علائم عفونت مثانه چیست؟

عفونت مثانه، التهاب ناگهانی مثانه است که بیشتر اوقات علت آن عفونی و میکروبی می‌باشد. درمان عفونت مثانه چون به علت میکروب در بدن می باشد، داروی خوراکی آنتی بیوتیک است.


عفونت مثانه چیست؟

عفونت ادراری (uti) تلقی می‌گردد. عارضه بعضی داروها یا عکس‌العمل به بعضی داروها می‌تواند علت آن باشد. عفونت مثانه بیشتر به علت کوتاه بودن مجرا در خانم‌ها اتفاق می‌افتد. میکروبی که به طور شایع باعث این بیماری می‌شود، اشرشیا کلی (Ecoli) نام دارد.

درمان این بیماری چون به علت میکروب در بدن می باشد، داروی خوراکی آنتی بیوتیک است. در مواقعی که التهاب یا سیستیت مثانه بدون دخالت میکروب به وجود می‌آید، تصمیم‌گیری درمان بر اساس علت‌های زمینه‌ای در بیمار صورت می گیرد. علائم عفونت مثانه به طور ناگهانی ظاهر می‌شود و معمولا ناراحت کننده و آزاردهنده است.

علائم عفونت مثانه

  • تمایل به تخلیه ادرار با عجله و سریع، حتی در زمانی که مثانه خالی از ادرار می‌باشد و به آن URGENCY می‌گویند.
  • احساس درد و سوزش ادرار تحت عنوان DYSURIA
  • ادرار بسیار بدبو
  • ادرار کدر
  • احساس یا فشار، پری مثانه، اسپاسم و درد در پشت و شکم
  • تب بسیار پایین (low grade fever)
  • وجود خون در ادرار

سیستم دستگاه ادراری شامل: کلیه‌ها، حالب‌‌‌ها، مثانه و مجرا می‌باشد.

نقش و وظیفه کلیه‌ها گرفتن مواد زائد خون و ورود آنها به داخل ادرار است، سپس ادرار از حالب‌ها وارد مثانه شده، وقتی ادرار در مثانه ذخیره شد و ذخیره ادرار به حدی رسید که فرد احساس ادرار کردن پیدا کرد، مغز دستور انقباض مثانه و خروج ادرار از مجرا را صادر می‌کند.

شایع ترین علت های عفونت مثانه

شایع‌ترین علت عفونت مثانه میکروب عفونی می‌باشد و باکتری ایجاد کننده آن اشرشیاکلی می‌باشد. وقتی میکروب یا باکتری از راه مجرا وارد مثانه شد، به جدار مثانه می‌چسبد و شروع به تکثیر نموده و تعداد آن زیاد می‌شود و این موجب التهاب بافت پوشاننده مثانه می‌شود و گاهی ممکن است عفونت مثانه کلیه را گرفتار کند. اگر چه شایع‌ترین و رایج‌ترین عفونت مثانه، عفونت‌ها می‌باشد، چندین فاکتور مساعدکننده عفونت مثانه باعث التهاب مثانه می‌شوند که شامل:

1- بعضی داروها مثل سنیکلوفسفاماید

3- اشعه درمانی لگن

4- استفاده طولانی مدت از سوند در مجرا

5- حساسیت به بعضی ترکیبات مثل ژل‌ها یا محلول‌ها در ناحیه تناسلی

6- عوارض بعضی بیماری‌های پزشکی مثل دیابت، سنگ‌های کلیه و بزرگی بزرگی پروستات.

هر زن در طول زندگی خود یکبار به این بیماری مبتلا می‌شود.

دلایل موثر در ایجاد عفونت مثانه

عوامل و ریسک فاکتورهای موثر در ایجاد عفونت مثانه شامل موارد ذیل می‌باشند. بنابراین این عوامل شانس ابتلا به این بیماری را زیادتر می‌کند.

  • فعالیت جنسی متعدد
  • عمل جراحی سیستم دستگاه ادراری
  • سوند فولی مجرا به مدت طولانی
  • حاملگی
  • دیابت
  • وضعیتی که سیستم دفاعی بدن را مختل کند نظیر HIV
  • استفاده از داروهای ضد میکروب (آنتی بیوتیک) به مدت طولانی
  • بزرگی پروستات
  • سنگ کلیه
  • اختلالات و ناهنجاری‌های مادرزادی موقع تولد
  • یائسگی، چون در یائسگی هورمون استروژن کاهش می‌یابد و باعث تغییراتی در سیستم دستگاه ادراری شده و مستعد به عفونت می‌شود.

درمان عفونت مثانه

تشخیص عفونت مثانه

پزشک در مورد علائم و شرایط پزشکی شما سوال می‌کند. شروع علائم عفونت مثانه باید دقیقا گفته شود و هر چیزی که باعث بدتر شدن آن شده باید به پزشک گفته شود. اگر چنانچه حامله هستید یا دارویی مصرف می‌کنید ذکر شود. آزمایشات لازم برای تشخیص، آزمایش کامل ادرار برای وجود خون در آزمایش و کشت ادرار برای تایید عفونت باید انجام شود.

برای بررسی التهاب مثانه و دیدن سطح مخاط مثانه سیستوسکوپی باید انجام شود. سونوگرافی به منظور وجود التهاب و یا عوامل دیگری در مثانه که  باعث عفونت مثانه شده باید صورت گیرد.

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

درمان عفونت مثانه

درمان عفونت مثانه استفاده و تجویز داروی ضد میکروب (آنتی بیوتیک) به مدت 3 تا 10 روز می‌باشد. معمولا 1 تا 3 روز بعد از مصرف دارو، علائم عفونت مثانه از بین می‌رود ولی باید دارو در تمام دوره 3 تا 10 روزه مصرف شود. باید اطمینان خاطر پیدا کرد که عفونت کاملا ریشه‌کن شده و عود نمی‌کند، لذا دو روز بعد از اتمام دارو، مجددا آزمایش کشت ادرار برای تایید از بین رفتن عفونت انجام شود.

برای برطرف کردن سوزش ادرار، استفاده از داروی فنازوپیریدین بلامانع می‌باشد که به مدت دو روز باید تجویز شود. برای راحت شدن از علائم این بیماری تا زمانی که دارو اثر خود را نمایان کند، باید مایعات فراوان خورده شود و در آب گرم نشسته شود، گذاشتن پارچه گرم روی شکم کمک کننده است و‌ از خوردن کافئین، نوشابه‌های اسیدی، غذاهای تند و الکل خودداری شود.

بیشتر این بیماران با یک دوره درمان با دارو بهبود می‌یابند ولی چنانچه علائم عفونت کلیه ظاهر شد، مجددا باید مراجعه صورت گیرد. علائم عفونت کلیه، شامل تب و لرز، درد پهلو، تهوع و استفراغ می‌باشد.

بیشتر این بیماران با دارو بهبود می‌یابند. عفونت کلیه بسیار نادر است مگر این که درمان عفونت مثانه انجام نشده باشد. زنانی که قاعدگی آنها قطع شده یا سیستم دفاعی ناحیه تناسلی(ژنیتال) آنها از بین رفته یا کاهش یافته باشد و یا بیماری زمینه‌ای مثل دیابت و سنگ کلیه داشته باشند بیشتر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

درمان عفونت ادراری در زنان با مترونیدازول

به نظر شما بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان چیست؟

هرکسی ممکن است دچار عفونت مثانه شود، اما زنان بیشتر از مردان مستعد هستند. مجرای ادراری زنان نسبت به مردان به راست روده نزدیک تر است. این بدین معنی است که باکتری مسافت کوتاه تری را باید طی کند.

مترونیدازول یک آنتی بیوتیک پر مصرف است که در درمان عفونت ادراری و پیشگیری عفونت های متنوعی که عامل بیماری زای آنها یک باکتری بی هوازی یا پروتوزوآ باشد تجویز می شود.

این باکتری ها معمولاً در فضای داخلی و بسته ی بدن که اکسیژن وجود ندارد (مانند لثه، حفره لگنی و شکمی مانند روده ها) ایجاد عفونت می کنند.

قرص عفونت ادراری | عوارض و نحوه مصرف

جلوگیری از عفونت مثانه

برای جلوگیری از ابتلا به عفونت مثانه فرد باید چند نکته را رعایت کند، خوردن مایعات فراوان، تخلیه ادرار زودتر انجام شود. رعایت بهداشت شخصی، حمام روزانه و تمیز کردن ناحیه تناسلی(ژنیتال) خارجی هر روز.

دلایل عفونت ادراری در مردان

با افزایش سن خطر ابتلا به عفونت ادراری افزایش می‌یابد، مخصوصاً پس از 50 سالگی که در مردان با سنین بالا ناشی از باکتری خاصی به نام اشریشیا کولی است، که بطور طبیعی در بدن یافت می‌شود. عفونت ادراری در مردان با سنین پایین معمولاً بر اثر بیمای های مراقبتی رخ می‌دهد. عفونت ادراری به علت وجود باکتری ایجاد می‌شود و هنگامی که باکتری از طریق مجرای پیشاب به مجرای ادراری وارد می‌شود و شروع به تکثیر یافتن می‌کند و شخص به عفونت ادراری مبتلا می شود.

علائم عفونت ادراری در مردان

علائمی که در برخی از موارد بروز می‌کنند عبارتند از:

  • درد همراه با تخلیه ادرار
  • تکرر ادرار
  • عدم توانایی در ادرار کردن
  • جریان ادرار ضعیف یا نشت ادرار
  • احساس نیاز فوری برای تخلیه ادرار
  • خارج شدن مقدار کمی ادرار در هر بار تخلیه
  • وجود خون در ادرار

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان ۳۵ سال سن دارم هیچ گونه بیماری زمینه ای وجراحی ندارم الان چند سال است نعوظ ایجاد میشه وپایدار نیست سریع شل میشه رفتم پیش متخصص ارولوژی بمن گفت نعوظ کامل شد بیخ الت کیش ببند و نتیجه رو بمن بگو من این تست رو انجام دادم نعوظ کامل ایجاد شد بیخ الت کیش بستم نعوظ شل نشد و سفت باقی ماند وبه متخصص ارولوژی نتیجه رو گفتم به من گفت مشکل شما نشت وریدی است دکتر جان سوال من اینجاست شما نشت وریدی بنده رو تایید میکنید با این تست
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام نشت وريدي با سونوگرافي رنگي داپلر مشخص مي شود

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده از زمانی که از داروهای پروترال اوپاس و فینوسکار 5 استفاده می کنم هنگام نزدیکی آلتم شل می‌شود آیا میتونم از قرصهای تقویت کننده نعوظ استفاده کنم اگر جواب مثبت است بفرمایید از چه قرص هایی استفاده کنم ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل شود

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده داروهای پروترال آوای و فینوسکار 5 مصرف می کنم آیا میتونم از قرصهای تقویت کننده نعوظ استفاده کنم اگر جواب مثبت است از کدوم قرص ها استفاده کنم بهتر است ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه از قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر. بنده 39 ساله هستم. پروستات من بزرگ شده و شب ها به صورت مکرر از خواب بیدار میشم. ضمن اینکه یک سنگ با دیامتر 4 میل در کلیه چپ دارم. عکس سونو را خدمتان ارسال کردم. لطف میکنید راهنمایی کنید. ایا قرص رنانکس برای دفع سنگ مناسب است. دارو و رژیم غذایی برای پروستات را میفرمایید. آیا پروستات بزرگ شده با دارو، ورزش و رژیم غذایی درمان میشود یا اینکه هیچ وقت دیگر کوچک نمیشود؟؟/
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام انداره پروستات نسبت به سن شما طبيعي است نگران نباشيد و سنگ كليه خود به خود دفع مي شود نيازي به مصرف دارو وجود ندارد

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    درود ، من چندین بار دچار عفونت ادراری شدم که دفعه اخر خیلی داروهای مختلف امتحان کردن دکترها تا خوب شدم . سابقه مصرف استروئید هم دارم . در زمان مصرف استروئید همزمان دچار عفونت مقاربتی هم شدم و از اون زمان ادرارم کم فشار شده و ادرارم چند شاخه شده و موقع ارضا مثل قبل روان تخلیه نمیشم اما نمیدانم چون دیر درمان کردم عفونتم رو مجرا بسته شده یا بخاطر پروستات هست . اخرین بار هم که عفونت گرفتم و خیلی دارو امتحان کردم بعد اون با کوچکترین الودگی سریع درد مثانه ، مجرا ، سوزش و لرز خیلی خفیف میاد سراغم که باید انتی بیوتیک مصرف کنم حتما ! ممکنه عفونت پروستات باشه ؟ درمانش چیست ؟ بسته بودن مجرا رو با داروی الفا میتونم تست کنم که متوجه بشم از التهاب هست یا مجرا بعلت عفونت تنگ شده ؟ اگر امکان مشاوره تلفنی هست برای دریافت نسخه یا پرداخت هزینه ، با کمال میل ... . سن ۳۴. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام براي تشخيص بايد از مجرا عكس رنگي گرفته شود RUG

  • تصویر کاربر موسوی چهارشنبه ۲ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من یکی دو سال میشه که اول بیضه طرف راستم دچار برآمدگی شد و از بیضه سمت راست دو سانتی پایین تر بود منم گفتم هیچی نیست درست میشه الان هردو بیضه هام اینطوری شدن و بیضه های حالت چرخشی پیدا کردن و اطراف پایین هردو بیضه هام یه گوشتی یا عفونتی پیدا شده اگه با دستم اون عفونت و فشار میدم بیضه های درد و کل بدنم احساس درد میکنم خیلی هم شل میشن تو مهمونی با خودمو جم و جور کنم از بحث که شول میشن
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام شما مبتلا به التهاب يك قسمتي از بيضه ها شده ايد روزي يك عدد قرص تاوانكس ٥٠٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر hh چهارشنبه ۲ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    بنده 41 ساله هستم و قبلا بابت نعوظ ضعیف با شما تماس داشتم و فرمودین تاداگرا 20 مصرف کنم.بعد مصرف غیر از روز اول من نعوظ خوبی هنگام رابطه ندارم یا بلافاصله شل میشه.درصورتی که در هنگام خواب و صبحگاه نعوظ خوب و طولانی دارم .حتی زمان رابطه نمیتونم نعوظ داشته باشم و همین باعث استرسم میشه.لطفا راهنمایی نمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ZDF ميل كنيد

  • تصویر کاربر احمدرضا دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌بخیر‌‌من‌فشار‌خون‌دارم‌‌قرص‌والزومکس‌و
    انژوپل‌وasa‌‌وقرص‌چربی‌میخورم‌وپروستات‌لیزری
    عمل‌کردم‌ودوسه‌ماهی‌است‌که‌مشکل‌نعوظ‌پیدا
    کردم‌وانزال‌بعضی‌وقتها‌انزال‌خوب‌صورت‌نمی‌گیره
    استرس‌واضطراب‌دارم‌سن‌من۶۲ساله‌البته
    قرص‌فشار‌خون‌۷یا۸‌ماهی‌است‌که‌دکتر‌عوض‌کرده
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من هر چند وقت یک بار بیضه سمت چپم درد میگیره و چند سال پیش بیضه سمت راستم را به دلیل داشتن هیدروسل عمل کردم
    میشه راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام هنگام كار سنگين و يا موقع تحريك جنسي ممكن است درد بيضه ايجاد شود

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    بنده ۵۳ سالم دجار بیماری پانیک هستم حدودا از ۹۶ داروهای اعصاب اسنترا ۵۰ ولیان ۷۵ ایمیپرامین ۲۶ همه روزی یکی شبها قبل خواب نصف لورازپام ۱ که میشه نیم ضمنا مقداری هم در روز تریاک خوب مصرف میکنم هم دچار مشکل نعوذ هستم هم انزال نصفه ونا کامل ،گاهی نه همیشه ادارارم کامل نیست و دوبار برای یک وعده ادرار مراجعه میکنم‌،ضمنا چربی خون غلظت خون ،و فشار خون عصبی که گاهی دچارش میشم و همیشه نیست پس داروی فشار همیشه نمی‌خورم چه داروی میتوانم مصرف کنم قبل نزدیکی که هم نعوذ کامل و تا انتهای ارضا داشته باشم که فشار خونم رو هم خیلی بالا نبره،و با توجه به مصرف داروهای اعصاب بخصوص والبان ۷۵ و ایمیپرامین ۲۵ روزی یکی ،و چه داروی برای کامل خارج شدن منی تا انتهای لحضه ارگاسم نه وسط ارگاسم دیگه مابقی منی پرکار نباشه یا خارج نشه ضمنا داروی که موقع حمله عصبی که دچار فشار خون عصبی تا ۱۶ میشم مصرف میکتم یک عدد قرص کاپتوپریل ۲۵ یا دوعد که میشه یک ۵۰ ،صمنا بعد مصرف برای اطمینان درمامکاه میرم اطمینان از پایین آمدن یک امپول دیار ۱ یا نصف هم می‌زنند چون‌ منشأ عصبی و همیشگی و هرروز دچار فشار خون نیستم ،درپایان جهت تکمیل اطلاعات غلظت خون هم دارم با مجموع. اطلاعات پزشکی و دارویی که دادم چه راهکاری برای نعوذ کامل وسفت م که مدتی تغریبا دیگه واقعا شل و تکون نمیخوره ،و بعد انزال کامل انزال صورت بگیره ممنون میشم را چاره ای خوب برایم بدید مطمین باشبد با کمال میل صادقانه حق ویزیت حتی احتمال داروی ارسالی باشد بطور کامل از صمیم قلب پرداخت. هزینه خواهم کرد. ارادت مهندس علی جوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۰ بهمن ۲( 1 ماه پیش)

      با سلام وتشكر يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نوید یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر هفته ی پیش مراجعه کردم واکسن اچ پی وی تجویز کردین تهیه کردم 6 11 16 18 هست و یک عدد . کجا باید برم برای تزریق ؟ تزریقاتی ها می تونن تزریق کنن ؟ یادمه گفتین 3 بار باید تزریق بشه یعنی باید 2 ماه و 6 ماه دیگه مجدد تهیه کنم و تزریق کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      تهيه كنيد و تزريقاتي تزريق مي كند 

  • تصویر کاربر شیما یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام میخواستم بدونم ضخامت دیواره مثانه خطرناکه؟و ایا درمانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درماني ندارد و خطرناك نيست

  • تصویر کاربر نور پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر ازمایش داده ام WBC/h.p.f 20-25نشان داده دکتد گفت درادرارت عفونت دیده میشود وقرص راکسیم تجویز کرده نظر جنابعالی چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درست است 

  • تصویر کاربر نظرزاده دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    حضور استاد بزرگوارجناب آقاي دكتر
    سلام و عرض احترام به استحضار داريد خانم شهين نظرزاده از مريضهاي جناب آقاي دكتر زرگر در تهران در سال 2013 معرفي شده از سوي جناب آقاي دكتر حسيني بودند كه توسط ايشان در بيمارستان طوس نمونه برداري انجام و با جواب پاتولوژي به كشور آلمان راهي شدند.
    جواب پاتولوژي اعلام شده از سوي دكتر زارع مغاير با پاتولوژي آلمان بوده و نهايت الامر تشخيص سرطان لنفوم اوليه مثانه
    و درمان با پروتكل آر – چاپ و پس از دومرحله زير نظر آقاي دكتر رضوي 6 بار و دو سال آمپول مبپترا دريافت كردند.
    در عرض 5 سال هيچگونه ناراحتي قابل توجهي نداشتند گه گاهي فقط عفونت ادراري شايد سالي يكبار داشتند كه با توصيه آقاي دكتر رضوي نيتروفوروتئين يا سيپرو يا سفيكيم دريافت كردند. مراتب جهت استحضار و دستور عالي ايفاد مي گردد.

    روز اول با ناراحتي درد مثانه و تكرر ادراري و سوزش و لرزو عطسه به انكولوژي در تبريز مراجعه و سونوگرافي و آزمايش ادرار انجام شد و قبل از آزمايش يكعدد قرص سيپرو خورده بودند
    روز دوم تكرار آزمايش ادرار و 50 درصد علايم و درد كم شده بود
    روز سوم تكرار آزمايش ادرار هيچگونه ناراحتي نداشتندنه درد نه تكرر ادرار .
    و روز چهارم هيچگونه ناراحتي نداشتند مجدد در روز پنجم درد شديد تكرر ادرار بي اختياري ادرار داشتند
    با مراجعه به دكتر جواهري پور اورولوژي در تبريز
    داروهاي ذيل تجويز شد سه عدد آمپول ديسيكلومن و قرص ولترن و انتي بيوتيك تاوانكس و قرص وزيكر
    الان تمام علايم از بين رفته فقط بسيار بي حال هستند و در آخر ادرار احساس سوزش دارند.
    تمام آزمايشات نمي تونم الحاق كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      از اطلاعات متشكر

    2. تصویر کاربر نظرزاده شنبه ۱۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام و عرض ادب مجدد هيچ دستور پزشكي ثبت نشده است در صورت امكان در مورد پيگيري بيماري مادرم و وضعيت كنوني راهنمايي بفرماييد.
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      به اورولوژيست مراجعه شود 

    4. تصویر کاربر نظرزاده دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      به دكتر اورولوژيست مراجعه و پس از مصرف داروها داروهاي ذيل تجويز شد سه عدد آمپول ديسيكلومن و قرص ولترن و انتي بيوتيك تاوانكس و قرص وزيكرالان هيچ مشكلي ندارند گفتند پس از سه ماه دوباره كنترل شوند.
      آيا نياز به پيگيري خاص ديگري مي باشد.
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      پيگيري خاصي وجود ندارد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 30 سال دارم
    احساس می کنم بالای بیضه سمت چپ کنار آلت زیر شکم خیلی کم ورم داره در صورتیکه سمت راست اینطور نیست
    در دفع ادرار هم اولش فشارش کمه بعد زیاد میشه و ادرار بعضی وقت ها با لرزش میاد مشکل تکرر ادرار و مشکل جنسی هم ندارم ادرارم وقتی کمه پخش میشه وقتی هم که زیاده ثانیه اول پخش میشه بعدش فشارش زیاد میشه
    لطف کنید منو راهنمایی کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۳ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد

  • تصویر کاربر کوکب پنجشنبه ۶ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    عصر روزهایی که روزه می گیرم دچار سوزش و تکرر ادار می شوم. من دیابت نوع 2 دارم و متفورمین روزی 3 عدد 500 میلی گرمی مصرف میکنم اما مدتی است که قندم کنترل نیست. آیا روزه داری برایم مضر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      خير مضر نيست 

  • تصویر کاربر نوید چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    در مورد اطلاع از داشتن یا نداشتن اچ پی وی باید آزمایش خاصی بدم ؟ اگر نیاز هست حضوری بهم وقت بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      أزمايش خون ندارد زگيل بايد أزمايش شود 

  • تصویر کاربر Arminjanmohammadi پنجشنبه ۲۹ شهریور ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پدر من 45 شالشه ناگهان ادرارش خونی شد و بعد از دو روز با مصرف مایعات یک سرم ادرارش به رنگ سابق برگشته ولی وقتی ازمایش داد گفتن کمی
    مثانش عفونت داره
    بعد از اینکه رفت سونوگرافی کلیه هاش سالم بود ولی تو مثانش یه سری ناهنجاری ها و ضایعات فضا گیر وجود داره میخواستم بدونم علتش چیست و ایا قابل درمان است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۹ شهریور ۹۷( 5 سال پیش)
      سيستوسكوپي كند شايد سرطان مثانه باشد
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ شهریور ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    دکتر قوامی سلام
    پسری ۱۸ ساله دارم که حدود ۴ ماه پیش احساس دايم دفع ادارار پیدا کرد نزد دکتر عمومی رفتیم آزمایش ادرارش مقداری عفونت داشت برای یک هفته آنتی بیوتیک سیپروفلوکسین تجویز کرد و کاملا خوب شد.بعد از حدود یکماه دوباره احساس تکرر ادارارش برگشت که نزد دکتر تدین متخصص اورولوژیست رفتیم وهیچ عفونتی نداشت تشخیص عامل عصبی دادند و به مدت دوماه هر روز قرص یوریناسین ۱۰ میلی مصرف کرد تاثیری نداشت.در حال حاضرگاهی بهتر میشود و گاهی عود میکند ضمنا پسرم زمینه افسردگی نیز دارد لطفا راهنمایی کنید که این بیماری خانه نشینش کرده.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ شهریور ۹۷( 5 سال پیش)
      بايد سه ماه داروي يوريناسين ميل كنند
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۹ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام. سالهاست به طور مداوم سوزش شدیدی موقع ادرار دارم چند بار دکتر رفتم خوب نشدم.درد عضلات شکم،نفخ ،افسردگی وکل عضلات بدنم ناگهانی سست میشن.سرج کردم از اینترنت علائم سوزش مثانه رو دیدم ک بیشتر شبیهش هست!!آخرین بار دکتر مترانیدازول تجویز کرد که یک سال مصرف کردم ولی عادت کردم بهش و خواب آلودم میکرد.الان مصرف نمیکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد
درحال دریافت اطلاعات