واریکوسل خفیف چیست

واریکوسل شدید از دور مانند یک کیسه ی پر از کرم می باشد و کاملا نشان می دهد که دریچه ها خراب شده اند و به آن نوع ۳ می گویند. واریکوسل درجه ۲ این است که در معاینه ی بالینی به آن شدت نیست و رگ ها در مقابل بیضه ی دیگر کلفت شده است و وقتی از فرد می خواهیم که بینی رو بگیرد و زور بزند درد شدیدتر می شود.

واریکوسل خفیف در معاینه ی پزشکان کاملا سالم به نظر می رسد و وقتی از فرد می خواهیم که بینی را بگیرد و زور بزند رگ ها خودشون رو نشان می دهند. اگر واریکوسل خفیف در معاینه نشان و تشخیص داده شد برای تایید باید از سونوگرافی رنگی استفاده شود. اگر فردی گزارش سونوگرافی از واریکوسل داشته باشد و آزمایش اسپرم آن خوب باشد و همچنین اگر دارای فرزند باشد، احتیاجی به درمان ندارد.

این موضوع در نظر بگیریم که هرچقدر واریکوسل خفیف باشد درصد موفقیت روی آزمایش اسپرم کمتر خواهد شد. و درکل جراحی واریکوسل روی کسانی که واریکوسل خفیف دارند و فرزند ندارند انجام می شود. اگر ازمایش اسپرم فرد خوب بود و فرزند داشتند و فقط دچار درد می شوند نیازی به درمان جراحی نیست.

5+

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ف دوشنبه ۱۱ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام آقای دکتر خسته نباشید
    دو تصویر یکی از سونو یکی از آزمایش به پیوست ارسال کردم نظر شما چیه عمل انجام بدم یا خیر؟
    ۲۴ ساله مجرد
    1. تصویر کاربر ف شنبه ۹ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      آقای دکتر معذرت عکس دومی رو هم فرستادم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)

      انجام شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲سال پیش رفتم دکتر گفت واریکسل ۳داری بعد گفت هیچ مشکلی نداره الان هم همون واریکسل دارم مجردم ۱۷سالمه باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      كاري لازم نيست

  • تصویر کاربر Mohsen یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام .
    بنده ازمایش اسپرم دادم
    حرکت اسپرم در کلاس Aمقدار صفر داشت
    در کلاس B مقدار ۶
    در کلاس C مقدار صفر
    در کلاس D مقدار ۹۴
    واریکوسل گرید سه دارم
    آیا با عمل واریکوسل احتمال باروری بالا می ره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 هفته پیش)

      عمل كنيد

  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۲۲ سالمه و متاسفانه بیش از هفت سال به خودارضایی مبتلا بودم.ولی الآن خداروشکر تصمیم به ترک این عادت گرفتم و تو همین دو هفته ای که خودارضایی نکردم خیلی حال جسمی و روحی ام بهتر شده و میدونم که بیشتر باید تلاش کنم.الان من میخوام خودم رو درمان کنم وسوالم از شما اینه که باید به چه متخصصی رجوع کنم و چه نوع آزمایش هایی رو بدم که بتونم سلامت جنسی خودم رو بدست بیارم؟؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 2 هفته پیش)

      به پزشك نيازي نداري

  • تصویر کاربر شاهین پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    بنده سوالی به این شرح پرسیدم «بنده مدتی مشکوک به واریکوسل بودم، درد در ناحیه بیضه در بعضی مواقع که تحریک میشدم و یا نشستن بر روی سطوح سرد، الان نیز احساس میکنم نسبت به قبل سایز بیضه هام کوچک شده، آیا اینا میتونن به هم ربط داشته باشند!؟ و راه درمانی هست!؟» و شما فرمودین که درمانی ندارد، الان میخواستم بدونم آیا جای نگرانی هست!؟ رو قدرت باروری تاثیر گذاره!؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      روي باروري اثر ندارد

  • تصویر کاربر amir جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من 20 سالمه چند وقت پیش به دکتر مراجعه کردم برای موضوع دیگری که گفتند احتمال واریکوسل هم داری
    سونوگرافی ورید های چپ رو قبل از زور زدن 2.6 و بعد از زور زدن 2.9 و در سمت راست چیزی مشاهده نشد
    درد و نشانه ای هم ندارم
    ایا احتیاج به پیگیری است؟
    برای مراقبت چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 4 هفته پیش)

      احتياجي به پيگيري ندارد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 4 هفته پیش)

      احتياجي به پيگيري ندارد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 4 هفته پیش)

      احتياجي به پيگيري ندارد

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 4 هفته پیش)

      احتياجي به پيگيري ندارد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده ۳۱ سالمه و ده ساله متاهلم و یک فرند ۸ ساله دارم یک سال پیش دو بار خانومم سقط داشت و برای علت سقط در بیمارستان صارم ازمایش اسپرم دادم ولی هم کیفیت هم تحرک و هم شکل مشکل داشت و کیفیت اسپرم ۱۰ درصد بود دکتر با معاینه گفت مشکوک به واریکوسلی و با سه تا سونو رنگی سه جای مختلف دادم که همه وجود واریکوسل رو رد کردن ۳ماه هم کلومفین مصرف کردم ازمایش اسپرم دادم نتیجه اش کیفیت ۱۵ درصدی بود حالا باز هم کلومفین و هم فرتیل اید مصرف میکنم
    لطفا راهنمایی ام کنید نمیدونم دیگه چیکار کنم تا مجدد بچه دار شم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      اگر واريكوسل داري عمل كنيد در غير اينصورت راهكار ديگري نمي باشد

    2. تصویر کاربر حسن جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)
      شرمنده مجدد سوال میکنم مشکل اینجاست که جواب سه سونی رنگی رو قبول کنم یا حرف دکتر رو
      تکلیفم رو نمیدونم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      حرف دكتر

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر داود جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام بنده ۴۸ سالمه مدتی است که متوجه شدم پروستات من بزرگ شده و به دکتر مراجعه نمودم ایشان بعد از آزمایشات و سونوگرافی کپسول تامسولوسین تجویز نموده لیکن از همان زمان در هنگام نزدیکی منی خارج نمی شود و اینکه میل جنسی من به شدت پایین آمده و اعصابم را بهم ریخته .لطفا راهنمایی بفرمایید آیا دارویی هست که میل جنسی را همراه با مصرف این کپسول به حد نرمال و طبیعی ببره .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      تامسولوزين قطع شود

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خواستم بپرسم ایا التهاب پروستات باعث کاهش میل جنسی و انزال زودرس و کاهش حرکت اسپرم میشود یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      روي حركت اسپرم اثري ندارد

  • تصویر کاربر فرزام جمعه ۴ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    پسري ٢١ ساله هستم
    اختلال نعوذ شديد دارم بطوريكه حتي نعوذ صبحگاهي هم به ماهي ٢ بار كاهش يافته !
    حدود يكساله ايجاد شده ، در اين يكسال تمايل جنسيم بسيار كاهش پيدا كرده ، بنظرم بيضه هام كوچكتر شده
    در آخرين آزمايش :
    تستوسترون ١٣/٢
    ⬆️ ال اچ ٨ ( H)
    اف اس اچ ٣/٩
    ⬆️ پرولاكتين ٢٩/٧ (H)
    استراديول ٤٢/٧
    ⬆️ ويتامين ب١٢ بالاي 1000 (H)
    ⬇️ فريتين ١٩ (L)
    ⬆️ هموگلوبين ١٨/٣ (H)
    ⬆️ گلبول قرمز ٥/٨ (H)
    كلسترولم هم اگر قرص روپيكسون ١٠ نخورم معمولا روي ٢٨٠ ميره
    تحركم كم هست
    وزن و قد تقريبا متناسب
    قد ١/٨٥
    وزن ٩٠
    لطفا در خصوص درمان راهنمايي بفرماييد .
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص وياگرا ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر