در هنگام دفع مدفوع مقعدم بسیار حساس شده و همش حسه تخلیه شدن با سوزش مثل زمانی که دچار اسهال شده باشیم دارم
    که البته شکل مدفوع نیز با توجه به نماد بریستول در نوع مدفوع اصلا مناسب نیست و به مدت طولانی نزدیک به اسهال است. در ضمن اینکه من هنگام تخلیه به قول معروف خیلی زور می زدم ولی سعی کردم این عادت رو کمتر کنم. دیگه اینکه نعوظ های بی دلیل در شب دارم که البته همیشگی نیست ولی گاهی خیلی طولانی است و باعث اذیت شدنم میشه و دیگر اینکه اگر درست یا یکم بعد از احساس ادرار اونو تخلیه نکنم با تخلیه کردنش دچار مشکل میشم و مکافاتی میشه برام چون اصلا تخلیه مناسبی صورت نمی گیره و اذیت می شم. همچنین شب ها اگر در خواب احساس ادرار بهم دست بده و نسبت به اون بی توجه باشم کلیه هام درد می گیره و احساس احتباس ادرار در آنها ایجاد میشه درست در کنار دنده های آخری که با یکم ادرار کردن بهتر میشه. در ثانی اگه بخوام استمنا کنم که خیلی وقته درگیرشم به خوبی نعوظ ندارم و دیر دچار نعوظ می شم یا ناقصه که البته همیشگی نیست و البته مدتی مانع خروج منی می شدم. عرق ریزی شبانه نیز دارم که کاملا موهام رو در پشت گردن خیس می کنه که اینم گاه به گاهه و همیشگی نیست و مدتی هم در هنگالمی که می خوابیدم دچار عرق کردن سرد در کنار بیضه ها می شدم که نسبت به سایر شرایط قابل تحمل تره. در ضمن درد در کشاله ران و کمر داشتم که بسیار کمتر شده و قبلا باعث زمین گیر شدنم شده بود که این درد با توجه به ام آر آی انجام شده از ناحیه کمر و تشخیص دکتر اورتوپد با مصرف دارو کمتر شد ولی هرگز قطع نشده و شاید از همین مشکلات دیگه نیز باشه یعنی هر دوتا درد توام شده باشن که کار تشخیص رو مشکل می کرده. در هر حال این درد در کشاله ران و لگن و کمر بسیار آزار دهنده تر از بقیست که هنوز هم موجوده و به صورت کامل مرتفع نشده. در هر صورت این کمی از شرح حاله منه. لطف کنید و بگین که من چه کار باید بکنم. ممکنه که این درد از آسیب به کمرم باشه چون ورزش شدید می کردم. نکته دیگه اینکه گاهی که با لمس پروستات از مقعد منی از من خارج میشه که باعث میشه استمنا کنم تا بقیه منی خارج بشه. و همچنین حس می کنم بیضه هام بزرگتر شدن همچنین بسیار کم اتفاق می افته که در هنگام ادرار درد در بیضه ها احساس کنم ولی پیش اومده که این درد رو داشته باشم. در هر صورت این وضعیت تداوم داره. بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن من 35 سال سن دارم و مجردم. بازم هم ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      من جراح کلیه و مجاری ادرار هستم فقط مسائل ادراری را مطرح کنید بقیه به من مربوط نمی شود به متخصص گوارش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمودجنتی شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام حدود10سال است که مشکل بزرگی پروستات دارم (حدود65ساتتیمترمکعب) روزی یک فیناستراید5ویک ترازوسین 2 مصرف میکنم (برای بیماری قندروزی3 متفورمین500واتروواستاتین 10یک عدد مصرف میکنم سنم 63ساله)چندروزاخرین ازمایش وسونوکه گرفتم psa 3/01وفریpsa0/639بودولی 9ماه قبل2/58 و0/6بودقبلا مشکل ادرارنداشتم وتخلیه هم کامل انجام میشدچندروزیه که گاهی اوقات درشروع شدن اداروتخلیه باتاخیرومشکل همراهشده بخصوص اگرادرارم رونگه دارم واحساس میکنم کامل تخلیه نمیشه لطفا راهنمابی فرماییدمتشکرم ازمشهد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      قرص ترازوسین را قطع کنید و از کپسول اومنیک شبی یک عدد میل کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. بنده 28 سالمه و بیماری هموفیلی دارم. چند روزه در منی و ادرارم خون میبینم. سونوگرافی کردم ملیه و مثانه و پروستات کاملاً سالم بود. من چه کار کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد خود به خود خوب خواهد شد حتى بدون درمان
  • تصویر کاربر اسماعیل شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 39 سالمه نه ساله پروستاتیت دارم اورولوژیست ها می گفتند غیر عفونیه من کارشناس ازمایشگاهم امسال با ازمایش ترشحات پروستات بعد از ماساژ فهمیدم استاف اپیدرمیدیسه که به ونکو مایسبن وکلیندا مایسین حساسه ده روزی اینا رو استفاده کردم ولی بهبودی حاصل نشده ایا باید همچنان منتظر اثرشون بمونم درضمن نشستن در ابگرم وشیاف ایندومتاسین هیچ تاثیری روی من نداشتن وهمچنین من قبلا انتی بیوتیکایی مثل تاوانکس 750 سیپرو داکسی و موکسی فلو کساسینو مصرف کرده بودم که تاثیری نداشتن از وقتی که برای من میزارید سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      آخرین تحقیقات نشان می دهد ویتامین E بسیار موثر بوده ولی عمل جنسی داشته باشید و در آب گرم هم حتما بشینید و اضطراب نداشته باشید
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من ۳۴ سالمه.تقریبا از دوران بلوغ سوزش ادراردارم.چند ساله پیش دکتر رفتم دارم ازش پروستات دادم .دکتر گفت التهاب مزمن پروستات دارم.گفت مشکل خاصی نیس .بیشتر جنبه عصبی داره.الان بعضی اوقات بعد از ادرار کردن و عمل استبرا یه قطره خارج میشه. میخواستم بدونم این قطره ادراره یا نه .وبرای نماز باید طهارت کنم.البته مراجع گفتن بعد استبرا هر آبی که خارج بشه پاکه.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      به پزشک معالج مراجعه کنید و از وی درخواست درمان پروستاتیت احتقانی مزمن را بنمایید و قطره ادرار خارج میشود اشکال ندارد
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یه پسر24سال و مجردم از اواسط ماه رمضان دردی در بیضی و آلت تناسلی دارم و تکرر ادرار و سوزش ادرار دارم
    پیش دکتر رفتم آزمایش خون و ادرار
    و سونوگرافی دادم سونوگرافی که همه چی نرمال بود،ولی در ادرارم خون دیده شده بود وگرنه مشکل دیگه ای نداشتم پزشک رفتم گفتن که دوباره آزمایش ادرار بدم حالا به نظر شما چه بیماری دارم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      شما مبتلا به ورم پروستات هستيد به پزشكتان مراجعه كنيد تا درمان را شروع كند
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1868 مشاهده پرسش
    سلام. من پسر 28 ساله هستم که حدود 10 سال هست دیابت نوع یک دارم و انسولین مصرف میکنم. حدود 5 ماه هست که زمان انزال حجم مایع منی بسیار کمی خارج میشود و گاهی به کمتر از 1 سی سی میرسد. همچنین گاهی پس از انزال درد در کشاله ران چپ خود دارم. نعوظ هم ناقص انجام میشود و با دستمالی به نعوظ کامل میرسم. همچنین قطر ادرار هم کمی کم شده است ولی به صورت قطره قطره و دردناک نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      احتمالا التهاب پروستات داریدروزی دو بار در اب گرم بشینید و شیاف ایندومتاسین روزی یک بار به مدت 10 روز و قرص ویاگرا 50 میلی یک ساعت قبل از نزدیکی میل کنید
  • تصویر کاربر شریفی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با سلم، اقای دکتر من 46 سال سن دارم مدت تقریبا یک سالی هست که دچار تکرر ادرار شدم قبلنا فقط شب ها بود اما الان روزها هم تکرر ادرار دارم، و در حالت عادی سوزش پیشابراه و جدیدا مقعد هم اضافه شده، آنتی بیوتیک مصرف کردم اما بهتر نشده از لحاظ روحی خیلی بهم ریخته ام خواهش میکنم به من بگید چکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشید و برای انجام سیستوسکوپی در مطب و درمان قطعی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مردی 50 ساله و متاهل هستم از 2 سال پیش دچار عدم تخلیه ادرار بصورت کامل شده ام در ضمن بی میلی جنسی نیز کم کم عارض شده و در هنگام نزدیکی با همسرم دچار اختلال نعوظ و همچنین مایع منی با تاخیر خارج میشود و مقدار آن نیز کم شده است.خواهشمندم راهنمائیهای لازم را بفرمایید. با سپاس فراوان ازشما بزرگوار.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      علائم بزرگی پروستات در حال ظاهر شدن است و روزی دو بار در اب گرم بشینید و روزی یک با شیاف ایندومتاسین 100 میلی روزی یک عدد به مدت یک هفته و برای انجام سیستوسکوپی سرپایی به مطب مراجعه کنید و یک ساعت قبل از نزدیکی قرص ویاگرا میل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1801 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض معذرت. اینجانب 34 ساله هستم و میخوام ازدواج کنم. ولی مشکل هیپوسپادیاس دارم. البته به نظر خفیف است و مجرای ادرار بلافاصله بعد از گودی سرآلت در پایین قرار گرفته است.بعد از انزال احساس درد و تورم در سر آلت را دارم. در حالت عادی نیز سر آلت نسبت به زبری ( مثلا موی ریز تیز ) حساس است و کمی در میکند چاره چیست؟ آیا درمانی هست؟ آیا بعد از ازدواج مشکلی از هر لحاظ چه به لحاظ ارتباط جنسی و چه به لحاظ بچه دار شدن بوجود می آید؟
    متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      براي باروري مشكلي نداريد براي در بايد در آب گرم بنشينيد واز شياف ايندومتاسين صد ميلي گرم روزي يك عدد
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    بیضه گاهی درد و تورم بیضه و تکرر ادرار گاهی درد و تورم بیضه و تکرر ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      التهاب پروستات داريد .
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بچم پنجاه روزشه بردمش دکتر مشخص شد فتق داره من خیلی نگرانم لطفا راه های درمانش رو بگید و چطور میشه جاش انداخت من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عمل فتق بچه فورا باید عمل شود
  • تصویر کاربر وحیدمحمودی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 646 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید جناب اقای دکتر من پسری 26ساله ومجرد هستم که به تازگی دور کلاهک الت تناسلیم به شدت خارش پیدا کرده وقرمز رنگ شده است گاهی خارش از داخل مجرای ادرار هم حس میشه ولی بیشترالتهاب از خارج مجرا ودور کلاهک الت تناسلیم هستش ممنون میشم اگه راهنماییم کنین اگه جواب رو همینجا بزارین یا با اس ام اس برام بفرستین خیلی ممنوتون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      به متخصص پوست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ali دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد بنده چند سال اين مشكل دارم و دكتر هم زياد رفتم و فايده نداشته.بنده وقتي ادرار ميكنم و بلند ميشم چند قطره مينونه كه با كوچكترين فشار به سر الت از من خارج ميشه و من واقعا كلافه ميكنه نميدونم چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      خبا سلام شبي يك عدد كپسول omnic ميل كنيد و عمل جنسي داشته باشيد ودر إب گرم روزي دو بار بنشيند
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    پدر بنده 53 ساله است چند روز هست ادرار خودش رو نمیتونه کنترل کنه تعداد ادرار زیاد شده از طرف دیگر هر از گاهی ترشحات چرکین و خون از الت تناسلیش خارج میشه.لازم به ذکر است سابقه سکته مغزی دارند.متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام واحترام ايشان حتما بايد مطب مراجعه كنند كه سيستوسكوپي شونند و براساس سيستوسكوپي درمان مشخص شود ،
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من سنگ کلیه داشتم باندازه 10میلی دفعه اول سنگ شکن کردم چیزی دفع نشد دفعه دوم دیروز سنگ شکن کردم که چند تا تکه سنگ دفع شد الان التم خیلی درد میکنه احتمالش هست که بازم سنگ مونده باشه تو کلیه ام و سنگهایی که دفع شده رو ببرم ازمایش یا نه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام واحترام سه بعد سونوگرافی کلیه ها انجام شود برای وجود سنگ وسنگ ها حتما باید در ازمایشگاه تجزیه شوند در صمن سنگی که از مثانه وارد مجرا می شود دفع میشود
  • تصویر کاربر آزاده سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام من دخترم یکسالشه دچاره تنگی مجرای ادار.وکلیه سمت راست هیدرونفروز می باشد.حالا جراحی به چه شکل است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و احترام اگر منظورتان تنگی مجرای خروجی ادرار باشد که با یک عمل ساده دیلاتاسیون ( گشاد کردن مجرا) به مرور زمان هیدرونفروز برطرف خواهد شد. ولی اگر تنگی در ناحیه سوراخ حالب باشد که به آن میزراه گفته میشود و درجه هیدرونفروز یا گرد آن بالا باشد باید عمل جراحی حتما صورت گیرد و در ضمن ممکن است هیدرونفروز به علت برگشت ادرار به کلیه یا رفلاکس باشد و در صورت تمایل به مطب اینجانب بعد از ۱۸ تیر مراجعه کنید و در آخر اسکن DMSA و DTPA بیمار را همراه بیاورید
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    من چسبندگی داشتم رفتم دکتر برام بازش کرده بعد از این کار برام سوند گذاشته برا دو هفته میخوام بدونم که سوند برا مدت طولانی مشکلی ایجا د نمی کنه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      مدت يك هفته كافي است.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

قطر و اندازه نرمال آلت تناسلی

هر آنچه که باید در مورد شکستگی آلت تناسلی بدانید

درمان قطعی میکروپنیس

درمان قطعی میکروپنیس در کودکان