عمل بسته پروستات چگونه انجام می شود؟

تراشیدن پروستات از طریق مجرای ادراری یا همان TURP یک عمل جراحی برای درمان مشکلات ادراری رخ داده به خاطر بزرگی پروستات است.


امروزه تقریبا تمام عمل های جراحی پروستات به روش TURP انجام میگیرد. یک دستگاه لوله مانند از طریق پیشابراه به محل پروستات فرستاده میشود. با استفاده از دوربینی که در این وسیله قرار دارد، جراح می تواند پروستات را دیده و آن را با استفاده از جریان الکتریسیته تراشیده و بیرون بیاورد. پزشک هر گونه خونریزی در آن محل را نیز با استفاده از همین جریان الکتریسیته بند می آورد.

بعد از حذف و برداشتن قسمت های بزرگ شده پروستات ، حفره ای در آن محل ایجاد میشود که ادرار میتواند به آسانی از آن عبور کند. گرچه عضله تنگ کننده ای که در اطراف قسمت خروجی مثانه قرار دارد با استفاده از این روش، بریده می شود، اما جراح تمام سعی خود را می کند که به عضله تنگ کنندها ی که در زیر پروستات قرار دارد آسیبی وارد نشود تا بعد از جراحی، بیمار بتواند کنترل ادراری خوبی داشته باشد. حفره ای که در محل جراحی ایجاد میشود، به زودی بعد از عمل جراحی با یک لایه حفاظتی بنام اپی تلیوم پر میشود.

تراشیدن پروستات از طریق مجرای ادراری عموما برای آقایانی که مشکل ادراری معمولی یا شدید دارند و درمان دارویی به آنان کمکی نکرده است تجویز می‌شود. در گذشته عمل TURP به عنوان موثرترین راه درمان بزرگی پروستات در آقایان شناخته می شد.

با توجه به اینکه ریسک خون ریزی معمولا در TURP زیاد است، بنابراین پیشنهاد می‌شود آقایانی که قرار است این عمل را پشت سر بگذارند، تا مدتی از داروهای رقیق کننده خون استفاده نکنند.

عمل بسته پروستات به چه دلیل انجام می‌شود؟

عمل بسته پروستات یا همان TURP علائم آزاردهنده و دردناک ادراری که به خاطر بزرگی پروستات در آقایان (BPH) ایجاد می‌شوند را کاهش می‌دهد. از جمله  علائم بزرگی پروستات می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ نیاز مداوم و ضروری به ادرار کردن

❇ مشکل در شروع ادرار

❇ آرام و طولانی بودن ادرار کردن در فرد

❇ افزایش نیاز به ادرار در شب

❇ قطع و وصلی ادرار

❇ عدم تخلیه کامل مثانه

❇ عفونت های ادراری در بیمار

عمل بسته پروستات (TURP) ممکن است برای حل مشکلاتی که به خاطر بسته شدن جریان ادرار به وجود آمده‌اند، انجام شود، از جمله:

✳ عفونت های متناوب ادراری

✳ آسیب به کلیه یا مثانه

✳ ناتوانی در کنترل ادرار و یا ناتوانی در ادرار کردن

✳ سنگ مثانه

✳ خون در ادرار فرد

ریسک های عمل TURP

از جمله ریسک های موجود در عمل TURP می‌توان به این موارد اشاره داشت:

❇ مشکل موقت در ادرار کردن

ممکن است برای چند روز پس از عمل در ادرار کردن مشکل داشته باشید. تا زمانی که خودتان بتوانید ادرار کنید، باید کاتتر مخصوص به آلت شما متصل باشد تا ادرار به وسیله آن از بدن خارج شود.

❇ عفونت مجاری ادراری

این نوع از عفونت یکی از عوارض احتمالی هرگونه عمل جراحی مربوط به پروستات است. هرچه بیشتر از کاتتر برای خروج ادرار از بدن استفاده شود، احتمال بروز عفونت در این ناحیه بیشتر خواهد بود. برخی افراد که عمل رزکسیون پروستات را انجام می‌دهند دچار عفونت مجاری ادراری می‌شوند.

❇ ارگاسم خشک

یکی از تاثیرات متداول و بلند مدت هر عملی که بر روی پروستات انجام می‌شود، خروج مایع منی در حین ارضا شدن به داخل مثانه است و دیگر منی از آلت مرد خارج نمی‌شود. ارگاسم خشک به فرد آسیبی نمی‌زند و عموما مشکلی برای لذت جنسی به وجود نمي‌آورد. ولی برای کسانی که می‌خواهند بچه دار شوند مشکلاتی به وجود خواهد آورد.

❇ عدم نعوظ

این ریسک آنچنان متداول و زیاد نیست اما مشکل موقت عدم نعوظ ممکن است پس از درمان های مختلف پروستات به سراغ بیمار بیاید.

❇ خون ریزی شدید

این مورد خیلی کم گزارش شده است و بیمار در حین انجام جراحی بسته پروستات به قدری خون از دست می‌دهد که پزشکان به انتقال خون روی می‌آورند.

❇ مشکل در نگه داشتن ادرار

به ندرت یکی از تاثیرات منفی عمل پروستات، از دست دادن کنترل ادرار (بی اختیاری ادرار) برای بیمار است.

مطلب مرتبط: بی اختیاری ادرار بعد از عمل پروستات

❇ سدیم پایین در خون

گاهی اوقات، بدن انسان حجم زیادی از مایع مورد استفاده جهت شستن بدن پس از عمل TURP را جذب می‌کند. این مورد که از آن با نام سندروم TURP یا رزاکسیون مجرای ادرار (TUR) یاد می‌شود، اگر مورد توجه قرار نگیرد ممکن است جان فرد را به خطر بیاندازد. یک تکنیک خاص با نام بیپولار TURP می‌تواند ریسک سندروم این عمل جراحی را از بین ببرد.

❇ نیاز به درمان دوباره

برخی از آقایان پس از انجام عمل جراحی پروستات، باز هم به مراحل درمانی بعدی نیاز دارند، چرا که ممکن است علائم بزرگی پروستات پس از مدتی دوباره برگردند و یا اینکه فرد بهبود نیابد. گاهی اوقات به دلیل اینکه پس از عمل رزکسیون پروستات مجرای ادرار باریک تر می‌شود، باز هم به عمل بیشتر نیاز است.

عمل بسته پروستات

چگونه برای عمل TUPR آماده شویم؟

❎ غذا و دارو

تا چند روز قبل از انجام عمل ممکن است دکتر از شما بخواهد داروهایی که ریسک خون ریزی را افزایش می‌دهند مصرف نکنید. از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

❇ رقیق کننده های خون نظیر وارفارین (کومادین) یا کلوپیدوگرل (پلوییس)

❇ مسکن های بدون نیاز به تجویز دکتر نظیر آسپیرین، ایبوپروفن (ادویل، مورترین آی بی و سایر) یا ناپروکسن سدیم (آلیوه و سایر)

احتمال دارد پزشک معالج برای شما آنتی بیوتیک خاصی تجویز کند تا از عفونت مجاری ادراری جلوگیری شود.

❎ دیگر اقدامات احتیاطی

حتما وسیله خاصی جهت برگشت را هماهنگ کنید چرا که خودتون نمی‌توانید برای رفتن به خانه رانندگی کنید. ممکن است تا 6 هفته پس از عمل بسته پروستات قادر به کار کردن و یا فعالیت سنگین بدنی نباشید. از پزشک معالج پیرامون زمان مورد نیاز برای دوران نقاهت سوال کنید.

انتظار چه چیزی را داشته باشیم؟

این عمل جراحی معمولا بین 60 تا 90 دقیقه به طول می‌انجامد. قبل از عمل ممکن است داروی بیهوشی عمومی به شما تزریق شود که در نتیجه در طول جریان عمل بی هوش خواهید بود و یا ممکن است بدن شما به صورت موضعی بی حس شود و در حین عمل بیدار باشید. همچنین یک دوز آنتی بیوتیک جهت جلوگیری از عفونت به شما تجویز خواهد شد.

در حین عمل

رزکتوسکپ بر روی آلت مرد قرار می‌گیرد و به داخل مجرای ادراری فرستاده خواهد شد تا به ناحیه پروستات برسد. پزشک جراح نیازی به ایجاد برش در بخش بیرونی بدن شما نخواهد داشت.

پزشک جراح از این ابزار اختصاصی جهت جدا کردن قسمت های اضافی پروستات در داخل بدن استفاده می‌کند و هر بخش را به ترتیب و یکی یکی جدا خواهد کرد و مایع موجود در آن بخش، این قسمت ها را به سمت مثانه خواهد برد. در انتهای عمل این مواد از بدن خارج خواهند شد.

بعد از عمل

به احتمال زیاد به مدت یک تا دو روز در بیمارستان بستری خواهید بود. یک کاتتر ادرار به آلت متصل می‌شود تا به مدت 24 تا 48 ساعت ادرار از طریق آن خارج شود و تا زمانی که التهاب این بخش از بدن کاهش یابد کاتتر را قطع نخواهند کرد. همچنین ممکن است متوجه موارد زیر شوید:

#خون در ادرار

دیده شدن خون در ادرار پس از عمل TURP کاملا عادی است. اما اگر خون در ادرار غلیظ و به شکل خاصی بود با پزشک معالج خود تماس بگیرید. همچنین در صورت زیاد شدن خون در ادرار و یا بسته شدن جریان ادراری به پزشک خود مراجعه داشته باشید. ممکن است لخته های خون، جریان ادرار را مسدود کرده باشند.

#علائم ادراری آزاردهنده

ممکن است ادرار تا مدتی دردناک باشد و یا اینکه به صورت مداوم نیاز به ادرار کردن داشته باشید. درد در حین ادرار معمولا پس از 6 تا 8 هفته از بین می‌رود. پزشک معالج به احتمال زیاد به شما پیشنهاد می‌دهد:

✅ مصرف مایعات را افزایش دهید تا مثانه را از مواد زائد تخلیه کند

✅ غذاهای با فیبر بالا بخورید تا یبوست جلوگیری کند.

✅ برای شروع دوباره مصرف داروهای رقیق کننده خون کمی صبر کنید و تا زمانی که اجازه پزشک صادر نشد این مواد دارویی را مصرف نکنید.

✅ از فعالیت های شدید خودداری کنید که از جمله آنها می‌توان به بلند کردن اجسام سنگین اشاره کرد. بهتر از بین 4 تا 6 هفته فعالیت بدنی سنگین نداشته باشید.

✅ به مدت 4 تا 6 هفته فعالیت جنسی و نزدیکی نداشته باشید.

✅ تا زمانی که کاتتر آلت تناسلی به بدن شما متصل است از رانندگی کردن اجتناب کنید.

زمان مراجعه به پزشک

در صورت بروز علائم زیر حتما به پزشک خود مراجعه کنید.

✔ در ادرار کردن ناتوان هستید.

✔ متوجه خون قرمز روشن شدید و یا لخته خون در ادرار شما وجود داشت که حتی با خوردن مایعات زیاد و 24 ساعت پس از عمل نیز کماکان وجود داشتند.

✔ داشتن تب بالای 37.8 درجه

نتایج عمل

عمل بسته پروستات معمولا خیلی زود علائم بد بزرگی پروستات را از بین می‌برد. اکثر مردان پس از گذشت چند روز جریان ادرار خیلی خوبی خواهند داشت. درمان های بعدی جهت رفع علائم عمل نیز گاهی اوقات ضروری است که البته این درمان ها معمولا چندین سال بعد انجام می‌شوند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    با سلام شصت ساله از رفسنجان مزاحم شدم .هفته قبل عمل لیزری پروستات خوش خیم انجام دادم اندازه پروستات 40بود دیروز هم سوند را بر داشتند.متاسفانه تمام مشکلاتی که قبل از عمل داشتم الانم هست.ادرار قطره قطره همراه بازور زیاد وقطع وصل شدن شدن میباشد.نمیدونم چکار کنم خیلی اذیتم لطفا راهنمایی فرمائید آیا به دکتر دیگری مراجعه کنم.باتشکر.اجر شما با امام حسین علیه السلام
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      عمل با روش ديگري بايد دوباره انجام شود اگر مي خواهيد مراجعه كنيد 

  • تصویر کاربر فرشید دوشنبه ۹ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد گرامی من کارمن مراکز درمانی هستم مدت چند سالی است از تکرر ادرار و احساس تخلیه نشدن ادرار رنج می برم سال قبل خدمت متخصص ارولوژی رسیدم و ترازوسین همراه پرستاپان به من دادند چون مدتی هم هست که یک زود انزالی استرسی مبتلا شده ام توری که هر بار مخصوصا شب بخوام نزدیکی کنم یک احساس تنگ نفس و اضطراب پیدا میکنم و همین امر موجب عدم تمایل من به ادامه نزدیکی میشد برای همین هم همراه آن دو قرض سرترالین به مدت یک ماه دادن برای مدتی بهتر شدم نمی دونم التهاب پروستات بود یا افسردگی به هر حال بعد از مدتی دوباره برگشته هم تکرر ادرار و هم اون ترس از نزدیکی نمیدونم واقعا چکار کنم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید قبلا از وقتی که برای من گذاشتید سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۹ مهر ۹۷( 5 سال پیش)
      التهاب مزمن پروستات داريد به پزشك خود مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر سهیل دوشنبه ۱۵ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    جوانی هستم ۲۳ ساله که مدتی بود خود ارضایی زیاد داشتم. این اواخر بعد از خود ارضایی زیر شکمم درد میگرفت اما بعد مدتی خوب میشد. از چند روز پیش جریان ادرارم ضعیف شد و دچار سوزش ادرار شدم. به مدت یک هفته این کارو کنار گذاشتم و از رژیم مایعات استفاده کردم خیلی بهتر شده بودم. تا اینکه امروز برای ارزیابی جنسی عمل خود ارضایی انجام داد که مجددا علائم برگشت. آقای دکتر لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم. دچار استرس شدم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۵ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      خود ارضايي را ترك كنيد
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام. بنده 41سال سن دارم. باعلائم تکررادرار به ميزان هرسه ساعت یکبار مراجعه کردم وسنو وآزمایش هم انجام دادم که نتبجه آن به حضورتان جهت اعلام نظر ارسال می گردد. آیا بدون مصرف قرص میتونم کنترلش کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      براي درمان التهاب پروستات مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر Mohammad پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من 25 سالمه و مجردم. من سال گذشته بعلت ترشع اب منی بعد از ادرار به پزشک مراجع کردم و بعداز معاینع پرستات تشخیص به عفونت دادن. متاسفانه امسال دوباره بیماریم ادامه پیداکه. البته دلیل بیماری هم اینکه من در هنگام خود ارضایی مانع امدن اب منی میشدم. الان احساس خستگی و کمی درد در ناحیه زیر شکم دارم و از لحاظ روحیه دچار مشکلم چون خیلی میترسم که مشکل جدی باشد. ایا بدون جراحی و بستری شدن راه درمان دارد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      به روانپزشك مراجعه كنيد
    2. تصویر کاربر Mohammad دوشنبه ۲۸ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      بیماری پرستات را چطور درمان کنم اقای دکتر.
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      مشكل جدي نيست خوب مي شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدر بنده با سن 67 سال حدود 9 ماه هست بدلیل متاستاز پروستات هرمون درمانی میشه ( با الیگارد و دیفرلین) ده جلسه رادیو تراپی جهت کاهش درد شده
    آیا عمل جراحی و برداشتن تومور اصلی برای ایشان مفید است ( در یکی از سایت ها پیشنهاد شده بود)؟
    آیا برداشتن بیضه میتواند کمک بیشتری کند؟
    الان psa بالای 300 هست و دکتر محترم آنکولوژی تقویتی تجویز میکنند تا احتمالا به زودی شیمی درمانی بشه
    در ضمن توان مالی تهیه آبیراترون و داروهایی از این دست را نداریم
    بسیار سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      فقط هورمون تراپي درمان پدر شما مي باشد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    با سلام پدرم ۸۲ سال سن دارند و حدود چهل روز پیش عمل باز پروستات داشتند که متاسفانه در یک بیمارستان آموزشی این عمل را انجام دادند یک هفته در بیمارستان بستری بودند و به دلیل رسیدگی نا کافی دچار عفونت در محل عمل شدند والان بعد چهل روز هنوز سوند قطع نشده هر هفته برای معاینه مراجعه میکنیم به هفته بعد ارجاع میدهند و توسط چندین پزشک رزیدنت معاینه میشوند هفته پیش به محض برداشتن سوند ادرار کاملا بی اختیار تخلیه شد که دوباره سوند وصل کردند و گفتند هفته دیگر مراجعه کنید آیا ممکن است آسیب نخاعی باشه یا هنوز امکان بهبودی وجود دارد؟الان یک هفته است که محل جراحت کامل جوش خورده و دیگر ترشح ندارد.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      بي اختياري بعد از عمل مي باشد درمان ندارد خوب عمل نشده است
  • تصویر کاربر یزدانی جمعه ۲۹ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید.
    33ساله و مجرد هستم. حدود یکساله سوزش ادرار و پروستاتیت مزمن (ازمایش سونوگرافی از التهاب زیاد و پروستات مشخصا بزرگ) دارم. 5ماه انتی بیوتیک خوردم شدت سوزش کم شد. الان دکترم (دکتر سراج الدین وحیدی از یزد) انتی بیوتیک رو قطع کرده. یکماهه (از اول دیماه) دارم پروترال 0.4 تامسولوسین. سولیفناسین سوکسینات 5. و پروستاتان میخورم. البته دکترم برای دوماه این داروها رو تجویز کرده و خودم کمی احساس بهبودی دارم. اما همچنان این التهاب پروستات رو احساس می کنم. باتوجه به اینکه مجرد هم هستم به اجبار باخودارضایی سعی میکنم دوباره از تجمع منی و عفونت خودداری کنم. باتوجه به اینکه شما تجویزهایی برای سایر بیماران دارید. ایا شما برای تکمیل بهبودی من نیز امنیک و شیاف ایندومتاسین رو تجویز می کنید؟ ممنون و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      به جاي پروترال أمنيك ميل كنيد و شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي گرم روزي يك عدد به مدت دو هفته و در آب گرم روزي دو بار هر با ١٥ دقيقه در آب گرم بنشينيد و ادرار را زودتر تخليه كنيد
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    من حدودا یه ماه پیش در حین سکس دو سه بار جلوی ارضا شدنمو گرفتم بعدش قسمت بالای الت تناسلی که همون پروستات میشه ورم کرد و نتونستم ادرار کنم و کشاله ران چپم سوزش داشت و همزمان در قسمت مثانه و شکم حالت گرفتیگی ماهیچه داشتم 
    ولی بعد از یه هفته پنجاه درصد خوب شدم آیا جای نگرانی هست 
    میتونم به ورزش بدنسازی برم یا ضرر داره نباید برم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      خير جاي نگراني نيست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر اقای دکتر من بعضی وقتا که منی توی خواب میاد همینطوری میخوابم اینو گفتم که واسه سوالم ناقص نشه من تو تلگرام یه بحثی خوندم که تو اون متن نوشته بود
    کسانی که تکرر ادرار
    تب سرما خوردگی افزایش سوزش هنگام ادرار عدم توانایی در خالی کردن مثانه دارن پروستاتشون ملتهبه
    من دارم اینارو ولی نه همشو من یه مدت تقریبا 2 ماه پیش تکرر ادار داشتم بعدش قطع شد سوزش ادرارم هر 7.8 سری یه بار سوزش هم دارم تب و سرما خوردگی ندارم بعدش عدم خالی کردن مثانه هر 5.6 سری یه بار دارم اونم ک ی ذره موقع ادرار منی ازش خارج میشه نمیدونم چرا اون قسمت اول ک گفتم وقتی تو خواب میاد میخوابم فکر کنم بخاطره اونه
    ایا به نظر شما من مشکلی دارم احتیاج به مراجعه به پذشک هست مشکل حاده
    یا اصلا مشکلی نیست اگر بهم بگید ممنون میشم❤️
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      ؟؟؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      التهاب پروستات داريد بايد درمان شويد
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون
      دکتر فقط بعضی وقتا هر ۲۰ روز یک بار بیضه هام درد میگیره در حده درد یک دقیقه ای دردش اونقدر نیست که ادم نتونه تحمل کنه یه درد خفیفه انگار داخل پیچ میخوره اونم از التهابه پروستاته؟
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون
      دکتر میگم من فقط بعضی وقتا بیضه هام درد میگیره در حده یه درد خفیف اونقدی دردش زیاد نیست که خیلی اذیت کنه ولی اذیت میکنه زمانشم ۱ دقیقه طول میکشه حدودا هر ۲۰ روز ۳۰ روز ۱۵ روز اینطوری میشه انگار داخل بیضه هام پیچ میخورن به هم میخواستم بدونم اونم از التهابه یا مشکلی نداره
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲ دی ۹۶( 6 سال پیش)
      االتهاب پروستات داريد به پزشك مراجعه كنيد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر