کجی آلت مادرزادی چیست؟

فهرست مطالب

درجاتی از کجی آلات تناسلی بطور طبیعی ممکن است وجود داشته باشد. در بسیاری از موارد، آلت به هنگام نعوظ به طور خفیف بطرف راست یا چپ خم یا کج می رود.

کجی آلت تناسلی زمانی مشکل ساز است که باعث درد شود و رابطه جنسی را بعلت کجی زیاد غیر ممکن سازد، بدین معنی که دخول به دستگاه تناسلی زن صورت نمی گیرد.

منظور از کجی آلت مادر زادی چیست؟

انحنای آلت تناسلی مادرزادی که به آن “آکوردی” نیز گفته می شود، بیماری است که در بدو تولد پسر وجود دارد. والدین ممکن است در اوایل زندگی کودک خود در هنگام پوشک کردن متوجه انحنا شوند. بعضی از پسران تا پس از بلوغ متوجه مشکل نمی شوند. انحنا معمولاً فقط با نعوظ قابل مشاهده است.

انحنای مادرزادی (انحنای آلت تناسلی مرد از بدو تولد) بسیار نادر است. کمتر از حدود 1٪ از مردان بدون بیماری Peyronie انحنای آلت را تجربه می کنند.

در کجی مادرزادی، کجی به هنگام تولد دیده می شود. بعضی کجی ها بهنگام تولد قابل توجه بوده، بطوری که در همان دوره اولیه زندگی عمل و اصلاح می شود. سایر کجی ها ممکن است بعد از دوران بلوغ خود را نشان دهند و فرد متوجه آن شود. بطور معمول کجی آلت به هنگام نعوظ ، مشخص می شود.

کجی آلت

علت کجی آلت چیست؟

دلیل اصلی ایجاد کجی آلت مادرزادی به تفاوت در ساختار و طول بافت‌های تشکیل‌دهنده آلت تناسلی در طول رشد جنینی برمی‌گردد. آلت تناسلی مرد از سه بافت اصلی تشکیل شده است: دو جسم غار (Corpora Cavernosa) که مسئول نعوظ هستند و یک جسم اسفنجی (Corpus Spongiosum) که مجرای ادرار (پیشابراه) را در بر گرفته است. هر دوی این اجسام توسط یک لایه فیبری ضخیم و سفید به نام تونکا آلبوژینیا (Tunica Albuginea) احاطه شده‌اند.

  • رشد نامتوازن تونکا آلبوژینیا: در اکثر موارد کجی آلت مادرزادی، دلیل اصلی این است که بافت تونکا آلبوژینیا در یک طرف آلت کوتاه‌تر و در طرف مقابل بلندتر است. هنگام نعوظ، طرف کوتاه‌تر مانع از کشیدگی کامل می‌شود و آلت را به سمت خود می‌کشد و منحنی می‌کند.

  • مشکلات جسم اسفنجی (در موارد کوردئی): در برخی موارد که بیشتر با عنوان “کوردئی” شناخته می‌شوند، خود بافت‌های زیرین آلت و اطراف مجرای ادرار (جسم اسفنجی) به اندازه کافی توسعه نیافته و سفت هستند. این بافت‌ها عملکردی مشابه یک طناب سفت دارند که آلت را به سمت پایین می‌کشند و باعث انحنای شکمی (Ventral Curvature) می‌شوند.

  • پیچش آلت (Penile Torsion): گاهی اوقات، آلت به دور محور خود پیچیده است. این حالت بیشتر به دلیل نحوه اتصال غلاف‌های سطحی به تنه آلت در دوران جنینی ایجاد می‌شود.

بیماری پیرونی با کجی آلت مادرزادی چه تفاوتی دارد؟

بیماری پیرونی که با کجی الت همراه می باشد، به علت ناشناخته با ایجاد نسج یا بافت غیرطبیعی در یکی از لایه های پوشاننده آلت، باعث کجی آلت می گردد. این بیماری بعد از سن 40 سالگی بعلت نامعلومی که تاکنون مشخص نشده بوجود می آید، اکثر اوقات آلت به طرف پایین کج و خمیده می گردد. این بیماری با گذشت زمان روند پیشرونده ای دارد و در معاینه بالینی بیمار یک نسج سفت (SCAR TISSUE) در یک قسمت از آلت قابل لمس می باشد. در کجی مادرزادی آلت هرگز پلاک غیرطبیعی وجود ندارد و نیز روند پیشرونده هم ندارد و آلت معمولا به طرف پایین و گاهی به طرف چپ و راست ممکن است کج شود.

درد خفیف در بیضه

این عارضه با ایجاد اسکارهایی (جای زخم) بر روی بافتی تشکیل می‌شود که بدنه جسم غاری آلت تناسلی را می‌پوشاند، ساختاری که tunica albuginea (سفید پرده) نام دارد علت بیماری پیرونی نامعلوم است.

درمان کجی آلات تناسلی

درمان کجی آلت تناسلی در اغلب افراد با روش جراحی است اما روش های غیر جراحی دیگری نیز وجود دارد. شرایط بیمار مهم ترین دلیل برای انتخاب روش درمان کجی آلت تناسلی است.

در ابتدا این سوال پیش می آید که، عمل جراحی مناسب چه افرادی است؟

در افرادی که انحنای آلت تناسلی آنها بیشتر از ۳۰ درجه است و افرادی که در روابط جنسی خود مشکل دارند یا کسانی که از نظر زیبایی برایشان خوشایند نیست، درمان جراحی انتخاب می شود که شامل چند نوع مختلف است:

  • بریدن و برداشتن قسمت هایی از پوشش اجسام غاری
  • استفاده از پیوند در طرف مقابل کجی
  • چین دادن پوشش اجسام غاری

کجی مادرزادی نیازی به درمان ندارد، مگر اینکه مرد قادر به رابطه جنسی رضایت بخش نباشد، در این حالت اصطلاح کجی توسط عمل جراحی ضرورت پیدا می کند. یکی دیگر از روشهای درمانی که صد درصد نمی باشد استفاده از محلول تستوسترون (DHT) روزانه به مدت 2 تا 3 ماه برروی آلت، باعث اصطلاح کجی آلت تناسلی می شود.

  • اورولوژیست ها تجربه زیادی در مورد روش های ترمیمی انحنای نعوظ مادرزادی دارند. اصلاح انحنای نعوظ مادرزادی با جراحی آلت تناسلی مرد، به منظور کوتاه شدن طرف آلت تناسلی مقابل خمیدگی و مطابقت با طرف دیگر، انجام می شود. این منجر به نعوظ صاف می شود. این روش موفقیت بالایی دارد و می تواند در شرایط سرپایی انجام شود.

انحنای آلت تناسلی چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک شما یک سابقه پزشکی و جنسی می گیرد که به طور معمول برای تشخیص خمیدگی آلت تناسلی مادرزادی کافی است. همچنین ممکن است برای پزشک مفید باشد که آلت تناسلی مرد شما را در حالت ایستاده معاینه کند. این کار را می توان پس از تزریق داروهای وازوکاتیو برای ایجاد نعوظ انجام داد.

آیا آلت تناسلی خمیده طبیعی است؟

درجه خاصی از خم شدن در آلت تناسلی مرد طبیعی دیده می شود. در بسیاری از موارد  آلت تناسلی مرد هنگام قائم می تواند کمی به چپ یا راست منحنی شود. آلت تناسلی مرد خمیده وقتی مشکل ایجاد می کند که باعث درد و یا جلوگیری از رابطه جنسی مرد شود.

شیوع و شانس گرفتاری کجی مادرزادی آلت (CPC)

مشکل است که کجی آلت تناسلی را پیش بینی و گزارش کرد. بعضی مطالعات بین المللی ، شیوع آنرا 10 درصد در جمعیت دنیا می دانند. بعضی محققین عقیده دارند کاهش هورمون جنسی (تستوسترون) در آلت، باعث کجی آلت می شود. گاهی کجی به طرف پایین در حدود 60 درجه می باشد که در چنین حالتی عمل جنسی ناراحت کننده و دخول به سختی امکان پذیر است.

انواع کجی آلت تناسلی

  1. نوع اول بسیار شدید بوده و بافت های پوشاننده آلت نظیر اسپونژیوم، فاشیای BUCKS و COLLS وجود ندارند.
  2. نوع دوم که کورپوس اسپونژیوم وجود دارد و فاشیای BUCKS وCOLLS وجود ندارد و جای آنرا نسج غیرطبیعی گرفته است.
  3. در نوع سوم فقط لایه یا فاشیای دارتوس (DARTOS) وجود نداشته و جای آنرا نسج غیرطبیعی گرفته است.

کج بودن اندام تناسلی در کودکان

برخی از کودکان پسر و نوجوانان، به دلیل عوامل ژنتیکی، با انحنای آلت تناسلی متولد می‌شوند، با این وجود، این عارضه تنها در دوران بلوغ، با رشد آلت و آغاز زندگی جنسی قابل مشاهده است. برای جلوگیری از عوارض ناشی از کجی آلت تناسلی، تشخیص زود هنگام آن حائز اهمیت است.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

 

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر تیمور چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    باسلام اقای من از آلت تناسلی کوچکی دارم را درمان چیست ؟؟ دوم در رابطه جنسی زود ارضا میشم ضمنا متاهل هستم راه درمان ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      كوچكي آلت هيچگونه درماني ندارد برايي زود انزالي روزي يك عدد قرص پاروكستين به مدت دو ماه ميل كنيد
  • تصویر کاربر کاربر چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    باسلام وقت بخیر .
    بنده چند وقتی هست که درد خفیفی در ناحیه دوسر بیضه سمت راست احساس میکنم ( با لمس دوسر بیضه سمت راست درد بیشتر احساس میشود ) ، همچنین در حالت عادی بیضه سمت راست کمی بزرگتر و سفت تر از بیضه سمت چپ می باشد . این درد به این صورت می باشد که درد از دوسر بیضه سمت راست شروع می شود و درد خفیف از طریق یک رگ تا پایین مثانه احساس میشود ، این درد در حالت نعوظ و پس از نعوظ بیشتر میشود . ممنون میشم برای حل این مشکل راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      درد شما مربوط به التهاب اپيديديم مي باشد . در آب گرم بنشينيد ، عمل جنسي داشته باشيد وشياف ايندومتاسين روزي يك عدد صد ميلي گرم
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    باسلام .حدودا دوسال پیش زیر شکمم بالا مثانه ام داغ میشد و دل پیچه میگرم جواب سنوگرافی واریکوسل خفیف درجه 1بود بخاطر درد عمل کردم و روز ب روز دردم بیشتر میشدرفتم مطب دکتر لهراسبی با لمس بیضه گفت عفونته ودارو تجویز کرد درد بیضه هام خیلی کم شد ولی حالا با فشار و کار دردش زیاد میشه حجم بیضم بزرگ میشه احساس داغ شدن زیر بیضه دارم با ریختن آب سرد روی بیضهام درد کمتر میشه _درضمن سمت راستم بعد عمل 20سی سی آب آورد ب نظر شمابا عمل خوب میشه لطفااادر مورد نحوه عمل اپیدیدیم توضیح بدیدممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اپيديديم نيازي به عمل ندارد مگر اينكه درد زندگي فرد را فلج كرده باشد
    2. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی ممنون از پاسخ
      لطفا درباره نحوه عمل اپیدیدیم برام بگید چ داروئی مصرف کنم بیضه من دردش زندگیمو فلج نکرده اما حرکاتمو کند و مختل کرده و از نظر زیبائى مشکل داره وبزرگ شده وباعث خجالتم شده کمکم کنید
    3. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی ممنون از پاسخ
      لطفا درباره نحوه عمل اپیدیدیم برام بگید چ داروئی مصرف کنم بیضه من دردش زندگیمو فلج نکرده اما حرکاتمو کند و مختل کرده و از نظر زیبائى مشکل داره وبزرگ شده وباعث خجالتم شده کمکم کنید
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      نبه مطب اينجانب مراجعه كنيد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ایلیا چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام .بنده دو سال پیش متوجه درد بیضه شدم طوری که بعد از انزال منی به طور کامل خارج نمیشد به دکتر مراجعه کردم بعد از سونو گفت که واریکوسل داری . عمل کردم ولی هنوز درد شدید دارم تو این مدت حس جنسیم روز به روز کمتر شده تا الان که هیچ حس جنسی ندارم. بیشتر زمانی درد میگیرن که بیضها به بدنم چسبیده باشه بخصوص وقتی که لباس تنگ میپوشم پیش دکترای زیادی رفتم ازمایش زیاد دادم ولی جواب نگرفتم لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      مبتلا به اپيديديميت والتهاب پروستات هستيد مراجعه كنيد و نگران نباشيد
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    در ادامه سوالم: n84yw92265
    با سلام مجدد و عرض معذرت ازینکه مجددا" مزاحم میشم.
    در جاییکه خواستم در رابطه با نو تغییر شکل قرار گرفتن بیضه و داخل کیسه توضیح بدم، ظاهرا" بجای بیضه سمت چپ، راست ارسال کردم که بیضه چپ تغییر شکل جایگاه دارد و ضمنا" یه نکته فراموش کردم ، همانطور که توضیح دادم درد در بیضه راست دائما" گاه بیشتر گاه کمتر اذیت میکنه، نکته مهم اینست که این غلاف بزرگتر بنظر میرسه. زمانی که میرم حمام ودست میزنم در قسمت بالایه بیضه شاید به بزرگیه یه باقلاء بنظر میرسه.
    با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      به مطب مراجعه كنيد با سوال مشكل حل نمي شود
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام، ارادت و تشکر ازینکه اینقدر دلسوز و مهربانید. 49 سال دارم، مقیم انگلستان، من سعی میکنم با دسته بندی ناراحتیهام هم کمتر مزاحم بشم و هم یه تصویر جامع دراختیارتون تقدیم کنم. شروع مشکلات: سه سال پیش،
    A/ وجود خون در ادرار، درد کلیه، کم فشار شدن ادرار، درد هنگام نزدیکی، درد شدید اطراف آلت بعد از ادارار کردن،درد در ناحیه پشت پای چپ دقیقا" مثل درد سیاتیک که یه دفعه حمله میکنه، طولانی شدن تخلیه مثانه بهنگام شب با تکرر و احساس باقی موندن ادرار، درد کشاله ران(این علام کلی رو از شروع دارم و علایم دسته B را چند ماه اخیر تجربه میکنم.
    B/پی بردن به وجود واریکوسل در ناحیه چپ بعد از چکاپ با اولترا سوند، تشخیص هرنیه که هیچ بر آمردگی دیده نمیشه و حتی جراح گفت شاید دلیل دردهام این نباشه چون فقط کمی در دیواره طرفین پایین شکم احساس ضعیف بودن کرد، نداشتن اشتیاق به عمل جنسی و نداشتن نعوظ، درد در ناحیه دنبالچه، احساس اینکه هر چه شکمم خالی تر باشه دردم کمتره یعنی اگر مشکل یبوست داشته باشم این باعث درد بیشتر و مشکل داشتن در عمل ادرار خواهدشد، درد در نواحیه رون پا و پشت پا یا همان نواحی شروع رگهای سیاتیک، وجود یه کیست کوچک روی هر بیضه که روی راست کمی بزرگتر هست، درد بیضه راست که گاهی خیلی درد آور هست که این باعث شده اغلب با شلوار ورزشی میرم بیرون که حتی اگر کوچکترین اشاره ای به غلاف Epidiymis بشه درد وحشتناک خواهد بود، گاهی بزرگی شکم که به ورم کل شکم شبیه هست که گاهی خیلی کمتر بنظر میرسه، خارج شدن بیضه راست از نوع قرار گرفتن در کیسه بیضه یعنی به پایین کشیده شده وبه حالت افقیست که دکتر چک کرد و گفت چیزی نیست ولی دکتر عمومی بود و بعید میدونم اون لحظه متوجه شده باشه، کم اشتهایی طوریکه حتی بعضی وقتها در طی روز چیزی هیچی جز دارو چیزی نمیخورم و درد در نا حیه شکم که ظاهرا" زمانی که بیضه راست درد میگره به بالا میزنه بخصوص زمانی که بعد از حمام گرفتن خودمو خشک میکنم.
    داروهایی که استفاده شده:
    دو سری Ciprofloxacin که حتی زحمته آزمایش ادرار را دکترها بخود ندادند، تجویز Doxycycline 100 روزی یه عدد برای شش هفته فقط روز اول 200 میل تجویز شد(این تجویز بعد از ماساژ پروستات توسط متخصص بود که بعد از 10 دقیقه نمونه ادرار گرفتند واسه آزمایش که نتیجش وجود باکتریه:Staph haemolyticus که حدود 3 ماه پیش تمام شد و هیچ تغییری صورت نگرفت در ضمن اخیرا" یه آزمایش دیگه داشتم بدون ماساژ پروستات که نرمال نشون داد)، تجویز Tamsulosin 400 که هنوز استفاده میکنم روزی یه عدد که تکرر ادرار در شب کم شد و اگر متوقف کنم سریعا" با درد کلیه روبرو خواهم شد، مسکنهایی که میخورم: دی هایدرو کدئین، دایکلوفناک و سلبرکس، ضمنا" من زمان شروع بیماریم با درد در کلیه ها شروع شد که گفتند تو هردو کلیه سنگ ریز بوده که دفع شده، نا گفته نمونه که من بمدت 6 سال شدیدا"تحت استرس زیاد بودم و آب خیلی کمی میخوردم وحتی تغذیه بدی داشتم و تقریبا" آخرین درد از قست B دردیست که حدود 6 ماهست تجربه میکنم که از ناحیه زیر آلت یعنی ریشه آن نزدیک به رکتوم یه دفعه شروع میشه و به طرف ماهیچه هایه بالا انتشار پیدا میکنه مثل رعدو برق یه دفعه میاد که مثل پاره شدن ماهیچه هاست( اگر بخوام به خانمم کمک کنم مثلا" از جارو برقی استفاده کنم یا جسمی سنگین رو بلند کنم امکان اینکه این درد و تجربه کنم هست) در ضمن فکر میکنم زمانی که میرم استخر(جهت آب درمانی واسه دیسک کمرم) درد هام کمتر میشه بخصوص در ناحیه کشاله ران، در نتیجه این بیماری میشه گفت من عقیم شدم چون نعوظ ندارم و وجود درد باعث شد مغازه ام که نتیجه یه عمر زحمتم بود رو ارزان بفروشم الآن هم از خانمم در حال جدا شدن هستم که خلاصه این بیماری من و داره نابود میکنه و اینکه یه روز خوب بشم یک رویای بزرگ هست و بس. جناب دکتر امیدوارم منو ببخشید اگر توضیح زیاد دادم، من سه ساله رنج میکشم و نمیخوام مسدع اوقات شما بشم، هر زمان تونستید لطفا" زحمت بکشید و از طریق ایمیل آدرسم راهنماییم کنید، شماره تلفنی که بهتون دادم متعلق به مادر خانمم هست که نمیخوام ایشون ناراحت بشن، مجددا" سپاسگذارم ازینکه اینقدر با محبت هستید(خوب بودن تا این حد توفیق میخواد).
    قربان شما: کاشانی(ضمنا" اگر عدد 40 در ایمیلم به فارسی درج بشه ایمیل پاس نخواهد شد).
    majidkashani40@ yahoo.co.uk
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      لطفا مشكل خود را در ٥ قسمت مطرح كنيد چون جواب سوال شما سخت مي باشد
  • تصویر کاربر بدون پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دكتر
    سوال بنده درمورد اين هستش كه ميخواستم بدونم عفونت در مني وجود دارد يا خير چون بنده به تازگي چيز هايي در بين مايع مني ميبينم كه لخته شده و كدر هستن اگر عفونت وجود دارد راه درمانش چيست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      مني را براي كشت به آزمايشگاه بدهيد
  • تصویر کاربر کمال پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    باسلام در سونوگرافی در بیضه راست واریکوسل درجه ۱و بیضه چپ درجه ۲ مشاهده شده یک بار در ۴۰ روز و بار دوم در ۳ماهگی همسرم سقط کردن دکتر اورولوژی گفتن یکی از دلایل سقط همینه و باید عمل بشم در ضمن آزمایش اسپرم دادم مشکلی نداشت فقط حرکت کند بود میخواستم بدونم عمل جراحی ضروریه و دلیل سقط هست؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      دليل سقط نيست ولي اگر حركت پايين است بايد عمل كنيد
  • تصویر کاربر کمال شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باسلام در سونوگرافی در بیضه راست واریکوسل درجه ۱و بیضه چپ درجه ۲ مشاهده شده یک بار در ۴۰ روز و بار دوم در ۳ماهگی همسرم سقط کردن دکتر اورولوژی گفتن یکی از دلایل سقط همینه و باید عمل بشم در ضمن آزمایش اسپرم دادم مشکلی نداشت فقط حرکت کند بود میخواستم بدونم عمل جراحی ضروریه و دلیل سقط هست؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر حركت اسپرم كم مي باشد عمل جراحي انجام شود
  • تصویر کاربر ساسان پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام
    من روی بیضه م در قسمت اپیدیدم ورم دارم.
    قبلا هم دکتر رفتم و سونو انجام دادم.گفتن که واریکوسل نداری.
    الان درد و سوزش در بیضه چپ دارم.
    وقتی دیر تخلیه میشم درد داره.
    ورم روی بیضه گاهی بزرگ و پهن میشه و گاهی جمع میشه مثل یه نقطه.
    وقتی نوشابه و غذای تند میخورم دردش بیشتر میشه.نمیدونم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      در آب گرم بنشينيد و از شياف ايندومتاسين روزي يك عدد وعمل جنسي داشته باشيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1798 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض معذرت. اینجانب 34 ساله هستم و میخوام ازدواج کنم. ولی مشکل هیپوسپادیاس دارم. البته به نظر خفیف است و مجرای ادرار بلافاصله بعد از گودی سرآلت در پایین قرار گرفته است.بعد از انزال احساس درد و تورم در سر آلت را دارم. در حالت عادی نیز سر آلت نسبت به زبری ( مثلا موی ریز تیز ) حساس است و کمی در میکند چاره چیست؟ آیا درمانی هست؟ آیا بعد از ازدواج مشکلی از هر لحاظ چه به لحاظ ارتباط جنسی و چه به لحاظ بچه دار شدن بوجود می آید؟
    متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      براي باروري مشكلي نداريد براي در بايد در آب گرم بنشينيد واز شياف ايندومتاسين صد ميلي گرم روزي يك عدد
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    بیضه گاهی درد و تورم بیضه و تکرر ادرار گاهی درد و تورم بیضه و تکرر ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      التهاب پروستات داريد .
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بچم پنجاه روزشه بردمش دکتر مشخص شد فتق داره من خیلی نگرانم لطفا راه های درمانش رو بگید و چطور میشه جاش انداخت من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عمل فتق بچه فورا باید عمل شود
  • تصویر کاربر وحیدمحمودی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید جناب اقای دکتر من پسری 26ساله ومجرد هستم که به تازگی دور کلاهک الت تناسلیم به شدت خارش پیدا کرده وقرمز رنگ شده است گاهی خارش از داخل مجرای ادرار هم حس میشه ولی بیشترالتهاب از خارج مجرا ودور کلاهک الت تناسلیم هستش ممنون میشم اگه راهنماییم کنین اگه جواب رو همینجا بزارین یا با اس ام اس برام بفرستین خیلی ممنوتون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      به متخصص پوست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ali دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد بنده چند سال اين مشكل دارم و دكتر هم زياد رفتم و فايده نداشته.بنده وقتي ادرار ميكنم و بلند ميشم چند قطره مينونه كه با كوچكترين فشار به سر الت از من خارج ميشه و من واقعا كلافه ميكنه نميدونم چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      خبا سلام شبي يك عدد كپسول omnic ميل كنيد و عمل جنسي داشته باشيد ودر إب گرم روزي دو بار بنشيند
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    پدر بنده 53 ساله است چند روز هست ادرار خودش رو نمیتونه کنترل کنه تعداد ادرار زیاد شده از طرف دیگر هر از گاهی ترشحات چرکین و خون از الت تناسلیش خارج میشه.لازم به ذکر است سابقه سکته مغزی دارند.متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام واحترام ايشان حتما بايد مطب مراجعه كنند كه سيستوسكوپي شونند و براساس سيستوسكوپي درمان مشخص شود ،
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من سنگ کلیه داشتم باندازه 10میلی دفعه اول سنگ شکن کردم چیزی دفع نشد دفعه دوم دیروز سنگ شکن کردم که چند تا تکه سنگ دفع شد الان التم خیلی درد میکنه احتمالش هست که بازم سنگ مونده باشه تو کلیه ام و سنگهایی که دفع شده رو ببرم ازمایش یا نه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام واحترام سه بعد سونوگرافی کلیه ها انجام شود برای وجود سنگ وسنگ ها حتما باید در ازمایشگاه تجزیه شوند در صمن سنگی که از مثانه وارد مجرا می شود دفع میشود
  • تصویر کاربر آزاده سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام من دخترم یکسالشه دچاره تنگی مجرای ادار.وکلیه سمت راست هیدرونفروز می باشد.حالا جراحی به چه شکل است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و احترام اگر منظورتان تنگی مجرای خروجی ادرار باشد که با یک عمل ساده دیلاتاسیون ( گشاد کردن مجرا) به مرور زمان هیدرونفروز برطرف خواهد شد. ولی اگر تنگی در ناحیه سوراخ حالب باشد که به آن میزراه گفته میشود و درجه هیدرونفروز یا گرد آن بالا باشد باید عمل جراحی حتما صورت گیرد و در ضمن ممکن است هیدرونفروز به علت برگشت ادرار به کلیه یا رفلاکس باشد و در صورت تمایل به مطب اینجانب بعد از ۱۸ تیر مراجعه کنید و در آخر اسکن DMSA و DTPA بیمار را همراه بیاورید
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    من چسبندگی داشتم رفتم دکتر برام بازش کرده بعد از این کار برام سوند گذاشته برا دو هفته میخوام بدونم که سوند برا مدت طولانی مشکلی ایجا د نمی کنه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      مدت يك هفته كافي است.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

هر آنچه که باید در مورد شکستگی آلت تناسلی بدانید

درمان قطعی میکروپنیس

درمان قطعی میکروپنیس در کودکان

درد بالای ناحیه تناسلی مردان

عامل درد بالای ناحیه تناسلی مردان چیست و چگونه درمان می شود؟